Pe6o666 Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Гаврата в асансьора продължава... http://www.youtube.com/watch?v=MxbZgB5UNO8&feature=player_embedded 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Баси, тва е още по-брутално от онова с момиченцето. Тея няма ли кой да ги осъди?! Аз бих ги намерил и разстрелил, но това съм аз И за да не съм напълно офф: - Той е дебел! - Той не е дебел! - Той е дебел! - Той не е дебел! Устата ти е малка! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 @Pe6o666 Тези да се опитат да го направят в Перник-такъв бой ще ядат,че ще ги е срам да го излъчат... Това е ненормална работа просто... По темата: 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Полицай спира блондинка за превишена скорост и я моли учтиво да си даде книжката. Тя отговаря заплашително “Момчета синхронизирайте се малко! Вчера ми взехте книжката, как очаквате днес да ви я покажа!” 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Aдам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва: - Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите... първия е пикане прав.. Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила... Адам започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред. На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята! Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала: - Господи мой, а какъв е втория подарък?? Бог промълвил: - Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Декември 4, 2012 Сподели Публикувано Декември 4, 2012 Според мен са изпуснали най - важното: Бай Хуй - използва се като обръщение към хората допринесли за благото на обществото. :tooth: 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 Надявам се да не е пускано :biggrin: 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 Колко тийнейджъри са нужни, за да се смени една крушка? -12бр. – един сменя крушката, другите 10 правят 200 снимки за Фейсбук, а последният гледа отстрани и вика: “Копeле, ти си нечовек!” 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 Еее верно ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 Министър Рашидов правил инспекция как върви реставрацията на паметника на Цар освободител. Изведнъж из под земята се чул гласа на самия цар -Вежди, искам нов кон, че този много остаря. Уплашил се Рашидов и хукнал да сподели с Цветанов и Бойко. Те помислили, че министъра е прекалил с уискито, но все пак решили да отидат на място и да видят каква е тази работа. Като стигнали до паметника, отново се чул гласът на царя. - Вежди, аз те помолих за нов кон, а ти ми водиш две магарета. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Декември 5, 2012 Сподели Публикувано Декември 5, 2012 (редактирано) Това е последния път, в който я видях... Shit Happens! ************************** Редактирано Декември 5, 2012 от Lyudmil 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 6, 2012 Сподели Публикувано Декември 6, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 6, 2012 Сподели Публикувано Декември 6, 2012 Катаджия настига кабриолет, спира го и казва на шофьора: - Извинете, господине, но жена ви изпадна преди десетина километра. - Слава Богу, аз пък мислех, че съм оглушал. Извинявам се, че така като линк. Не знам как да го пусна като клип. Ако някой може нека го оправи http://www.liveleak.com/view?i=412_1265293123 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 6, 2012 Сподели Публикувано Декември 6, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Декември 6, 2012 Сподели Публикувано Декември 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lvQfg5wMOCg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mel4e Публикувано Декември 6, 2012 Сподели Публикувано Декември 6, 2012 В магазин за дрехи влиза млад мъж и казва: - Искам смокиново листо! Утре ще ходя на бал с маски и ще играя Адам. Носят му смокиново листо, той го пробва и казва: - Не, малко ми е. Носят му по-голямо. - И това ми е малко. Така няколко пъти, докато на продавача не му писнало и казал: - Абе що не си преметнеш пишката през рамото и да играеш колонка на бензиностанция? 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Декември 7, 2012 Сподели Публикувано Декември 7, 2012 След разкопки на дълбочина 100 метра в Русия, руските учени намерили медни кабели, които били оценени да датират от преди 1000 години. От находката руснаците стигат до заключението, че прадедите им още преди 1000 г. са разполагали с network/мрежа/ от медни кабели. За да не останат по-назад, американците намерили оптични кабели. След анализ се установило, че тези оптични кабели били на 2000 г., от където учените стигнали до заключението, че още преди 2000г. техните прадеди са имали напреднала в технологиите оптична мрежа, цели 1000г. преди руснаците да си направят мрежата от обикновени медни кабели. Една седмица по-късно българите публикували следната информация: „След разкопки на дълбочина 5000 м., българските учени не намерили абсолютно нищо. От това те стигнали до заключението, че преди 5000г. прадедите ни са разполагали вече с wireless internet. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 7, 2012 Сподели Публикувано Декември 7, 2012 Аахахахаха Излизат двама мрътво пияни от кръчма. Единия: -Брат забрайх да пикая бе... Другия: -Небойсъ, аз шш'та науча... 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 7, 2012 Сподели Публикувано Декември 7, 2012 Ало, КАТ ли е? -Да, кажете какъв е проблема? -Моля ви да спрете товарен камион Сф XX-XX! -Не разбирам? - Вижте, закъсах с колата си между Бургас и Карнобат, помолих шофьора на камина да ме дръпне до Петолъчката, но той ме забрави и подминахме Петолъчката. Сега ме дърпа към София. - Прецъкай му с фаровете! - Прецъках му, но той ми маха с ръка през прозореца, показвайки ми, че е готов да го изпреваря. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Декември 7, 2012 Сподели Публикувано Декември 7, 2012 В Германия - турчин, румънец и българин се возят в БМВ. Кой кара? - Полицията! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.