raduloff Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Ало, дружеството за защита на животните ли е? - Да, кажете. - Абе, тука един се качил на дървото в двора и псува питбула ми! 9 Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Тегля пари от банкомата. Изписва ми: "Недостатъчна наличност". Чудя се, за мен или за банката става дума? 12 Цитирай
snooperchi Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Имало едно време три приятелки. Първата се омъжила по любов, но постоянно не й стигали парите и луксозния живот. Втората се омъжила по сметка, но вечно й липсвали внимание и романтични чувства. Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две... Каква е поуката? Няма поука! Ама и угодия също... Баща ми ме хвана с момиче в стаята. Тогава ми каза: - Не се притеснявай, аз няма да кажа на майка ти. Нека това бъде нашата малка тайна. Аз му казах: - Благодаря ти, татко. На следващата сутрин цялото семейство се събра на масата за закуска. Майка ми ме пита: - Синко, от къде имаш тази смучка на врата си? Аз ѝ казах: - Това е нашата малка тайна с баща ми. След това нещо в нашето семейство се обърка... 13 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Майката: - Защо не ядеш? Нали каза, че си гладен като вълк? Момчето: - Ти да си виждала вълк да яде спанак? 4 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
eek Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 Жена казва на мъжа си: - Хайде да правим любов, като във филмите? Мъжът се навил. Опънал я, както си иска, после свършил на лицето й. Тя, избърсвайки се: - Да, скъпи! Различни филми гледаме ние с теб... Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 27, 2014 Публикувано Ноември 27, 2014 http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/Баба-Ванга-е-последният-македонски-пророк-видео_423179.html 4 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Според проекта за пенсионна реформа и промени в закона за ДАНС, подготвян от ГЕРБ, "... българските граждани, които не умират преди 64 годишна възраст при мъжете и 61 годишна възраст при жените, участват в заговор за подкопаване устойчивостта на пенсионната реформа на РБ" и ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона. 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Баба към внучето си: - Чедо абе на тоя кантар къде ми пише килограмите ? - Бабо да слизаш веднага от таблета! 13 Цитирай
stangen Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 С акт на МС се обединяват ДАИ и КАТ. Новото обединение ще се нарича : ДАИ на КАТ 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 http://interesen.net/index.php/kliuki/item/1756 http://e-sofia.eu/index.php/2014-11-13-13-06-02/2014-11-28-11-47-26/item/54-lekari-vadyat-krastavitzi-vibratori-chukcheta-i-dyuli-ot-zadnitzi 6 Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 (редактирано) Първия трейлър на Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Редактирано Ноември 28, 2014 от ML16 6 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Стой !! Никой да не мърда !!!! - Обир ли е това? - Не. Селфи !!! 2 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Дядо и баба са на по 70 години обикалят любимите си места от младини. Седят си в механата и си говорят. Бабата казва: – Помниш ли, че в това село имахме най-страхотната задна прашка там до оградата на застарялата мелница? Като вол ме мореше... Дядото си спомня, даже предлага и сега да опитат, като за сравнение. Бабата е в настроение и двамата закуцукват с бастунчетата в посока към мелницата. На съседната маса мъж си пие бирата и дочува разговора. Решава, че това не е гледка за изпускане и ги следва до мелницата, в предчувствие на страхотен майтап. Старците стигат и дядото си сваля панталоните, а бабата си вдига полата, обръща се с лице към оградата и се обляга на нея за подпора. Дядото не губи и секунда и започва един луд секс, едни движения, едни въртележки, такава гъвкавост, като на 18 годишни любовници. Бабата бута назад, дядото ръга напред, бабата дере с ръце, дядото стиска хълбоци като за последно, двамата скимтят от удоволствие и екстаз, "О,Боже!" оглася гората. Човекът от кръчмата гледа, поти се и не може да повярва на очите си. А старците не спират, докато най-накрая и двамата се свличат на земята и едва дишат от умора, ама се гледат очи в очи, като млади влюбени. Свидетелят на случката не издържа и отива при тях. – Хора, аз такъв секс през живота си не съм виждал! На вашите години! 35 минути… ти я съдра, бе! Ти я пукна бе брат! Искам да знам тайната ти! Дядото едва намира сили и промълвява: – Ти местен ли си? – Да... – А БЕ, ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, БЕ? КОЙ ГО ПУСНА ТОЯ ТОК ПО ОГРАДАТА?! 16 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 (редактирано) 18+ Истеричен женски глас: -Ало, полицията ли е ? -Да ! -Идвайте бързо ! Изнасилват ме ! -Къде ?! -Вече в задника ! - А бе не ми пука къде те изнасилват,а къде да дойдем !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 29, 2014 от Максим Костадинов 3 Цитирай
WULAS Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Горе на небето се събрали автолюбители и си говорят. Французинът: - Купих си Рено, вдигнах 160 км/ч., загубих управление, ударих се в дърво и останах на място. Германецът: - Купих си Мерцедес, вдигнах 250 км/ч., изгубих контрол, ударих се в билборд, отидох си на път за болницата. Италианецът: - Купих си Ферари, вдигнах 320 км/ч., не можах да я управлявам, излетях в едно дере и до там. Българинът: - Изтеглих кредит от банка, купих си голф 7 и умрях от глад. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 5 кинта за стар виц....плащай, колега..... 2 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 @Alex7777 Ти всичките ги знаеш 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 http://www.dnes.bg/index/2014/11/28/amerikanski-namaleniia-po-bylgarski.246750,image1#photo 6 Цитирай
dedil Публикувано Ноември 29, 2014 Публикувано Ноември 29, 2014 Министерството на отбраната на Русия е издало "препоръка" войниците да не ползват телефони на Apple по време на службата си, съобщава в. "Известия". Командването на армията било загрижено, че компанията е изцяло американска, а някои косвени факти сочели за тясното й сътрудничество с Пентагона. Забраната iPhone била част от борбата с изтичане на потенциално полезна за противника информация като местоположение на военнослужещи, снимкови и видео материали, запечатали документи и бойна техника и т.н. Официален представител на Военното министерство обаче е опровергал информацията. Генерал-майор Игор Конашенков е обявил, че Въоръжените сили на Руската федерация не са забранявали използването на мобилни телефони, а още по-малко продукцията на конкретен производител. В отговор на официалната позиция на Министерството на отбраната "Известия" публикува на сайта си запис на телефонен разговор с горещата линия на ведомството, в който наборник пита дали може да вземе със себе си в казармата iPhone. Служителят изрично подчертава, че мобилните телефони са позволени, но конкретно апаратите на Apple са забранени. Цитирай
Monro Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Не зная защо когато видя върху някоя стока надпис Маdе in Velikobrytania, в мен се събуждат известни съмнения. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.