algor Публикувано Ноември 17, 2013 Публикувано Ноември 17, 2013 Ей така много хора се опитват да се надскочат... 8 Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 17, 2013 Публикувано Ноември 17, 2013 От дир.бг отбелязват 20-тата годишнина от класирането ни за САЩ '94 и ето какво пишат за Трифон Иванов - "През септември 2007 отбеляза победния гол срещу Русия, който изпрати България на последното засега световно първенство във Франция през 1998"... 3 Цитирай
snooperchi Публикувано Ноември 17, 2013 Публикувано Ноември 17, 2013 Третокласник се прибира вкъщи и казва на баща си: - Тате, ще се женя. - За кого ще се жениш? - За Митко. - Как така за Митко? Той е момченце. - Не е момченце. На 50 години е. 1 Цитирай
algor Публикувано Ноември 17, 2013 Публикувано Ноември 17, 2013 (редактирано) Това се зачудих къде да го постна, но ако сметнете, че е за друга тема направо местете поста. Снимките са от партито 5 години Мис Силикон и не са за хора със слаби сърца. Не, нищо голо няма, ама изродите са неописуеми. Партито за 5-годишнината на конкурса е по-страшно от купон за Хелоуин http://lifestyle.ibo...ws/id_617234824 Едит: ако преценката ми, че няма нужда от спойлер е грешна според вас, крийте немедленно. Редактирано Ноември 18, 2013 от arm11 4 Цитирай
Space-e Публикувано Ноември 18, 2013 Публикувано Ноември 18, 2013 Блондинки си говорят: - Абе муцка. Ти получаваш ли оргазъм: Другата: - Ми не знам. Той моя отговаря за абонаментите в къщи! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 19, 2013 Публикувано Ноември 19, 2013 http://youtu.be/isfd2ZQcJ80 9 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 19, 2013 Публикувано Ноември 19, 2013 Ирландец пие цяла вечер в един бар. Накрая бармана тръгнал да затваря. Ирландеца става да си ходи, не може да се закрепи на крака и пада на пода. Отново се опитва и пак пада на пода. Решил да излезе на четири крака от бара и да подиша чист въздух навън. Подишал малко и пак се опитва да стане - без никакъв успех. Тръгнал да си ходи на четири крака. Допълзял до блока и пред входа прави последен опит да се изправи. Отново безуспешен. Махнал с ръка, пропълзял по стълбите, влязъл в къщи, допълзял до спалнята, легнал си и заспал веднага. На сутринта го събужда гневният вик на жена му: - Гадина мръсна, пак си се напил като свиня вчера! - Не е вярно, капчица не съм слагал в устата си от няколко дни! - Да бе, а защо тогава ми звънят от бара? Пак си си бил забравил инвалидната количка там! 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 19, 2013 Публикувано Ноември 19, 2013 http://vk.com/video_ext.php?oid=-53308673&id=166295215&hash=09d8fa563444b853 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 20, 2013 Публикувано Ноември 20, 2013 Какъв е цвета на китаец, прищипал топките си на вратата? Отговор: "крещящо жълто". 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Чужденците трябва да ги предупреждават за часовата разлика от двадесет години при кацане в София. 6 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 21, 2013 Публикувано Ноември 21, 2013 Жена се прибира у дома: - Скъпи, това е за теб! Вади от чантата бира, ядки, чипсове и разни други мезета. - Любими, а ти защо не гледаш формулата? Да ти приготвя ли нещо вкусно? Малко забавления?!? - Много ли? - Е, не точно... бронята, фар и калник... 12 Цитирай
snooperchi Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 (редактирано) "Благодарим на всички български разпоретини, че ни цитират" - Хорхе Букай и Паулу Коелю. Арестуват чужденец, че е ограбил бижутериен магазин. Разпитват го но нищо не се разбира и викат преводач. Казали му: - Знаем, че ти си обрал магазина. Казвай къде са бижутата! Преводачът му превел, а затворникът казал: - Не съм обирал никакъв магазин. Преводачът превел. Тогава полицаят извадил пистолета си, наврял го в лицето на затворника и казал: - Казвай къде са бижутата, иначе ти пръскам мозъка! Преводачът му превел и затворникът веднага казал: - Скрих ги в парка, заровени са в корените на най-големия бор. Преводачът превежда: - И да ме гръмнете, няма да ви кажа! Редактирано Ноември 22, 2013 от snooperchi 4 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 Попаднах на това днес, оказва се, че не е "прясно", на около година е Успях да намеря и видео, но имам подозрения, че не е истинско, ама смЕЕЕЕЕЕЕЕх! 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 :D Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с дъщерята на съседите. - Ей, много готина блузка! - Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва влажен поглед: - А ако ти кажа, че под нея нямам нищо? - А, не се притеснявай, ще пораснат..... 17 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 В клуба бутнах някъв тип по рамото. "К'во бе, брато, проблем ли имаш?" Разказах му всичко….сега си плачем двамата. 9 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Един мъж хаванал риба и я носи в къщи.Изпържи я, казал той на жена си! Хм, нямаме олио, отвърнала тя. Тогава я изпечи....нямаме фурна, не помниш ли казала жената, продадохме я, за да си платим тока......тогава я свари, наредил мъжа.....нямаме вода, казала женицата, не си я плащал от една година и я спряха......Взел рибата мъжа и я върнал в язовира.....след малко рибата изплувала и започнала да крещи: Да живей правителството........!!! 4 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Две македонски труженички на фронта на любовта разговарят: - А, маааа, ти сУши пробвАла ли си? - Не, само с Уста! 2 Цитирай
MUFCBG Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Sent from my iPad using Tapatalk 6 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 23, 2013 Публикувано Ноември 23, 2013 Хахаха, това ми напомня как на 1 конференция във Виена където Microsoft бяха главен спонсор, в обяда, който бяха предоставили имаше сандвич, сок, вафли и ябълка. Доста хора се посмяхме на скритата анти-реклама. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2013 Публикувано Ноември 24, 2013 Попитали Радио Ереван: - Може ли радиото да замени пресата? Радио Ереван: - Може...ако успеете да си избършете задника с антена... Нецензурирана версия на едно от любимите ми анимационни, La linea: @sstavrov да не се хили много 9 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.