Lyudmil Публикувано Септември 20, 2012 Сподели Публикувано Септември 20, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 20, 2012 Сподели Публикувано Септември 20, 2012 Chewy... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Септември 20, 2012 Сподели Публикувано Септември 20, 2012 Статус във фейсбук на мой познат Не знам как е в чужбина, но у нас човек, дошъл ни на гости с литър ракия, автоматически се счита за роднина. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 20, 2012 Сподели Публикувано Септември 20, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 21, 2012 Сподели Публикувано Септември 21, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 21, 2012 Сподели Публикувано Септември 21, 2012 На плажа лежи маце по корем с много пищна плът. Минава един симпатяга: - Еех, хубави зъби, здрави зъби! Мацето се обръща назад и пита: - Как разбрахте, че имам хубави зъби, като не ги виждате? - Хм, с лоши зъби как ще охраниш този як задник. Заплашвайки я с косинус от шестдесет, престъпниците отмъкнаха от Черната Златка мобилния й телефон... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 21, 2012 Сподели Публикувано Септември 21, 2012 Прогноза за времето: "А сега за любителите на водните спортове - вода ще има много и навсякъде..." *** "През седмицата ще вали два пъти - единият път три дни, вторият четири..." *** "А сега за туристите по Черноморието - температура на дъждовната вода..." 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Септември 21, 2012 Сподели Публикувано Септември 21, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 15 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 (редактирано) Редактирано Септември 22, 2012 от R.Stoychev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Септември 22, 2012 Автор Сподели Публикувано Септември 22, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 ...А, Джорди сигурно ползва цайсите на гугъл Отива един при шефа на цирка с една свиня и казва: - Искам при вас да участвам с номер? Шефа: - А какво умееш? - Свинята ми говори френски. Шашнат шефът го моли да покаже. Онзи се обръща към свинята и казва: - Парле ву франсе? След това я ритва силно с крак в ребрата. Свинята:- Уиии, уиии, уиии... )))))))))) 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 22, 2012 Сподели Публикувано Септември 22, 2012 Нищо лично към никой, надявам се да не ми се убидите, НО: Разбира се, ако и с iPhone5 не успявате да ги видите има произведени таблети за целта :) 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 23, 2012 Сподели Публикувано Септември 23, 2012 Синя зона, никога повече! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 23, 2012 Сподели Публикувано Септември 23, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Септември 23, 2012 Сподели Публикувано Септември 23, 2012 Кажи им БТВ .. "Лоши Момчета - Уестърн" 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 23, 2012 Сподели Публикувано Септември 23, 2012 Всъщност филма, който даваха май беше "Лоши момичета" и наистина е уестърн.. Едната буква изпусната може да им се прости, ама картинката отстрани... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Двама луди измислят план как да избягят от 9-я етаж на лудницата в който били заточени.Решили да навьржат на вьже:чершафите, кьрпите и дрехите си.Навьрзали ги и единия се спуснал по него. След малко се вьрнал и казал: - Абе...Не става.Много е кьсо. Вьрзали още и лудия пак се спуснал. След малко се вьрнал и казал разочаровано. -Емии...Пак не става.Сега пьк е много дьлго. -------------------------------------------------------- - Моля подсъдимият да каже дали се признава за виновен! - казва съдията. - Не мога да ви кажа, господине, защото още не съм изслушал показанията на свидетелите. -------------------------------------------------------- Мутра отива на лекар: - Докторе, аз съм мутра, мерцедес 600, кожен салон, всички екстри, а сега ме боли задника, помагай. Прегледал го докторът и казва: - Ти миличък имаш хемороиди! - Мерси докторе, ае чао! Прибира се мутрата вкъщи. Жена му пита: - К`во каза докторът? - Каза хемороиди. - А как се лекуват? - И-и-и, забрайх да го питам. Сега отивам. Отива пак при доктора: - Мараба докторе, аз съм мутрата, нали помниш, мерцедеш 600, кожен салон. . . , днеска идвах и ти каза хемороиди. . . Кажи, как да ги лекувам? - Свещички си слагай! - Благодарско, ае чао. Прибира се вкъщи и жената пак пита: - Е? - Ами, да си слагам свещички каза. - Къде ще си ги слагаш? - Ей, забрайх да питам! Чакай да му се обадя по телефона. Звъни: - Докторе, аз съм оня бе, с мерцедеса, кожения салон. . . хемороидите, казахте да си слагам свещички, ама къде да ги слагам. . . ? - Отзад си ги мушкай! Жената: - Е? К`во каза? - Абе, разсърди се нещо. . . ------------------------------------------------------------------- Иванчо го приели в пионерската организация. Втурва се щастлив в къщи. - Мамо а пионерите трябва ли да бъдат честни? - Да, сине. - А винаги ли трябва да казват истината? - Да. - Е, аз тогава си признавам: миналата неделя изядох един буркан с малинов конфитюр, и за да не забележите, се изаках в него. Баща му затваря вестника: - Аз ти казах, че е л@йно, а ти: "Захаросало се е, та захаросало се е!"... 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 16 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Отишло едно момиче на гинеколог и почнала: - Докторе, не мога да имам деца, и майка ми не може, и баба ми и тя не може... Той я прекъснал: - А ти от къде си дошла ма, паткооо?!? - К'во? Аз ли? Ами от Стара Загора съм си.. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 (редактирано) Съжалявам, ама просто не мога да се сдържа, горната снимка със Загубените направо ме сцепи от смях Точно сега почнах да си връткам сезоните отначало и в добър момент ме хвана Редактирано Септември 24, 2012 от DreamcatcheR Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.