alex.7777 Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва: „Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.” Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!” И така започна скандала.... 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Ако получите мейл със съобщение " Голи снимки на Искра Фидосова" не го отваряйте. Не е вирус...., по страшно е. 8 Цитирай
MMJ Публикувано Август 7, 2014 Публикувано Август 7, 2014 Един китаец продал душата си на дявола, след два дни тя се счупила 2 Цитирай
WULAS Публикувано Август 7, 2014 Публикувано Август 7, 2014 Според анкета на Ен Би Си Бил Клинтън е най-уважаваният американски президент. Според учените от Магадан пък най-много пъти го е "уважила" Моника Люински. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 7, 2014 Публикувано Август 7, 2014 Катаджия спира кола: - Господине, имате ли представа колко поднасяше колата Ви? - Пил съм 8 бири. - Това не е извинение да оставяте жена Ви да кара. 9 Цитирай
raduloff Публикувано Август 9, 2014 Публикувано Август 9, 2014 (редактирано) Един се върнал от плаване, влязъл в къщи и що да види – бебе. - А ве, жена, кво е тва бебе? Мен ме няма 12 месеца, пък ти – бебе! - Ти къв си бе? – рекла жена му. - Ми, къв – моряк! – рекъл оня. - Ми, кът си моряк, ко са прайш на математик, аааааааааааааа!!! Редактирано Август 9, 2014 от raduloff 5 Цитирай
WULAS Публикувано Август 9, 2014 Публикувано Август 9, 2014 Вчера участвах в акция "Получи пари!". Изпратих смс с думата ПАРИ и ми пратиха отговор:"Вашите пари са получени. Благодарим за участието!" 2 Цитирай
raduloff Публикувано Август 10, 2014 Публикувано Август 10, 2014 Алкохолик звъни по телефона: - Алооо, т’ва ли е номера за помощ на алкохолици? - Да, кажете. - Абеее, как се прави мохито?... 8 Цитирай
fidodido Публикувано Август 11, 2014 Публикувано Август 11, 2014 Три приятелки седнали на кафе. Едната била женена от десет години, втората била сгодена и ще става булка, а третата си имала любовник. Обсъждали мъжете си и решили да направят експеримент. Всяка от тях да се облече в черна кожа, със се*си бельо, жартиери, колан, високи токчета и маска на очите. Срещнали се отново трите една седмица по-късно и започнали да споделят преживяното. Като най-нетърпелива започнала булката: - Той се прибра вкъщи и аз го срещнах в черни чорапи, кожена пола, се*си сутиен, маска и високи токчета. Той ме награби, каза ми, че съм любовта на живота му и правихме с*кс цяла нощ. Любовницата продължила: - Аз отидох в кабинета му, заключих вратата, отворих си шлифера и отдолу бях цялата в черен латекс, маска, токчета... Той не каза нищо, а правихме 5 часа с*кс без прекъсване. Съпругата казала възмутено: - Съпругът ми се прибра от работа, отвори вратата на хола, видя ме облечена в черно кожено бельо, жартиери, колан и маска, огледа ме отгоре до долу и ме попита: "Какво има за вечеря, Батман?" 5 Цитирай
N1k0lA Публикувано Август 11, 2014 Публикувано Август 11, 2014 (редактирано) Искате слънце,вода и пясък? Бетонов възел търси работници.. Редактирано Август 11, 2014 от N1k0lA 4 Цитирай
ayl Публикувано Август 12, 2014 Публикувано Август 12, 2014 Седи си слепец на плажа. По едно време отворил чантата до себе си, изкарал една надуваема секс кукла и започнал да я надува. Настанало масово негодуване сред част от другите плажуващи, а другата част започнали да тръпнат в очакване на сеира. Отишъл веднага един от спасителите спри слепеца и му казал: - Ако мислите да надуете тази секс кукла и да правите секс с нея тук, на плажа, моля да напуснете! - Сигурен ли сте, че това е секс кукла? - попитал слепеца. - Да. - Мамка му, от миналото лято съм чукал лодката у нас!!! 8 Цитирай
mirror Публикувано Август 13, 2014 Публикувано Август 13, 2014 Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена лампа. Шофьорът си казал: “Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне” и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добре. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е. Освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове. Ако ми дадеш добро обяснение за превишена скорост, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: - Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: - Приятна събота и неделя! 8 Цитирай
eek Публикувано Август 13, 2014 Публикувано Август 13, 2014 (редактирано) Като чета това за полицая и ми идва само едно на ум: cоz you can smell it Редактирано Август 13, 2014 от eek 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 13, 2014 Публикувано Август 13, 2014 Между блондинки: - Муцка, знаеш ли какво научих днес?! - Какво, муци?! - Мии, колата ОООО, всъщност се казва AUDI... 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 13, 2014 Публикувано Август 13, 2014 Да, де…"моят лъвчо се казвал пеугеот?!"… Женското мърморене е като рекламите в youtube - не можеш да го скип-неш първите няколко секунди. Като се озовеш на чалга парти осъзнаваш, че "Планетата на маймуните" е правен по действителен случай. 14 Цитирай
eek Публикувано Август 14, 2014 Публикувано Август 14, 2014 (редактирано) Култов Вили Вуцов засенчи Джон Траволта Редактирано Август 14, 2014 от eek 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 16, 2014 Публикувано Август 16, 2014 Един човек, един ден седнал в един бар. До тук нищо странно, но със себе си той водел един щраус и едно мокро до кости коте. Седнал човекът на бара и си поръчал уиски. Изпил го и заплатил за него точно сумата, която барманът цитирал. До тук, колкото и да е странно, все ще се преживее, но с тия точни пари… барманът започнал да се нервира. След като на няколко пъти човека плащал ама съвсем точна сума, барманът вече не издържал и го попитал: - Абе к’ъв cи ти, бе? Не стига, че си водиш в заведението и щрауса и котката ами и на всичкото отгоре 10 стотинки бакшиш не остави поне веднъж… - Офф – въздъхнал човекът – наскоро хванах златната рибка. Сторило му се на бармана, че нещо няма връзка, но като чул за златната рибка и се оживил: - И к’во си поръча? - Ами не виждаш ли – дългокрако пиленце, с мокро котенце и всичко да ми е точно… 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 16, 2014 Публикувано Август 16, 2014 А, мамо…къде го т'ва "меню"? Да не е в "Булоня"? Цитирай
WULAS Публикувано Август 16, 2014 Публикувано Август 16, 2014 Новина в български вестник: "Пожар унищожи магазин за пожарогасители." Появи се бира "желязната лейди". Проблемъж на тази бира е, че като я отвориш, тя ти казва "Ти си ми втория!" Цитирай
hidalgo Публикувано Август 17, 2014 Публикувано Август 17, 2014 А, мамо…къде го т'ва "меню"? Да не е в "Булоня"? Българското Сен Тропе - Созопол. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.