Alxx® Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Циганин се завръща след две години от гурбет и гледа, че Айшето е бременна. -От кого забременя -попитал циганина и като я започнал бой, бой ......... -От твоя портрет на стената забременя-отговорила ревейки циганката. Циганина се успокоил и отишъл на двора да пуши. След малко влиза в къщата бесен и като започнал да налага Айшето,бой ,бой и крещи: -От портрета а, от портрета, аз там съм до кръста,ма!!!!)))) 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 (редактирано) Това май е бележникът на Тони Стораро, а? А на предишната снимка най-забавно ми е чичката каква физиономия е извадил... http://www.youtube.com/watch?v=qLl7Spi22MI Редактирано Септември 27, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
mirror Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Безобразие!!! Май ги стигнахме АМЕРИКАНЦИТЕ, ама по тъпотия! Няма такъв ужас! Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Това не е смешно за съжаление, а е направо трагично Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Среща на входа на Гръцко пристанище със сънародници от Перник: Winkelsturm 6 Цитирай
Kimi Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 - Защо убихте жена си, след 30 години брак? - От мързел. - Как така от мързел??? - Ами а днеска, а утре...... Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 11 Цитирай
algor Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 - Докторе не мога да заспя. - Представете си, че взимате една пачка от 1000 лв. и броите, все ще заспите по някое време! След седмица: - Какво стана, помогна ли? - Ами не. Броих, броих и все ги изкарвам 999 лв. Броя и пак броя и пак и не мога да заспя от нерви, че ми липсва един лев.... Доктора: - Май по добре да се върнем на конвенционални средства - ще броим овце! След седмица. Човека още по нервен и разтревожен. Доктора пита: - Какво стана, брои ли овцете? - Мани, мани. Броих, броих и като стигнах до последната овца тя ме погледна в очите и попита с човешки глас: - А бе, какво стана с онея 1000 лева?!?! 6 Цитирай
adept Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Един мъж решил да се отърве от котарака на жена си. Сложил го в торба, закарал го на 2 км от къщи и го оставил там. С леко сърце се върнал вкъщи. Какво да види? На изтривалката пред вратата седи котаракът, чака го и радостно мърка. Мъжът побеснял. На следващия ден пак взел котарака и го отнесъл на 4 км. Пак същата история: котаракът седи на прага и търпеливо чака. Мъжът си заскубал косите. Мислил, мислил и решил: взел котарака, седнал в колата и карал 10 км направо, 20 км наляво, 7 км на югозапад и 15 км на североизток, хвърлил котарака и тръгнал. След два часа мъжът звъни на жена си по телефона: — Котаракът вкъщи ли е? — Да, скъпи, върна се преди пет минути, а ти защо питаш? — Дай ми го изрода на телефона — изгубих се… 5 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 Тя: - По очите ти познавам, че си пил! Той: - А, aз пък по задника ти познавам, че си яла! *** Семейство в леглото: - Виж, станал ми е! - Охо! Хайде! Гушвай ме бързо… - По-тихо! Да не те познае по гласа! *** Въпрос към радио "Ереван": - Защо негрите ядат само бял шоколад? Отговор на радиото: - За да не си хапят пръстите... *** Момченце отишло на гости на баба си със свой приятел. Докато приказвало с баба си в кухнята, приятелят му ядял фъстъци от купичка на масата в дневната. Когато дошло време да си тръгват, приятелят извикал: - Благодаря за фъстъците! - Моля - отвърнала бабата. - Откакто си изгубих ченето, мога само да смуча шоколада от тях... 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 30, 2013 Публикувано Септември 30, 2013 - Докторе, ужасно ме боли задника! - Къде бе, моето момче? - Ми тук - около входа... - Виж сега, да ти обясня... Това не е вход, а изход, по принцип. Цитат, по действителен случай. tnx to Anthony 11 Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Много искам да започна работа като продавач в секс шоп. Тогава съвсем спокойно мога да просрещам клиентите с въпроса: "Вие за къв х*й сте дошли тука?!" 11 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 До като изгледам клипчето с Ладата, тая от ляво погълна 200 презерватива да го е. 11 Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Българските ми квартиранти и делата им в Англия 7 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Октомври 2, 2013 Публикувано Октомври 2, 2013 Еех,ВЕЛИКА нация сме.Много харесвам фразата (както и целия сюжет на сериала"Етажна Собственост" ) : "Българите са "витамина" на Европа ! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Цитирай
MMJ Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 (редактирано) Sent from my SM-N9005 Редактирано Октомври 3, 2013 от MMJ 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 Лед телевизора го има поне 3 пъти до сега, удара с топката е от преди 1 година и също го има Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.