iPhoneman Публикувано Октомври 3, 2013 Публикувано Октомври 3, 2013 xD http://www.youtube.com/watch?v=_3Y9ADSHXMw 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 (редактирано) http://youtu.be/Mma-jCVUJwU Редактирано Октомври 4, 2013 от Alxx® 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Б*хххх . . много са вдигнали повръщането . . 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 4, 2013 Публикувано Октомври 4, 2013 Дете се обръща към баща си, бивш хакер: - Тате, ти бил ли си някога програмист? - Да, даже бяха трима... Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 5, 2013 Публикувано Октомври 5, 2013 10 годишно дете към баща си: -Тате, боли ме гърлото . -Защо сине ? -Мисля, че е от водката която пих ... -Ти си пил !?! -Ми да, бяхме с гаджето ми ... -Имаш си гадже !?! -Да... -И как изглежда ? -Еми металист ... има 20 обици на лицето ... -О.О -Да... а пък и главата ме боли ... мисля ,че е от дискотеката ... -Ходил си на дискотека !?! -Еми само там дават да се пуши ... -Ти пушиш ?!? -И мисля, че ударихме колата ти ... -Гаджето ти е карало колата ми ?!? -Нееее.... аз я карах ... Бащата се хванал за сърцето и момчето му казало: -Шегувам се ... исках да ти покажа, че има много по-страшни неща от една двойка по математика ... :D 4 Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 6, 2013 Публикувано Октомври 6, 2013 А си мислех, че тук сме пишман шофьори: 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Сигурно е пускано вече, но не се сдържах. 1 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Истинският мъж е мъж от стомана! Много, много трудно е да го пречупиш. Затова, на жената ѝ остава само едно - да пили! 5 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Моля, въведете вашата парола! - "рози" - недостатъчен брой на символи в паролата - "розови рози" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1 розова роза" - паролата не трябва да съдържа празни полета - "1розовароза" - паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа - "1шибанарозовароза" - паролата трябва да съдържа поне една главна буква - "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА" - паролата трябва да съдържа поне една малка буква - "ШибанаРозоваРоза" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1розоваРозаДаТияНавравГъза" - тази парола вече е заета. 13 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Ела ме заплюй Преди две седмици в сервиза, една госпожица се опита петдесетина пъти да си смени паролата на йаху мейл-а. Постоянно плюеше too weak, макар, че опитахме и с двадесет знака! Накрая започнах да я мъча аз с "Parola12345678", "tupaparola12345678" и след десетина комбинации ми писна и написах "mnogotupaparolavzaluhavotoyahoo". Познай?! 6 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Не можах да се въздържа да не копирам нещо на гения Андрей Слабаков Полека влизам в къщата си мръсна . Навсякъде е тъмно. Няма ток . В леглото ми лежи пачавра гнъсна . Във унисон с панелния ми блок . В хладилника поглеждам вяло . Отвътре гледа бяла тишина . Къде е сиренето бяло? Къде е мъртвата свиня? Отвън виси обесена Луна . Под нея гарван грачи звучно. Луната гледам с мъничко тъга. Да си Луна е адски скучно. 5 Цитирай
adept Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Баща отваря гардероба на дъщеря си и изведнъж изпада в ужас – вътре е пълно с камшици, боздугани, белезници и какво ли още не. Затваря вратата и с тежка въздишка изрича: - Тук с бой проблемът няма да се оправи. 8 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Сравнение на полярните станции в Антарктида 2 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 (редактирано) Пловдивчанин решава кръстословица и гледа: Горско животно с 9 букви... Чудил се, чудил, пък се сетил и написал: ИЛЕНМАЙНА! Същия тип, учудва със знания и правопис: Въпрос: Ястие от яйца с 5 букви? - НаУчи Футболен клуб от София с 4 букви? -Локо Последните 2 отговора са истински, а аз свидетел. Редактирано Октомври 8, 2013 от baronbg 7 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 (редактирано) Не бе, няма картелно споразумение. Редактирано Октомври 8, 2013 от mirror 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Хич... -Закъсало е българското образование...-мислеше си дядо Гошо,докато триеше надписа''ХОЙ''от оградата си 9 Цитирай
eek Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Конституционният съд взе решение, с което остави Делян Пеевски депутат 1 Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 8, 2013 Публикувано Октомври 8, 2013 Когато сантиметрите не достигат и чувството за хумор не помага. Да ви попитам.....като си лайквате сами статусите, получавате ли известия? Аз пък моя х*й съм го кръстил Драго. Да видиш грейналите лица на жените като им кажа: - "Драго ми става като те видя" 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.