BulgarianSS Публикувано Юли 4, 2014 Публикувано Юли 4, 2014 Запознал се един младеж с едно момиче и ето, че вече тя го поканила на гости късно вечерта. Влизат в стаята и започват да се натискат. Тя: - Ш-шт, по-тихо! Нашите спят. Татко е отдела за масови безредици, мама е полицай. Младежът си мисли:“Уф, къде попаднах!“, но продължил все пак. След малко мацката: - По-тихо, де! Брат ми е в съседната стая, работи като барета. Младежът пак си мисли: „Уф, къде се натресох!“. Мацката: - Искаш ли една незабравима нощ! - Да! - ПОМОЩ! ИЗНАСИЛВАТ МЕ!!! 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 4, 2014 Публикувано Юли 4, 2014 - Жена, ако спечеля от тото-то какво ще направиш? - Ще ти взема половината пари и ще те напусна. - Супер, ударих тройка - ето ти един лев, заминавай. Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша ”Iron Maiden” и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера: - Брус Дикинсън! Оня и той целия се тресе. Отговаря: - Паркинсън! 11 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 5, 2014 Публикувано Юли 5, 2014 Една женица много обичала мъжо си.Ама он зарани имал проблем с тоягата.Не можъл да повдигне самолето,направо за къшмер.Апанье,лизанье,тегленье-нема шанс.А уно таа жена я сръбело много,ма уна си му била верна,нещеяла никой друг да и изпъне гребеня.И таа женица била един път на екскурзия у Арабско и на една чаршия що да види,седи един чичка и надува един дудук.А от една делвичка са подава един смок,и са надига-сноп капиняр с 2 глави. Она зимала та го питала:-Чиче,то дудук сичко ли моа да удръви и да са надигне?! Он казал:-Сичко моа ,ма е много скъп.Рекла си она,мерак с пари се гаси. -Колко и дааа скъп,уно ма сръби,ша умра,ша го купа и ша ида да посвира на Милан(така се казвал мъжо и),да изпрай дзверо,па удри,удри,да ми свири у тава,като чучулига на лански кочан.Речено-сторено.Зимала она дудука и немала тръпение она да се прибере при бако си у дома,да има жегленье през козината.Дошла си она,влезнала при бако си у дома,разтворил дааа ладовина,завил са през главаи турил бел чаршаф да спи,а она немала тръпение да проба дудучето.Зимала го и засвирила.Почнало да се шава под чаршафа,бако го размръдал ка си спел.Почнала наш'та яко да надува и да свири с една ръка,а с другата да си маиня дрейте,а чаршафа мани че мръда ми па се и надига.Съблекла са наш'та,качила са на кревато,нади бако и си мисли:''Мамуу,те сеги ка ше се нанижа,направо ше се разпора къ съм загорела.''Дигнала с един замах чаршафо,тъмън да се надене и кфо да види,бако спи по очи,а из гъзарете му един глис 7 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 5, 2014 Публикувано Юли 5, 2014 Прибрал се един мъж вкъщи пиян като мотика. Жена му мие някакъв тиган и изобщо не му обръща внимание. Мъжа сяда на масата и започва да блъска и да крещи: -Кой е тука шефа ма?!?! Кой е тука шефа маааа!?! Жената търпяла, търпяла, накрая не издържала и го изгърмяла с тигана у главата. Оня паднал на земята и не мръднал повече. Идва по едно време комшийката на гости, гледа го лежи на средата на кухнята и пита домакинята: -Ама Пено ма, мажът ти що лежи по средата на кухнята ма? -Слушай кво! Той е шефа тука, затова ще си лежи където си иска, ясно ли е?! 2 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 6, 2014 Публикувано Юли 6, 2014 Виц на македонски език: "Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан: Љубов моја, Ако спиеш, прати ми го твојот сон, Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка, Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. ............Те Сакам! Дечкото одговара: Љубов моја, Серам. Што да ти пратам???" 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 6, 2014 Публикувано Юли 6, 2014 Дай пет лева за стари лафове. Пробвайте търсачката, че много повторения нещо…. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 6, 2014 Публикувано Юли 6, 2014 (редактирано) -Мамо, бременна съм! -От кого бе? -Е ти като ядеш боб знаеш ли от кое бобче си пръднала?? Редактирано Юли 6, 2014 от WULAS 9 Цитирай
snooperchi Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 Младо семейство е в кухнята. Мъжът пита: - Скъпа, какво кафе предпочиташ да ти направя? - започнал той - Бих искала да е силно, но меко, нежно, но пък стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания... - отговорила загадъчно съпругата. Мъжът се почесал по главата: - Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия... 6 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 (редактирано) Редактирано Юли 8, 2014 от Alxx® Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 7, 2014 Публикувано Юли 7, 2014 - шанс да си легна с теб!? - 0% - а ако разбереш, че това Ferrari е моето!? - 100% - вярно било, от 0 до 100 за 3 секунди. 7 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Може да е пускано: „Компютъра не искаше да се включи – викам оня шаман админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо неясно, включи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето, промърмори нещо и излезе.“ По думите на админа: „Отивам при юзъра – а тоя глупак така сe е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох.“ 7 Цитирай
hidalgo Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Интервю за работа - Ниво на английски? - Отлично. - Знаете ли какво означава allow? - Да - Използвайте го в изречение. - Allow, кой е на телефона? - Благодаря, Ще се свържем с вас! 8 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 8, 2014 Публикувано Юли 8, 2014 Къде е този писОар да дойда да се изпикая с кеф Цитирай
WULAS Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 "Аз съм бременна жена, онзи ден докато си седях на дивана и пръднах, прозвуча ми като "Мамо?". Това означава ли, че детето се опитва да контактува с мен?" Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 9, 2014 Публикувано Юли 9, 2014 Учител в Бразилия в първи клас: - Деца, бройте до седем! - Muller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schürrle, Schürrle. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 10, 2014 Публикувано Юли 10, 2014 Бразилците гледат като софиянец без каско. 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 10, 2014 Публикувано Юли 10, 2014 Мъжка маска за лице: Взимате 4-5 листа от кисело зеле и ги поставяте нарязани в чиния с малко зехтин и червен пипер. /По желание може да добавите и краставичка на колелца и морков/ Сипвате си 1 ракия. След 2-3 ракии лицето ви започва да се отпуска и да се усмихвате бодро. 11 Цитирай
raduloff Публикувано Юли 12, 2014 Публикувано Юли 12, 2014 (редактирано) Приятели разговарят. - Знаеш ли, споделя единият, бях с детето в зоологическата градина. Има много интересни животни. Например, сега са докарали нов усурийски тигър. Огромен. Силен. Страхотен. Като мине покрай решетката и се чува ф-с-с-с-с! - Глупости, казва другият, тигърът не прави ф-с-с-с-с! Тигърът прави Р-Р-Р-Р! - Имаш да вземаш, прави Р-Р-Р-Р, когато е с муцуната към тебе. Пияница си ляга и казва на жена си: - Сега си лягaм. Като ми се допие ме събуди! Тя: - Че как да разбера, че ти се е допило? Той: - Абе ти само ме събуди... Редактирано Юли 13, 2014 от raduloff 6 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 15, 2014 Публикувано Юли 15, 2014 Нивата на трудност в новата Fifa Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 15, 2014 Публикувано Юли 15, 2014 След позорното 4-то място, Неймар решил да се скрие у тях си от срам, за да не му се смеят по улиците на Рио де Жанейро. Да, ама покрай световното не бил пазарувал и ще не ще, трябвало да излезе. Хрумнало му да се дегизира - боядисал си косата, сложил си рокля, обръснал се и обул високи токчета. - Да, така никой няма да ме познае! - казал си Неймар. Тръгнал към магазина, но без да иска се спънал в един лежащ на улицата просяк. Просякът се обърнал и казал: - Здрасти, Неймар! Неймар се стреснал и веднага се върнал вкъщи. Взел си перука, шал и женска чанта и пак тръгнал към магазина като внимателно заобиколил лежащия на улицата просяк. -Здрасти, Неймар! - казал пак просякът. Неймар сериозно се уплашил и тичешком се прибрал вкъщи. Сложил си червило, гримирал се, оттренирал женска походка и пак тръгнал към магазина. Този път просякът още от далече му подвикнал: - Здрасти, Неймар! Този път Неймар се проближил до просяка и го попитал: - Добре де, аз толкова добре се дегизирах, как ме разпозна? Просякът: - Неймар, аз съм - Хълк! 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.