alex.7777 Публикувано Септември 28, 2012 Публикувано Септември 28, 2012 Докторе, говоря като кон, мисля като кон, изглеждам като кон, какво ми е?! - Нищо ти няма бе, Черна Златке! 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 И, като влезнеш в Найт флайт, да те посрещат с "Ооо, бадже" 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Септември 29, 2012 Публикувано Септември 29, 2012 И, като влезнеш в Найт флайт, да те посрещат с "Ооо, бадже" Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 1, 2012 Публикувано Октомври 1, 2012 Строителен работник влиза запъхтян в автокъща. - Колко струва това Bentley GT Coupe? - 250 000 евро. - А на кредит за една година? - 25 000 евро на месец. - По дяволите! А за две години? - 12 500 евро месечно. - Хм, а за три години? - Може би е по-добре да се насочите към по-евтин автомобил? - Може, ама скелето баш върху такъв падна. 10 Цитирай
HITMAN Публикувано Октомври 1, 2012 Публикувано Октомври 1, 2012 (редактирано) Да плача ли? Да се смея ли О.о .. Редактирано Октомври 1, 2012 от HITMAN 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Умрял един човек. Заедно с него умряло и кучето му. И ето, че душата на човека заедно с на кучето, стоят пред една врата с надпис:"Рай. Забранено влизането с кучета". Не влязъл човекът през тази врата, а продължил нататък в неизвестността. Повървял и стигнал до друга врата. На нея няма надпис, само един старец седи встрани. Човекът се приближил до него и казал: - Извинете, уважаеми... - Свети Петър съм аз. - А какво има зад тази врата? - Раят е зад тази врата. - А с кучето може ли? - Разбира се. - А на предишната врата тогава, какво имаше зад нея? - Там е адът. До Раят стигат само тези, които не зарязват приятелите си. 10 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Вчера сложих за име на моята Wi-Fi мрежа "Hack me if you can". Днес откривам, че името й се сменило на "Challenge accepted". 12 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Това е действителен продукт! Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Hi-Call 49 EUR в началото на октомври 1 Цитирай
inutero Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Dafuq?! Ако ме видят да ходя из улиците и да си говорят така ще ме тикнат на топло веднага 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Шефа се бъзика по телефона. Няма да могат да го заменят, колкото и да търсят. R.I.P. Steve. 9 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Dafuq?! Ако ме видят да ходя из улиците и да си говорят така ще ме тикнат на топло веднага Едва ли, мен не са тикнали, та тебе ли. 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Че и с нашенска регистрация... Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Познайте къде е паркиран и направо го намерете за потвърждение ============================================================= Трима приятели седят в кръчмата и спорят кой има по -силна памет. - Аз си спомням първия учебен ден. - Аз пък си спомням първия ми ден в детската градина. - А аз си спомням абитуриентския бал на родителите ми - тръгнах с татко, а се върнах с мама. 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 2, 2012 Публикувано Октомври 2, 2012 Ето такива фланелки се продават на Златните: Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 - С какво мога да ви помогна? - Госпожице, трябва ми осми айфон! - Господине, току-що излезе петия модел?! - За вас е пети, а моята кокошка вече седми губи... 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.