Asen_77 Публикувано Октомври 18, 2013 Сподели Публикувано Октомври 18, 2013 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 18, 2013 Сподели Публикувано Октомври 18, 2013 Groundbreaking crazy-ass-shit Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2013 Сподели Публикувано Октомври 18, 2013 "The iPhone 5 DS…connecting people" "For the same device - double it's price" 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Октомври 18, 2013 Сподели Публикувано Октомври 18, 2013 Он зъ сейм дивайс фор дабъл зъ прайс. Sent from my Z using DT & SX Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Октомври 18, 2013 Сподели Публикувано Октомври 18, 2013 Тръгнал един руски олигарх да почива на море и изпратил предварително секретаря си да организира ваканцията. Пристигнал секретаря и отишъл направо при управителя на курорта. Излезли на плажа и секретарят почнал да се дзвери: - Бе т`ва `кво е? - Как какво!!! Пясък. Жълт. - Аааа, шефът не обича жълт пясък. Да се изрине целият и да се насипе бял фин пясък! - Ама… - Няма ама! Вади куфарче с пари и плаща. На следващия ден целият плаж е посипан с бял фин пясък. Оглежда го секретарят доволно, но по едно време зяпва учудено. - А това какво е? Каква е тая гадория? - Как „гадория”!!?? Та това е морето. - Виж, `кво е мръсно! И мирише! До утре да се прочисти! Да се прецеди, ако трябва, за да стане кристално. Камъните по дъното да се премахнат! На всеки 30 секунди да има вълна висока между 45 и 55 сантиметра… - Ама… - Няма ама! Вади секретаря куфарче с пари и плаща. След три дни всичко е на шест. - Тва `кво е? Какви са тия бомбардировачи?! - Ами... чайки. - Никакви чайки! Всичките да се махнат, да се оставят само две, които да се шматкат бавно по плажа, но в никакъв случай да не излитат. - Ама… - Абе няма ама! Вади куфарче с пари и плаща. След една седмица пристига баровецът. Разходил се по белия пясък, усмихнал се на двете чайки, седнал в шезлонга, вперил поглед в кристално чистата вода, поел с пълни гърди свежият морски въздух и казал дълбокосмислено на секретяря си: - А кажи сега, Серьожа, можеш ли тая красота да я купиш с пари?! 16 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 19, 2013 Сподели Публикувано Октомври 19, 2013 Ха.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Октомври 19, 2013 Сподели Публикувано Октомври 19, 2013 :biggrin: - Изгорете вещицата! - Но тя е красива... - Добре, но след това я изгорете! 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Октомври 19, 2013 Сподели Публикувано Октомври 19, 2013 (редактирано) Пиша си с 1 мацка и тя вика: - Висока, стройна и с големи цици съм. Аз: - 69 правиш ли? Тя: - 69 правя другия месец ..... София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата й скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае та две не вижда, обаче го мързи да слиза. Вторият пита: - Кво има, бе? - Пика ми се, ама ме мързи да слизам... - Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето, аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере... Речено сторено. Застанал първият на края на скелето, вторият го държи и... По едно време, обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещият... Две години по-късно. На плаж три девойки си говорят. Първата: - Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед... Втората: - Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото! Третата: - Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден х~й и крещи : "ша та е*а в гъза-а-а-а-а-а!! Редактирано Октомври 20, 2013 от arm11 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 20, 2013 Сподели Публикувано Октомври 20, 2013 Хмм Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Октомври 20, 2013 Сподели Публикувано Октомври 20, 2013 (редактирано) Интересно място за гола на Wilshere Редактирано Октомври 20, 2013 от eek Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 21, 2013 Сподели Публикувано Октомври 21, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pety123 Публикувано Октомври 21, 2013 Сподели Публикувано Октомври 21, 2013 Събрали се езиковедите в Европа и стигнали до извода, че съществуват 3 сравнителни степени - например: добър, по-добър, най-добър... Обаче българинът казал, че не е вярно, и че в България са 4 степени: Езиковедите: - Как така 4етири? Българина: Ами ей така: - близо, по-близо, най-близо, на един х*й място; - далече, по-далече, най-далече, на майка си в п*т*ата - хубаво, по-хубаво, най-хубаво, да си е*е майката... Езиковедите казали: Не може да е вярно. Българинът: Елате и вижте... Хващат самолета, кацат в София, хващат едно такси и му казват: -Карай към Варна. И таксиджията тръгнал, ама решил да попита: - Момчета, какво ще правите във Варна? - Ще пием кафе. - Абе Вие луди ли сте... Къде ще ходите на майка си в п*т*ата, ей тука на един х*й място правят такова кафе, че да си е*е майката! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Октомври 21, 2013 Сподели Публикувано Октомври 21, 2013 Блодинки решават Кръстословица: Едната пита другата: Мъжки полов орган с 3 букви ? Другата : отвесно или водоравно ? -Отвесно. -Еее , щом е отвесно , пиши... МЕК 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Октомври 21, 2013 Сподели Публикувано Октомври 21, 2013 (редактирано) Македонски киноафиш: 1. Навлекот (Пришълецът) 2. Войводата на търкалетата (Властелинът на пръстените) 3. Пукни со зор (Умирай трудно) 4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата) 5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13) 6. Един болюк црно бели мастии (101 далматинци) Редактирано Октомври 21, 2013 от asen4o0 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pety123 Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 Един човек имал проблем със секса. Смисъл че свършвал много бързо. Какви ли не доктори обиколил, никой не могъл да му помогне. Накрая последен шанс му бил един психоаналитик. - Значи-казал доктора - като почнете секса, ще си представиш че си на една автобусна спирка и чакаш например автобус номер 20 да дойде. Минават много автобуси, но не и 20-ката. Най накрая идва, ти се качваш и пътуваш до последната му спирка. След това слизаш и чакаш същия номер в обратна посока. И отново - автобус след автобус но не и 20-ти номер. Когато най-накрая дойде, ти се качваш и пътуваш до спирката от която си тръгнал. Слизаш и отиваш например при бай Иван да пиеш едно кафе. И чак тогава ще свършиш. Човека си тръгнал доволен като обещал да дойде на другия ден да сподели на доктора как е минала вечерта. Влиза в кабинета на другия ден и вика: Докторе нищо не стана с тая твоя терапия. Защо бе - пита доктора. Ами както ме посъветва , като се награбихме вечерта с жената и аз почнах да си представям как чакам 20-ти номер на спирката. Но не щеш ли идва веднага моя автобус и от него слиза бай Иван с кафето. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 Някои хора приемат цифровизацията много на сериозно или просто часовника им е спрял на 1998 година 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 Хахаха, това са "тапи" бре 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 Кажи честно... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 Малеееееее... това да не ти е в къщата. Няма спиране! Но шегата настрана, много професионално, направо ме разбива 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 22, 2013 Сподели Публикувано Октомври 22, 2013 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pety123 Публикувано Октомври 23, 2013 Сподели Публикувано Октомври 23, 2013 Три деца спорят чия майка има най-голяма уста. Първото казало: - Моята има най-голяма уста, защото може да налапа цяла топка за тенис. Второто отвърнало: - Моята има по-голяма, защото може да лапне вафла "Мура" напречно. - Моята майка има най-голяма уста - обадило се третото. - Може да лапне цял телевизор. - Как така цял телевизор, бе? - попитали първите две. - Ами така. Вечер като си лягат с баща ми, той й казва:"Айде, гаси телевизора и го лапай. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Октомври 23, 2013 Сподели Публикувано Октомври 23, 2013 Ниво на непукизъм: Експерт! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ozone Публикувано Октомври 23, 2013 Сподели Публикувано Октомври 23, 2013 Май не е пускано Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 23, 2013 Сподели Публикувано Октомври 23, 2013 Пускано е Преди две или повече години. "Бабо, да си ми виждала шарените хапчета - бяха на масата в кухнята?" "К'ви хапчета бре? Видя ли ламята до печката???" 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Октомври 23, 2013 Сподели Публикувано Октомври 23, 2013 (редактирано) http://youtu.be/CNriiZMS9-s А после протестираше за дузпа. Редактирано Октомври 24, 2013 от asen4o0 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.