alex.7777 Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Пияница се клатушкал по пътя, когато видял жена да разхожда дете. - Госпожо - казал пияницата, - това е най-грозното дете, което съм виждал някога. Господи, колко е грозно това дете! Пияницата отминал и жената избухнала в сълзи. Един пощальон отишъл да види какво има. - Какъв е проблемът, госпожо? - Току-що ужасно ме обидиха - изхлипала жената. - Успокойте се - казал пощальонът, бръкнал в джоба си и извадил хартиена кърпичка. - Избършете си сълзите. А ето и банан за шимпанзето. 6 Цитирай
adept Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Перник. Мъж и жена хапват супа, но жената сърба звучно. Мъжът става, плясва й шамар и си сяда. - Ама... Защо!? - Сърбаш! Продължили, жената внимава и след минута - пляяяс, още по-силен шамар. - Какво сега!? - СЪРБАААШ! Продължил той, но на жената й писнало и оставила лъжицата. След минутка - пак зверска плесница... - Ее, ама сега не съм направила нищо! - Само като се сетя как сърбашеееее... 9 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 В магазин за бельо влиза купувач и пита продавачката: - Извинете, имате ли мъжки боксерки? Продавачката: - Няма! Но можете да си купите женски, и без това няма никаква разлика.. Мъжът ядосано: - А ти искаш ли да извадя тази разлика и да те плесна с нея по челото... 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 В гарнизонно градче, капитанът слага сина си да спи. - Не ми се спи, татко - капризничи синчето, - искам слончетата да потичат! - Късно е вече, синко, лягай да спиш. - Не, не е късно, искам слончетата да потичат, искааааам! - Ох, какво да правя с теб! - въздиша капитанът, скача, излиза от блока, пресича казармения двор и влиза в спалното помещение: - Рота, стани! Тревога! Въздушно нападение! Сложи противогазите! 4 Цитирай
eek Публикувано Октомври 10, 2013 Публикувано Октомври 10, 2013 Само хора, които са минали през това ще разберат какво е Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Ако получите e-mail със заглавие "Два безплатни билета за концерта на Веселин Маринов" - не го отваряйте!!! Това е SPAM и вътре са 4 билета!!! 12 Цитирай
snooperchi Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Наложило се млади и стари да живеят под един покрив. За разлика от много други живяли в мир и разбирателство. Един ден както си седяли в стаята свекър, свекърва и снаха, свекървата казала : - Ех, снахо, хубава си ни е къщичката само дето стените искат боядисване, но нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала брадата на свекъра. Направила голяма дебела четка и боядисала стените. Седнали пак всички дружно да пият чай, а свекървата казала : - Ех, снахо, разхубави се нашата къщичка ама тия стари прозорци я загрозяват. Искат боядисване ама нямаме с какво. Скочила снахата. Отрязала мустаците на свекъра. Направила четка и боядисала прозорците. Мръкнало се. Прибира се мъжът от работа и гледа баща си седи пред къщата. - Тате защо седиш навън? - попитал синът-Мръква се. Бащата казал : - А бе, вътре жените са се хванали да правят баница. Не знам яйца имат ли, нямат ли... 10 Цитирай
Kaloyan Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 Иванчо и Марийка гледат как две кучета правят секс. Марийка пита: - А мъжкото как познава, че на нея ѝ се иска? - Знам ли го? Сигурно по миризмата... Стоят още, гледат... По някое време Марийка пак пита: - Абе, ти да не си нещо хремав?! 5 Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 12, 2013 Публикувано Октомври 12, 2013 (редактирано) Хааааа, друго си е да сучеш от европейска ц*ц*а. Обаче малкият няма ябълка,.... пропуск. Редактирано Октомври 12, 2013 от rooibos Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 13, 2013 Публикувано Октомври 13, 2013 Пратила я майки и за боб на пазара она пущила статус у фейсбук " на шопинг съм " аа сигурно доде я мандръса некой Врачанин са тагва "На връх Вола съм " 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2013 Публикувано Октомври 14, 2013 Една лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разума! Съвестта: - Как можеш да спиш спокойно, след като изневери на мъжът си? Разумът: - Зависи.. Той все няма време за секс! Постоянно е зает! И светица да си, ще изневериш! Съвестта: - Добре, има някакво оправдание. Но да го правиш с пациент – къде отиде лекарската етика? Разума: - Глупости, Петрова от трета поликлиника как се чука с пациенти, а? И те доволни и тя оправена.. Замълчала съвестта, но таман лекарката взела да се унася и тя ехидно й прошепнала в ухото: - Да, ама Петрова не е ветеринар! thx to @kalinski 9 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 MacBook-a е вече минало! Правец ОС звучи гордо! Източник: http://www.pravetz.bg/ 2 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Голяма тролня е това с Правец-а 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Не знам, но не бих се смял на тези характеристики. Не вярвам и цената му да е висока. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Не изглежда зле,честно казано... Цитирай
stangen Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Това си е чиста проба фейк. Правец ОС? Андроид ? Не знам що се вързвате на подобни глупости Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.