Kery70 Публикувано Септември 25, 2023 Публикувано Септември 25, 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk 4 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 30, 2023 Публикувано Октомври 30, 2023 Лекция за политика: - Уважаеми слушатели, представете си свинеферма. Обаче, копанките са само 5, а прасетата 20. Тези които са на копанката, лочат и мълчат. Останалите квичат... Това е всичко, което трябва да знаете за политиката...Sent from my Айфон using Tapatalk 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 29, 2023 Публикувано Декември 29, 2023 Народ, който вярва, че кола на 20 г. е на 70000 км, не може да бъде победен.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2023 Публикувано Декември 30, 2023 Да ти покажа километража на моята RX8-мица? 2004-та е и е на 85к. Имам я само от девет години. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2023 Публикувано Декември 30, 2023 Страхотен двигател и автомобил, но ако е на 85х км без ремонт, е готов за поглъщане на една торба пари. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 2, 2024 Публикувано Януари 2, 2024 Офтопик Не е "готов", мерен е наскоро и не е торба пари. Комплект радиални уплътнения и всички о-пръстени/гарнитури е около 600$. На фона на 2500$ за EJ205-цата в Субару-то е цвете. Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 2, 2024 Публикувано Януари 2, 2024 Тази цена която казваш, е само и единствено за обикновени железни уплътнения. Ако са от по висок клас отиваш на 1700-1800$, а ако са керамични приблизително още толкова. Но това го знаеш и без аз да ти го казвам. И това е само при положение, че няма да сменяш ротори, капаци, вал и тн и тн. Но ако е гледан автомобила може още 15ина хиляди да изкара. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 4, 2024 Публикувано Януари 4, 2024 Искам да ми покажеш "железни" апекси или въобще различни от керамични. Аз пък ще ти покажа такава кола без ремонт на 184к. Иначе мога и линк да ти дам с ОЕМ и с подсилени за цели 100$ отгоре. Мани се с тия вицове за брутално скъпите ремонти и за живота на роторите. Некадърник го чупи средно за 30-50к, аз щях още по-бързо да успея ама ми измиха прозорците за некои работи и колата си е чук. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 4, 2024 Публикувано Януари 4, 2024 Няма вицове, има реалности. Както и да е, темата е за друго. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 7, 2024 Публикувано Януари 7, 2024 Фермер чука на вратата на съседа.Отваря деветгодишният му син.-Здравей,баща ти в къщи ли е?-Няма го,излезе.-А майка ти?-И тя.Отиде с него.-А брат ти Гошо?-И него го няма.Но кажете какво Ви е необходимо,аз знам къде са всички инструменти на татко.Фермерът си мърмори нещо под носа,след което леко неуверено казва:-Виж сега,работата е там,че моята дъщеря Сузи е бременна от брат ти Гошо....Момченцето се замисля и казва:-Дааа,ще трябва да говориш с татко.Аз знам че за бик взема 500 лева,за свинете по 150 лева,ама за Гошо колко ще ти иска не знам!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 9, 2024 Публикувано Март 9, 2024 Жените са като кучетата - оставят косми навсякъде и те лаят, като излизаш без тях.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 26, 2024 Публикувано Март 26, 2024 Един мъж отишъл на един площад. Имало хубав фонтан и много хора!Свалил си панталоните и сложил отпред надпис - "Който желае да погледне - такса 20 лв."Върви една дама по площада:- Я какво е това? "Който желае да погледне - такса 20 лв." Платила! Погледнала!- Благодаря Ви господине! Не съжалявам!Върви друга дама! Почуква с токчета, върти си чадърчето! "Който желае да погледне - такса 20 лв."Помислила си:- Е, къде не отишли 20 лв. Аз толкова пари съм профукала. Платила! Погледнала!- Ах! Благодаря много! Аз имам такава богата кариера, но такова нещо не съм срещала!Върви трета! Погледнала!- Ъ! Браво! Много съм доволна! Не съжалявам за парите! - и си тръгнала.След малко, обаче се върнала и казала:- Господине! Малко ми е неудобно да Ви попитам, да погледна струваше 20 лв., а колко ще струва да го ползвам един път.А мъжа отговорил:- А бе госпожа, той ако вършеше работа, щеше ли да проси?Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Май 25, 2024 Публикувано Май 25, 2024 Пиян турист, омазан с червило и стърчаща от джоба полупразна бутилка джин влиза в изповедалнята. Хълцайки пита свещеника: - Отче, какви са причините за артрита? Твърдо решен да го порицае отчето нарежда: - Небогоугоден живот, пиене и развратни жени! След това малко смекчава тона и пита: - А откога имате артрит, синко? - Отче, аз нямам, за папата се притеснявам...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 6, 2024 Публикувано Септември 6, 2024 Малко да я съживим тематаSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 1, 2024 Публикувано Ноември 1, 2024 Тежка е женската съдба: -купи си обувки…няма пола.. -купи си пола …няма блуза.. -купи си блуза…няма сако.. -купи си сако…няма чанта.. -купи си чанта…обувките не подхождат!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Ноември 18, 2024 Публикувано Ноември 18, 2024 Така е ..Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа Ефектът на дебелата пеперуда: - Ако не си позволиш да изядеш един бонбон днес, след седмица ще изядеш цяла торта!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.