asko44 Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 Трима пияници лазят по ЖП линия: - Ебаси скапаната стълба! Стъпалата са раздалечени... - И перилата са много широки... - Спокойно, момчета - асансьорът идва! ***************************************************************************** Навит съм ти, като на малко прасенце опашката!! XAXAXXAXAX Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 Навит съм ти, като пожарникарски маркуч 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 След като разбра за iPhone, iPad, iPod и тяхната популярност, Айше се почувства горда с името си. 16 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 "Хората често ме питат за разбираемо обяснение на това какво е маркетинг. Може би следните аналогии ще им помогнат да си изяснят понятието." * На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: “Аз съм фантастична в леглото.” Това е директен маркетинг. * Вие сте на парти с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки към вас, и казва: “Тя е фантастична в леглото.” Това е реклама. * На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: “Здравей. Аз съм фантастична в леглото.” Това е телемаркетинг. * Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я и с репликата “Може ли?” изглаждате гънките по неговата вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му. След което небрежно подхвърляте: “Между другото, аз съм фантастична в леглото.” Това е връзки с обществеността. * Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: “Чух, че сте фантастична в леглото.” Това е разпознаване на марката. * Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите. * Вашата приятелка не може да го задоволи, така че се обажда на вас. Това е техническа поддръжка. * Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива на една от тях, установявате се в центъра му и изкрещявате с пълно гърло: “Аз съм фантастична в леглото!” Това е спам. 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 iShe хахахахаха..... 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 - Моята жена спи с монтьор! - Как разбра? - Намерих гаечен ключ в леглото си. - Значи, моята пък спи с автобус. - А ти как разбра? - Намерих шофьор в леглото. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 Колко стана часа 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 Фразата - "Всички мъже сте еднакви" е изречена за първи път от китайка, изгубила мъжа си в тълпата! 14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 Нов прочит на Цезар : 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 Мразите ли си работата? http://www.youtube.com/watch?v=_QFbI5BO5es Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 -Аврам, а какво стана със сина ти Давид, дето като малък глътна златна монета? -Сега е в една банка. -Аха, на срочен депозит срещу добра лихва, предполагам! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Октомври 9, 2012 Сподели Публикувано Октомври 9, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 10, 2012 Сподели Публикувано Октомври 10, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 10, 2012 Сподели Публикувано Октомври 10, 2012 В училище другарката пита децата кое какво иска да стане като порасне. - Искам да стана педер@с нещастен като порасна - казва Иванчо. - !?!?!? - Ми всеки път като сме с татко в колата и някой чичко в лъскав мерцедес с руса кака до него ни изпревари, татко вика "педер@с нещастен". Двама седят в кръчмата. Единият, за да обиди другия, му казва: - Спах с майка ти! Никакъв отговор. - Спах с майка ти! Най-сетне другият казва: - Тате, върви си вкъщи, пиян си. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 11, 2012 Сподели Публикувано Октомври 11, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 11, 2012 Сподели Публикувано Октомври 11, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 11, 2012 Сподели Публикувано Октомври 11, 2012 Два часа след полунощ. В Бърза помощ докарват на носилка двама млади мъже. Ръката на единия е заклещена до лакътя в задника на другия. Дежурният хирург замислено оглежда двойката първо от едната, после и от другата страна. Накрая въздъхва: - Момчета, вас са ви объркали. Въобще не сте за тука! ...Вие сте за кукления театър!?!?! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Октомври 12, 2012 Сподели Публикувано Октомври 12, 2012 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.