roll2puff Публикувано Февруари 25, 2013 Публикувано Февруари 25, 2013 Най-вероятно. Нямал е ток, колегата го е наснимал и е говорил с човека. Само разбрахме, че е купен в Ирландия. Нитовете са побългаряване, след инцидент. Единствения не-китайски надпис е лепенката IntelAtom. Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 http://img.tapatalk....26/y4agaged.jpg Мъж и жена се развеждат. След известно време, мъжът среща бившата си съпруга на улицата, придружена от новия й приятел. Бившият, с насмешка пита сегашният: - Е, как е втората употреба? Другият също с насмешка отговаря: - Абе, до осмия сантиметър е втора употреба, ама оттам нататък е чисто нова.... 1 Цитирай
ayl Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Демонстрации, стълкновения, смутно време... Всеки гледа да се изяви предизборно... Така и Цветан Цветанов. Свикал човека пресконференция, за да набере активи за себе си и ГЕРБ. Задавали му въпроси и накрая той казал: - Има ли други въпроси? - Аз имам един финален! - казал единия от репортерите - След оставката Бойко започнал ли е да си бие много чекий? - К'ъв е тоя въпрос, бе! - възмутил се Цветанов - Аз да не би да му светя! - Бойко е десняк а ти нали си дясната му ръка, как да не знаеш! 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 О, Жоре, кво става, майна? - А, Ванка, супер бе, пич. -Как си? Работа? - О, започнах свой бизнес. - Верно ли бе? И кво? - Ми, отворих си едно бордейче. - Стига бе, наистина? - Да, даже и ценоразпис си имам. - Свирка - 5 лв. - Отзад - 10 лв. - Свирка и отзад - 20лв. - Бе, пич, отпред няма ли? - Малък бизнес бе майна, работя сам! 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 След настъпили неблагоприятни промени в работата, Иск. Фид. решила да емигрира от държавата. Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи въпросната дама на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, след което отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ! - Защо въртиш толкова бързо бе? Нали ти казахме да не бързаш, за да може месото да се опече равномерно? - Ами .... – измрънкало канибалчето – като въртя бавно тая бърка в жаравата и яде от картофите!!! 6 Цитирай
algor Публикувано Февруари 26, 2013 Публикувано Февруари 26, 2013 Войната в Чечня се закучила и руското командване решило да събере доброволци да се бият. Отишли генералите в един затвор и казали на най-опасните рецидивисти: - Вижте какво, момчета, ако се пишете доброволци - за всяка глава, която донесете ви намаляваме 5 години от присъдата! Естествено, всички се съгласили, натоварили ги в самолета и излетяли. По едно време самолета каца, вратата се отваря и затворниците се разпръснали... След два часа се връщат, всеки носи по 5-6 глави, подритва още 2-3... Командира се хваща за главата и казва: - Абе, момчета, какво правите? Та ние сме в Киев за презареждане... 7 Цитирай
asko44 Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 Мъж влиза в аптеката и иска два килограма памук. - Защо ви е толкова много? - пита аптекарят. - Защото миналата година тръгнахме с жена ми на туристически поход. Пратих я да ми купи цигари, а тя сложила в раницата тютюн. През целия поход се съсипах да свивам цигари... - Е, и? - Нищо, сега пак заминаваме на поход и тя ме прати да ѝ купя тампони... ................................................................ Един влиза в магазина, купува си цигари, отваря ги и запалва! Продавачът казва: - Тук не се пуши! - Е, продавате цигари, пък не се пуши! - Ние и тоалетна хартия продаваме... 8 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 В гората станал пожар и женската катерица отишла да гаси пожара, а мъжката останала да пази децата. Минали обаче ден ... два ... три, а женската катерица не се прибира. На петия ден се върнала цялата изподрана, окървавена, посинена. Пита я мъжката катерица: - Какво става бе жена? Защо така изглеждаш? - Мани, мани. Като ме хванаха десет мъжки катерици, десет дена бой, еб@не, бой, еб@не. - Как десет дни бе жена, минали са само пет? - Аз идвам само да ти се обадя и пак се връщам ...! 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 Цветан Цветанов помолил Веско Маринов да отиде да пее на Орлов мост за да се разотидат хората.. 9 Цитирай
TomTailor Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 (редактирано) Един фермер отива сутринта в бара и вижда друг да се налива с уиски. - Що пиеш толкова от рано? - А бе някои неща не можеш да ги обясниш. - Как така? - Отивам сутринта да доя кравата. Тъкмо напълних котлето, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна десния крак и го ритна. Ядосах се и и завързах десния крак за десния стълб. - Е, и? - Тъкмо пълнех котлето пак, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна левия крак и го ритна. Ядосах се взех друго въже и и завързах левия крак за левия стълб. - Е, и? - Някои неща не можеш да ги обясниш. Третия път кравата замахна с опашката и пак разсипа млякото. Понеже нямах повече въжета й стегнах опашката с колана за напречната греда. - И какво стана? - Някои неща не можеш да ги обясниш. В този момент ми паднаха гащите и жена ми влиза в обора... Редактирано Февруари 27, 2013 от Grievous Престанете с този "Bold", не сме кьорави! 7 Цитирай
mel4e Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 Малко американско момиченце влиза рано сутринта в кухнята и вижда полугол мъж да рови в хладилника. Момиченцето: - Мистър, вие ли сте нашия нов бейби ситър? Мъжът: - Не, аз съм новият мадър факър. 9 Цитирай
algor Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 Влиза Цуцо при Боце на свиждане в болницата и гледа ръцете му вързани! Веднага се развикал: - Защо сте го арестували? То все още е премиер.... Доктора: -Не е арестуван, ама знаеш ли колко лента от кардиографа наряза... 7 Цитирай
warman Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 Снощи единственият посетител на дискотека в Перник, си набил сам шамарите... ------------------------ В магазин влита въоръжен сексуален маниак и крещи: - Сега ще изнасиля някого! Мадам, вие как се казвате? - Мария. - Вас няма да ви изнасиля, моята майка също се казва Мария. А ти бе, младеж, ти как се казваш? - Ами....казвам се Иван....но приятелите ми ми викат Мария... 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 1, 2013 Публикувано Март 1, 2013 (редактирано) Редактирано Март 2, 2013 от KurtiMakarov ЕЕ, научете се най - после бре :) 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.