iHustle Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 Както казах на едно друго място, аз съм третия в дясно 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 (редактирано) А ето и оригинално клипче. Миналата седмица (мисля), овчаря се изгубил и влезнал в магазина да попита къде е. Редактирано Септември 25, 2012 от mariankata 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 @mariankata: Wenn die kan Almdudler haben, dann geh I wieder ham! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 Съобщение на страницата на КАТ: "Във връзка с нарастналите задръствания, КАТ препоръчва на водачите да не използуват без крайна необходимост личните си автомобили, а да се възползуват от обществения транспорт" Коментар: "Пробвах - не става. Шофора на автобуса налита на бой и псува, но не ми даде да карам..." 17 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 Хахахаха Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kaloyan Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Какъв е този шум, Джеймс? - Гей парад, милорд! - И какво искат? - Еднополова любов, милорд! - Някой забранява ли им? - ...Не, милорд! - Е, тогава защо вдигат този шум? - Еми, педерасти, милорд! 17 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Не е смешка, но е интересно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Фибоначи ----------------------------------------- http://www.automedia.bg/news/article_17702.html 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Изпит в медицинския институт. Стар професор към първок*рсничка: - Колко полови органи знаете при мъжа? - Дванадесет. - Моля??? - Ами десетте пръста, езика и...сещате се.. Вечерта професорът се обажда на приятел: - Представи си значи, днес на изпита една студентка ми изброи 12 полови органа на мъжа! Значи - десет пръста, езика и ...какво беше още? 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 http://www.automedia.bg/news/article_17701.html http://inews.bg/Любопитно/Мъж-със-змиорка-в-задника-втрещи-доктори_l.a_c.3992_i.223932.html 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 Момче среща момиче: - Много хубав гланц имаш. - Благодаря, яла съм баничка. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 Gay wedding. The priest is confused how to declare the two men husband and wife. After a long silence, he says: I hereby pronounce you Man-United! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 В хладилника в офиса имаше кифла в чинийка с бележка "Не ме яж". Сега има само чинийка с бележка "кифли немогат да ме командват" Sent from my iPad using Tapatalk 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 Стопират двама на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача един с волан от Камаз. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях. - Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам. - А бе, ти идиот ли си, карай нататък! Ние ще се оправим. Оня вади пистолет и крещи: - Бързо се качвайте! Пичовете изплашени хукват заедно с него. Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки: -Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка. Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър. Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ: - Слушай, преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя! - Един с волан от Камаз ли!? - Да! - Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?! - Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата. Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва: - Качвайте се, сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша! - А бе, ти идиот ли си? Катаджията изръмжава, вадейки автомат: - Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша! Какво да се прави - "седнали" пичовете "по местата". Тичат тримата през царевицата. Катаджията казва на единия: - Кво правиш, бе!? В коша се возиш прав! Бързо сядай! Пичът побегнал с полусгънати крака, кочани го удрят по лицето, нищо не вижда, краката го заболели, обръща се към другия на "задната седалка" и казва: - За чий *** се прекачихме!? Я колко по-спокойно се возехме в Камаза! 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 Новият слоган на форума: "An Apple a day, keeps the gnusmaS away!" 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 27, 2012 Сподели Публикувано Септември 27, 2012 Част от участниците в конкурса "Най-хубав мустак и брада", който се провежда в Елзас (Франция). 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Студент от Саудитска Арабия пише мейл до баща си: "Скъпи татко, Берлин е чудесен. Хората са вежливи, храната е добра и тук наистина ми харесва. И въпреки това имам един малък проблем. Чувствам се малко засрамен да идвам в университета всеки ден в златен Мерцедес, докато всичките ми учители и колеги идват с влака. Твоят син: Нассар След известно време бащата отговаря на писмото: "Скъпи сине, преведох 20 млн. долара no сметката ти. Моля те, не засрамвай повече семейството. Купи си влак и ти!". 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Две мравки се напушили.. Минал един човек и настъпил едната.. Другата гледала 1-2 минути и казала.. - Малее копеле много си са размазал ! 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.