Asen_77 Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Ето и истинската снимка на правеца http://www.fortunetechnology.com/view/2957/ Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Това си е чиста проба фейк. Правец ОС? Андроид ? Не знам що се вързвате на подобни глупости Хич не е фейк, съвсем реално си е. Друг е въпросът дали ще могат да го пуснат в серийно производство. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Така, като го гледам ......... Правеца е одрал кожата на HP PROBOOK 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 А, бре хора…трева ли пасете? Поне да не бяха възмущаващо грозните и неблагонадеждни панти HP, пък да се подхлъзне човек, а то... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Що бре? Идеята е яка а и носталгията ми харесва 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Съгласен по всички точки Ама снимките са майтап и някои хора се вързаха. П.П. Ако сглобят нещо смислено, даже и да не е евтино, аз ще се наредя между купувачите. 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 15, 2013 Публикувано Октомври 15, 2013 Жена-шофьор губи управление и колата и се носи към бетонна стена. В последния момент спътникът й дърпа с всичка сила ръчната спирачка, колата се завърта и спира на сантиметри от стената. Пребледнелите пътници от задната седалка започват да благодарят на спасителя си. - Ааа, няма нужда, аз, да ви кажа честно не съм шофьор, летец-изтребител съм, в моя самолет тази ръчка е ръчката за катапулта. 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 Съгласен по всички точки Ама снимките са майтап и някои хора се вързаха.П.П. Ако сглобят нещо смислено, даже и да не е евтино, аз ще се наредя между купувачите. http://m.hicomm.bg/view?id=31601 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 В правец8 и 16 всичко беше NEC и HITACHI а сега от село до Гуанджоу......... Е то NEC и HITACHI сега ги правят в съседното село... Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 Не е от Гуангджоу, а сякаш от http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo.asp?productid=414 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 Само сега, купи десет кебабчета от централна гара и събери куче ! Влиза младеж в бара и с бързи стъпки се запътва към самотна девойка. Директно пита: -Ще правиш ли секс с мен за 100 лева? Мацката възмутено отговаря: -Не! В никакъв случай! -Аре, ма... Много ми трябват! От форумите:Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително. Отговор: Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има. thx to @kalinski 15 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 Уравнение 1 Човек = яде + спи + работи + забавлява се Маймуна = яде + спи Следователно: Човек = Маймуна + работи + забавлява се Следователно: Човек - забавления = Маймуна + работи Извод 1: човек, който не се забавлява е подобен на маймуна, която работи. *** Уравнение 2 Човек= яде + спи + изкарва пари Маймуна = яде + спи Следователно: Човек = Маймуна + изкарва пари Следователно: Човек - изкарва пари = Маймуна Извод 2: Човек, който не изкарва пари е подобен на маймуна. *** Уравнение 3 Жена = яде + спи + харчи пари Маймуна = яде + спи Следователно: Жена = Маймуна + харчи пари Следователно: Жена - харчи пари = Маймуна Извод3: Жена, която не харчи пари е подобна на маймуна. *** Заключение От уравнение 2 и 3 следва: Мъж, който не изкарва пари = Жена, която не харчи пари; Т.Е. Мъжът изкарва пари, за да не стане Жената Маймуна(Аксиома No.1); И Жените харчат пари, за да не станат Мъжете Маймуни (Аксиома No.2); И какво получаваме от това: Мъж + Жена = Маймуна + изкарва пари + Маймуна + харчи пари; Следователно, изхождайки от Аксиома No.1 и Аксиома No.2, може да се заключи че: Мъж + Жена = 2 Маймуни, които живеят щастливо заедно! Мутра седи в ресторант. По едно време вика сервитьора и му казва: - Намали малко климатика, че умрех от жега! Сервитьорът си отива. След пет минути пак го викат: - Засили малко климатика, че умрех от студ! Сервитьорът заминава. След пет минути: - Намали го малко тоя климатик, бе! Умрех от жега тука. Сервитьорът пак тръгва. Седящият на съседната маса мъж наблюдава всичко с интерес. След десетия път не издържа и вика сервитьора: - Абе, как го търпиш тоя? - А, все ми е тая, ние тук климатик нямаме... Катаджия спира автомобил. Шофьора смъква стъклото, прави грозна физиономия и казва: - Бауууууу! Полицаят подскача от уплаха, шофьорът го успокоява: - Спокойно, бе! Не виждаш ли, че съм вързан? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Докторе, ще живея ли дълго? - Пушите ли? - Не! - Пиете ли? - Не! - По жени ходите ли? - Не! - Тогава защо ви е притрябвало да живеете дълго? Ако в медицинските форуми комуникираха както навсякъде... Новобранец: Пичове, имам проблем – дойде пациент, едното око работи, другото не – какво да правя! Спешно!!! Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!! Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци! Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение. Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем. Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно. Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя? Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи – не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия. Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб – не помага!! Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!! Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли? Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи – лявото или дясното? Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката „око”? А трябваше с „бинокуларус окулярус” . Ето – [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш търсачката във форума. Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва упойката. Гост3: А пациента от каква раса е – негроид или монголоид? Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата? Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левак Доктор_лектор (постоянно присъствие) : Между негроида и монголоида има разлика, това е факт. Новобранец: Как да разбера расата? Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта? Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай?? Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а монголоидите имат цепки на очите – може би на пациента просто са му стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела. Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите – сега очните ябълки се вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За всеки случай цепнах ноздрите и ануса. Новобранец: Ехо, има ли някой тук? Новобранец: Е какво да правя в края на краищата? Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар. Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР??? Новобранец: Не, гинеколог съм. Админ (администратор) Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата. Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан. Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата, аз се попиках! 13 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола. Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита: - Каква е поуката, деца? - Който пие водка няма глисти – казва Иванчо. Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита: - Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът? Иванчо веднага готов с отговора: - Е, ГОВЕДОТО си е ГОВЕДО. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 Реклама на Рено по нашенски: - По слободия? - Тц. - Неко кирия? - Маке. - Чи дедов дириш тагава, та си пошъл зАглав? - Турам ли му го и я. А те и оригинала: - На почивка? - Не. - По работа? - Не. - Защо тогава си дошъл чак дотук? - Нямам представа. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 Поздрав за май френд, Alxx........ Двама таксиметрови шофьори си говорят: - А, бе що на твойто такси пише СОФ такси? - Ами защото работя в София. - Еми аз като работим у Курило, какво да пишем на мойто? 4 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Октомври 17, 2013 Публикувано Октомври 17, 2013 Hякакъв тип бил екстрасенс, обаче му дошли нови клиенти и искали доказателство. Пича ги завел при прозореца и им казва: - Виждате ли човека отсреща в блока на 6-тия етаж, който пуши цигара по долни гащи? - Да, виждаме го. - Сега ще го накарам да си изхвърли телевизора. Съсредоточил се нашия, гледа го втренчено. Човека от балкона си хвърллил фаса, влезнал вътре и излезнал с една микровълнова фурна, която метнал през балкона от 6-тия етаж. Екстрасенса се втренчил още повече. Човека влиза и изнася аудиосистема с две тонколони и я запраща през балкона. Нашия вече съвсем концентрирано го гледа, чак отворил прозореца за по-пряк контакт. Човека влиза и изнася с много зор огромен хладилник, който последвал другите електроуреди на плочките пред блока. Екстрасенса вече зомбиран, целия почервенял от злоба продължава да го гледа, на което човека разперил ръце и се провикнал: - Нямам телевизор, бе! Нямам!!! Някакъв чичка отива на преглед. Докторът се шашка: - Абе, какви са тия гащи от олово, дето ги носиш??? - Ами, не си ли чувал - Чернобил, радиация, мутации... Да си пазя поколението... - Хм... А, защо нямаш пръсти на краката? - Веднъж ми се скъсаха тирантите. 9 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 18, 2013 Публикувано Октомври 18, 2013 http://youtu.be/ZoA3We6t8S8 http://youtu.be/b7fTV83qXKg Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2013 Публикувано Октомври 18, 2013 Извънредни новини по БТВ: Момиче се разплака в градския транспорт, след като пропуснала спирката на мол-а, а вече се била тагнала. 9 Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 18, 2013 Публикувано Октомври 18, 2013 "Компютърът никога няма да замени човека." (канибалска мъдрост) 7 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 18, 2013 Публикувано Октомври 18, 2013 Интервю за работа в гръцки "кризисен" стил! 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.