baronbg Публикувано Март 2, 2013 Сподели Публикувано Март 2, 2013 2 Кг за мен, ако обичате. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 3, 2013 Сподели Публикувано Март 3, 2013 Нема от наш'те джаджи иначе, да ще си купя 80 броя айфони, ще ги дам на децата да свикват с марката.......)) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 3, 2013 Сподели Публикувано Март 3, 2013 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Март 3, 2013 Сподели Публикувано Март 3, 2013 Сладък виц: Отишъл един човек в хайтек бар. Посреща го робот и го пита, ти какво IQ имаш, той отговаря 150, получава уиски, цяла вечер си говорят за иновации, инвестиции, фнанси, много добре си прекарал човека, останал доволен. След време отишъл пак в бара, на въпроса за IQ - отговорил 80, получил от робота бира, говорили си за жени, фолкзвезди, обсъждали мачове, изобщо много добре си изкарали. Минало време, пак посетил бара, на въпроса за IQ - отговорил 30. Роботът му сервирал Карнобатска гроздова и му казал: " Абе, копеле, пак ли за ГЕРБ ще гласуваме? 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 3, 2013 Сподели Публикувано Март 3, 2013 Apple Glasses 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 4, 2013 Сподели Публикувано Март 4, 2013 Италианец отива на изповед. - Съгреших отче. - Кажи синко. - Измамих един евреин. - Но това не е грях синко! Това е чудо! Когато един ключ отваря много ключалки, той е добър ключ. Когато една ключалка се отваря от много ключове, това е лоша ключалка. Един човек имал запек, ма много зверски запек. Одил на кви ли не доктори, изследвания кръв, ехографи - и нищо. Не могат да кажат кво му е и те така. ЖиПи-то се видел у чудо кво да ги прави и накрая му казал: - Сваляй гащите да погледнем от другия край на хранителната верига кво става!Оня свалил гащите и оттам изскочила една паламарка(УЙ) дълга ча до колене та и два пръста по надоле.. Доктора са постреснал, ма после са почесал и питал: - Абе ти като седаш на тоалетната чиния да са напъваш, тоа дзвер през крака ли си го провесваш навънка или между краката и у чинията да си виси? - Па между краката и вътре - отговорил човечеца. Доктора го плеснал по гръбината и казал: - Нищо ти нема, гъзът ти саа наплашил! 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 4, 2013 Сподели Публикувано Март 4, 2013 Муахахаааа, тоя последния, адаш ше ме скъсаш от смях, брееееее....... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 4, 2013 Сподели Публикувано Март 4, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 4, 2013 Сподели Публикувано Март 4, 2013 Е т'ва клипче ми направи деня! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Март 5, 2013 Сподели Публикувано Март 5, 2013 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 5, 2013 Сподели Публикувано Март 5, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Март 5, 2013 Сподели Публикувано Март 5, 2013 Попитали радио Ереван: - Какво трябва да се направи, ако тигър нападне тъща ви? Сам си я е нападнал, сам да се и защитава. Тийнейджър праща смс на майка си: Мамо, днес е петък.. може ли приятелите ми да ме донесат малко по късно? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 DJ-ят в дискотеката: - Готови ли сте да избухнеееем? От задните маси: - Аллах акбар! 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
warman Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 Двама педали пътували в самолет от Европа за САЩ. Дълъг нощен полет над океана! Единия казал: - Искаш ли опитаме да го направим тук на 10000 метра над океана? Каква романтика само, нали? ! - Добре. Обаче чакай да заспят всички и тогава. Няма да се излагаме. Ние сме бизнесмени. Изчакали да засасят лампите в салона и да се приберат стюардесите. Тогава пасивния казал: - Ще направя една проба. Ще си поискам една кола и ако никой не реагира почваме. - Може ли една кола? -провикнал се той, обаче никой не реагирал и почнали секса. На сутринта стюардесата влязла в салона и попитала: - Драги пътници цяла нощ никой не си поиска нищо! Добре ли се чувствахте? Един пътник се обадил: - Как да си поискаш? Един си поръча кола и го еб@ха цяла нощ! ------------------------------------------- Блондинка се връща разтревожена вкъщи и пита мъжа си: - Къде са децата? - На английски! - Офф, добре! Where are the children? 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=H3aGQ-VWMF8 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 6, 2013 Сподели Публикувано Март 6, 2013 Tillman е машина! 13 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 Какво е предимството на iPad пред iPhone, когато го ползвате във WC? Не може да падне в дупката и да се намокри. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mishocs Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 Жена тича след автобус 111 и крещи: - Спрете! Ще закъснея за работа. Хората се развикали на шофьора: - Спрете автобуса, жената ще закъснее за работа! Спира той, жената се качва и казва: - Ох, мерси, без малко да закъснея за работа... Карти и билети за проверка моля! 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
warman Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 Това се случва днес в офис на Глобул където работи жена ми. Клиента казва: - Не ми работи домашния телефон... Жена ми му отговаря: -Донесете го със зарядното да погледнем дали се зарежда... Клиента идва със зарядно за акомулатор,така си го е зареждал цяла нощ... :):) ------------------------------- По време на кризата преди 1989 г. млад амбициозен управител на магазин събира продавачките и им казва: - Отсега нататък не искам да чувам думата ''няма'' към клиентите. Продавачките като съвестни решили да изпълнят заповедта на шефа. Управителят решил да провери и тръгнал по щандовете. Спрял и се заслушал в разговора на един клиент и продавачката. - Добър ден, бих желал да си купя кожени ръкавици? - Разбира се, - отговорила продавачката - но имаме много видове, на Вас какви Ви трябват, с един пръст или с пет? - Ами с пет пръста. - учудено отговорил клиентът. - Ама имаме различни цветове, а това зависи от цвета на сакото, балтона и панталоните. Защо не се облечете и да дойдете да изберем най-подходящите за Вас? Учудил се клиентът, но решил да направи така. На излизане от магазина видял дибидюс гол мъж с биде под рамото и фаянсова плочка в другата да се спира пред друг щанд и възмутено да казва: - Добре ето ми бидето, ето цвета на фаянсовите ми плочки, ето и цвета на гъза ми, а сега да видя какъв цвят тоалетна хартия ще ми продадете. 14 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Март 7, 2013 Сподели Публикувано Март 7, 2013 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.