ayl Публикувано Декември 11, 2014 Публикувано Декември 11, 2014 По време на полет, Командира на полета започнал съобщение за пътниците в салона: - Уважаеми пътници, в момента летиме на 10000 м със скорост 800 км/ч, .... , ооо!!!! мамкаму!!!! ....... И тишина... След една минута се обадил пак: - Много се извинявам, но стюардесата изсипа едно кафе в скута ми и в момента имам голямо мазно петно на панталона си отпред. От салона се чул глас: - Майната ти, бе, в момента аз пък имам мазно петно на панталона си отзад! 7 Цитирай
Hcattaneo Публикувано Декември 11, 2014 Публикувано Декември 11, 2014 Осъдили 2 жени на 15г. затвор и ги сложили в една килия. След 15г. излизат и се разделят, а едната вика: - Чакай само да ти кажа още нещо... 15 Цитирай
stangen Публикувано Декември 11, 2014 Публикувано Декември 11, 2014 Як корабен плъх се промъква в каютата на капитана, застава на бюрото му и му казва: - Капитане, кажи на твоите хора да не се паникьосват, че след един час с моите плъхове ще проведем учение...... 10 Цитирай
raduloff Публикувано Декември 11, 2014 Публикувано Декември 11, 2014 Господи, даде ми безгрижно детство, което си взе. Даде ми чудесна младост, която си взе. Даде ми жена... минаха доста години, само припомням...... 11 Цитирай
WULAS Публикувано Декември 11, 2014 Публикувано Декември 11, 2014 В градската минерална баня са Японец, Американец и Бай Ганьо. Излежават се голи в басейна когато се чува бипкане. Японецът си потупва бедрото и казва: -„Пейджърът ми…търсят ме от офиса…имам микрочип в бедрото…” След няколко минути се чува звън от телефон. Американецът се потупва по дланта и казва: -„Мобилният ми…търсят ме от офиса…имам микрочип в дланта…” Бай Ганьо гледа тъпо и се чуди как да се измъкне от тази ‘технологична’ срамотия. По едно време излиза от басейна. След няколко минути се връща а от г@за му виси тоалетна хартия. -„Човече, май голямата нужда те е подгонила, а?” – присмиват му се чужденците. -„А?...Мен ли?... Боже!...по никое време…факс…” 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Катастрофа в Англия - Роувър удря българско BMW X5 ... От BMW-то изскачат две мутри, вадят водача на другата кола, който също се оказва българин и почват да го бият... Той крещи: - Момчета, спрете!!! ... В Англия сме ... Без да му обръщат внимание, борчетата продължават да го бият. Мъжът пак извикал: - Момчетаааа, в Англия сме, беее ... - Дреме ни, че сме в Англия - продължили да го маризят. Тогава със сетни сили, човека промълвил: - В Англия сме бе, идиоти - шофьорът е от дясната страна. 10 Цитирай
turieca Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Ако не напиеш навреме една жена рискуваш завинаги да си останете приятели. 4 Цитирай
mirror Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Три баби се събрали и се хвалят с внуците си. Едната вика: - Моя май ще става доктор. - Е как разбра? - А бе все носи някакви инжекции, спринцовки, нещо се боцка, сигурно доктор ще става... Другата баба казва: - Моя май ще става биолог – все носи някакви треви, саксии... Третата рекла: - А моя май ще става летец, все нещо смърка, нещо си търка носа и вика: „Бягай бабо, излитам!" 5 Цитирай
WULAS Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Съдия съди към възрастна жена откраднала компот от праскови: - Какво откраднахте? - Буркан с компот от праскови. - Колко праскови имаше вътре? - Шест. - Така, осъждам ви на шест дена строг тъмничен затвор. В този момент от залата се донася гласът на зетя, на когото възрастната дама е тъща: - Тя и един голям буркан с грах открадна.... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Е, поне тия от последните две - три страници не поглеждате ли? 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 В кухнята тъщата прави кюфтета. Малкото коте идва при нея и си проси месце: -Мяу, мяу! Тъщата го рита с крак: -Марш! Котето пак идва и пак: -Мяу, мяу! -Махай се, бе! - ядосано го подритва тя пак. В кухнята влиза зетят. Тъщата: -Зетко, направила съм ти кюфтенца! Зетят сяда на масата. Тъщата му пълни чинията, а котето пак идва и се подмилква на зетя. Той: -На, коте, хапни си малко! Котето хапва парче от кюфтето и пада на пода. Зетят на тъщата: - Ах, тиии, гадинооооо!!! Намислила си да ме отровиш, а!!! И й забива такова такова яко кроше, че тъщата отлита в ъгъла. - Ще риташ, а! - отваря очи котето. Катаджия спира автомобил за проверка. - Добър вечер! - казал катаджията. - До'р вечир - отвърнал водача на превозното средство. - Вие май сте употребили алкохол ми се струва? - Пил съм дааа. - Какво пихте и колко? - Ами Днес жених дъщеря си и преди церемонията с приятели изпихме по няколко уискита за кураж, после в църквата пихме вино, в ресторанта шампанско и после толкова ги смесихме, че вече не помня. Ама пихме и няколко литра бира и пак уиски. - Вие подигравате ли се с мен? Не виждате ли, че ви спира служител на полицията за проверка и алкохолен тест? - А вие не виждате ли, че колата ми е от Англия и жена ми е зад волана!? 15 Цитирай
WULAS Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Млада и красива девойка се жени за богат и много възрастен английски лорд. Естествено, както е обичаят в Англия, семейството спи в различни спални. Преди първата брачна нощ младоженката си мисли: "Дали ще дойде, или не…". През това време на вратата се чука. Младоженката трепетно отговаря: – Влез! Влиза лордът: – Миледи, дойдох да изпълня съпружеските си задължения. Изпълнява ги лордът, пожелава й приятна нощ и отива в спалнята си. Девойката си мисли: – Брей, да му завиди човек… През това време на вратата се чука: – Миледи, дойдох да изпълня съпружеските си задължения. Миледи е много изненадана, но лордът отново изпълнява съпружеските си задължения, пожелава й лека нощ и отива в спалнята си. ….. Чукане по вратата. Миледи с ужас отговаря: – Влез. Влиза лордът: – Миледи, дойдох да изпълня съпружеските си задължения. – Но сър, за седемнадесети път тази вечер!. Лордът сконфузено: – Простете, склерозата… 9 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Мъж в тоалетната: - Женааа, там ли си? Тя: - Да, какво, хартия ли искаш? Той: - Не, хартия си имам, рутера рестартирай! Полицай вижда една кола да се движи с 25к/час в участък позволяващ 100км/час. Спира колата и вижда зад волана една бабка, а до нея един дядо. - Госпожо, карате с 25км/час в участък с 100км/час…това е опасно! Бабката казва: -Сериозно? Аз видях табела с цифрата 25 на нея. - Това е номерът на шосето, госпожо! - Искрено съжалявам! Няма да се повтори! – казва бабата. Полицаят пита: - А съпругът ви, добре ли е? Седи със затворени очи, бледен, нищо не е казал… - О, нищо му няма. Просто…ние току-що пристигаме от шосе No:210. Надпис пред гаража: "Не спирай. Пукам гуми!!!" Около 14:00 собственикът излиза да си изкара колата и вижда пред гаража паркиран валяк, отстрани виси шило и бележка: "Успех" 13 Цитирай
WULAS Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 - Знаеш ли скъпи, минах един тест.Според него се получава, че ще живеем заедно. - Какъв тест? - За бременност. 13 Цитирай
bboyg Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 (редактирано) Как еврейскте педофили зарибяват децата по улиците: -Ей момченце, искаш ли мало бонбонки......... да си купиш? Редактирано Декември 14, 2014 от bboyg 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Млад лейтенант, току що завършил военното училище, трие със спирт оптическата леща на снайпера. - Какво правиш? Какво ви учат вас в училище? - Ами изтривам с тънък слой, както ми наредихте. Взимам парчето плат, сипвам спирт върху него и трия. - Не се прави така! Гледай мен! Капитанът взима чаша, напълва я със спирт, изпива го на един дъх, след това издиша върху лещата и започва да трие. - Така се трие с тънък слой! 14 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 (редактирано) Редактирано Декември 15, 2014 от Bobby_0923 1 Цитирай
Hcattaneo Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 На Олимпиадата. Плуване 100 метра бътерфлай. Публиката подкрепя своите: Американците: Гоу! Гоу! Гоу! Испанците: Рапидо! Рапидо! Рапидо! Германците: Шнела! Шнела! Шнела! Българите: Аре бе ,да ти еба майката!!! 12 Цитирай
adept Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Властелинът на пръстените (мега-съкратено издание) Слагам частите в спойлери, че са леко дългички ЗАДРУГАТА НА ПРЪСТЕНА Хобитите: ЧъРъДъ бе. Билбо: Мерси. Глейте ся къв фокус. Хобитите: Баси. Билбо (вкъщи): тарарам тарарам тъ тъ дъ тъъ рам... Гандалф: Билбо? Билбо: Изкара ми акъла бе. Гандалф: Къде си тръгнал? Билбо: Ми ше се помотам. Гандалф: Окей. Ма пръстена на Фродо, нали? Билбо: Ъхъ. Гандалф: Ми остави го де. Билбо: Оф. Фродо: Де го Билбо? Гандалф: Фана гората. Фродо: Баси. Гандалф: Трябва да занесеш тоя пръстен на Елронд. Фродо: Е що па аз? Гандалф: Ми виждаш ли друг тука? Фродо: Тц. Гандалф: Я, ей го Сам на джама. Сам: Ама...ама...ама... Гандалф: Е хубаво, значи двамата. Двамата: Оф. Джуджетата: Яко парти батенце. Фродо: Де го Гандалф? Джуджетата: Фана гората. Фродо: Баси. Джуджетата: Тръгваме. Мери и Пипин: И ние ш'додем. Фродо: Окей. Мери и Пипин: Ма нема ли да ядем вече? Фродо и джуджетата: Тц. Мери и Пипин: Оф. Арагорн: И аз ш'дода. Фродо: Окей. Мери и Пипин: Ма нема ли да ядем вече? Арагорн: Виде ли ся с тва ядене, дойдоха лошите. Хобитите: Въх. Арагорн: Нема грижи. Лошите: Муш. Фродо: Аргх. Арагорн: Оф. Фродо: Кво стана бе? Елронд: Ми щеше да мреш, ма те оправих. Фродо: Окей, мерси. Елронд: Начи, кво правим с пръстена? Гандалф: Ми някой трябва да го хвърли в Мордор. Боромир: One does not simply walk into Mordor. Фродо: Аз ше отида. Всичките: И аз ш'дода. Елронд: Окей. Мери и Пипин: Ма нема ли да ядем вече? Всичките: Тц. Мери и Пипин: Оф. Гандалф: Ще минем през планините. Саруман: Тоя па. Гандалф: Ще минем през Мория. Орките: Тоя па. Гандалф: Ще минем през моста Казад-дум. Балрог: Тоя па. Гандалф: Баси. Задругата: Бегайте. Балрог: Тия па. Гандалф: Тоя па. Балрог: Шляп! Гандалф: Аргх. Задругата: Оф. Галадриел: Ще минете по реката. Фродо: Окей. Боромир: Дай пръстена, мухльо! Фродо: Тоя па. Орките: Тия па. Фродо: Я лодка. Сам: Чакай, и аз ш'дода. Орките: Утепайте ги бе. Боромир: Аргх. Арагорн: Къде са хобитите бе? Леголас: Ненам. Арагорн: Ми ше ги гоним. Гимли: Пеша ли? Арагорн: Ъхъ. Гимли: Оф. ДВЕТЕ КУЛИ Фродо и Сам: Е тука ше спим. Амгъл: Дай пръстена, мухльо! Сам: Тоя па. Фродо: Ето кой ще ни заведе в Мордор. Амгъл: Оф. Арагорн: Къде са урукхайците? Еомер: Ми утепахме ги. Арагорн: А Мери и Пипин? Еомер: Ненам. Арагорн: Оф. Мери и Пипин: Баси гората. Дървобрад: Кви сте вие бе? Мери и Пипин: Баси, говорещ пън. Дървобрад: Баси, орки. Мери и Пипин: Не сме орки. Дървобрад: Ще ви водя на събрание да видим дали сте орки. Събранието: Орки ли сте бе? Мери и Пипин: Тц. Събранието: Окей. Айде къш. Мери и Пипин: Ама...ама...ама... Исенгард там дет таковата нали. Събранието: Швидим тая работа. Мери и Пипин: Оф. Грима: Кви сте вие бе? Гандалф и Арагорн: Гандалф и Арагорн. Грима: Кралю, тия трябва да ги баннеш. Гандалф: Тоя па. Теоден: Аргх. Грима: Въх. Гандалф: Аре да те нема. Грима: Оф. Теоден: Мерси дуде. Гандалф: Пич, трябва да бягате. Теоден: Що? Гандалф: Ми ше ви изтепат. Теоден: Верно? Гандалф: Ъхъ. Теоден: Баси. Гандалф: Бегайте в крепостта там ваш'та си. Теоден: Оф. Фарамир: Кви сте вие бе? Фродо и Сам: Фродо и Сам. Фарамир: И чий го дирите тука? Фродо: Ми мотаме си се. Фарамир: Лъжеш, фъстък, я виж оня третия. Фродо: Ама...ама...ама... Фарамир: Дай пръстена, мухльо! Фродо: Оф. Арагорн: Орки! Леголас: Нема грижи. Орките: Бутни го от скалата бе. Арагорн: Пльок. Коня: Ъхъ. Арагорн: Баси оркската навалица. Ше кажа на краля. Арагорн: Кралю, оркска навалица. Теоден: Въх, ше мрем. Халдир: Нема бе, споко. Арагорн: Легай, бомба! Всичките: Вай. Гандалф: Нема грижи, ей го Еомер с армията. Урукхай: Оф. Мери и Пипин: Добре де, кво правим? Дървобрад: Ми седим си, кво. Мери и Пипин: Ама...ама...ама...войната там, дет таковата нали. Дървобрад: Е кво. Пипин: Ми виж дърветата тука! Дървобрад: Баси. Мери: Аз казАх ли ти бе. Дървобрад: Ъхъ. Мери: И сега? Дървобрад: Ми ентите ще разрушат Исенгард. Саруман: Оф. Фарамир: Отиваме в Осгилиат. Фродо: Внимавай! Назгул! Фарамир: Въх. Сам: Ше бегаме. Фарамир: Бегайте. Сам: Аре тръгвай бе. Амгъл: Оф. ЗАВРЪЩАНЕТО НА КРАЛЯ Гандалф: Предай се бе! Саруман: Тоя па. Грима: Муш. Саруман: Въх, уби ма. Пипин: Я, кристално кълбо. Саурон: Бау! Пипин: Аргх. Гандалф: Тоя ше нападне Минас Тирит. Денетор: Кви сте вие бе? Гандалф и Арагорн: Гандалф и Арагорн. Денетор: Ще ми крадете трона, мръсници. Арагорн: Ми мой си е, кво. Денетор: Ей, един син не ми остана. Гандалф: Стига рева бе. Денетор: Ей сега шсе запаля. Гандалф: Хубу, ама без Фарамир. Денетор: Аргх. Гандалф: Пипин, бегай да палиш сигналните огньове. Пипин: Що? Гандалф: Ми да види Теоден. Пипин: А, верно бе, оф. Арагорн: Тва е царството на мъртвите. Гимли: Въх. Арагорн: Нема се плашиш. Армията на мъртвите: Бухуууу! Арагорн: Млък бе. Ето меча Андурил, ше искам услуга. Армията на мъртвите: А, окей. Назгул: Е са ви изтепах. Теоден: Тоя па. Назгул: Муш. Теоден: Аргх. Еовин: Муш. Назгул: Аргх. Урукхай: Баси, армия умрели! Арагорн: Ъхъ. Урукхай: Оф. Амгъл: Скивай, пич, оня дебелия изял всичко. Фродо: Верно ли бе? Сам: Тц. Фродо: Лъжеш, бастун, махай се. Сам: Оф. Амгъл: Ше минем оттук. Фродо: Що? Амгъл: Щото има един паяк да те яде. Фродо: Аргх. Паяка: Муахахах. Сам: Муш. Паяка: Аргх. Урукхай: Ше го носим в караулното. Сам: Муш муш муш муш. Урукхай: Аргх аргх аргх аргх. Сам: Събуди се бе. Фродо: Кво стана? Сам: Ми Амгъл те прецака, аз ти казах. Фродо: Оф. Арагорн: Ееееей глупацииии! Излезте да се разберем кат мъже бе. Мордорски пазачи: Тоя па. Портата: Скръъъъц. Урукхай: Тъгъдък тъгъдък. Армията: Въх. Арагорн: Пичове, ако ше мрем, ше мрем. Армията: Оф. Фродо: Не мога повече. Сам: Аре бе лигльо, ей го къде е. Фродо: Тц. Сам: Оф, добре, ште нося. Фродо: Окей, мерси. Сам: Ей го вулкана, хвърляй! Фродо: Ама...ама...ама...мой си е тва там дет таковата нали. Амгъл: Дай пръстена, мухльо! Фродо: Тоя па. Амгъл: Фрас! Фродо: Прас! Двамата: Аааааааа! Амгъл: Пльок. Пръстена: Аргх. Саурон: Аргх. Сам: Ми ше мрем тука. Фродо: Ъхъ. Орлите: Тия па. Сам: Йей. Фродо: Йей. Гандалф: Саурон е победен! Всички: Йей. 5 Цитирай
WULAS Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Младоженци, седмица след сватбата: - Скъпа, сега, след като сме женени, ще ми кажеш ли с колко мъже си била? - Седем. - Уф, аз мислех, че са повече. - Не, ти си четвъртия. 7 Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 В съда: - Защо обрахте банката? - Тя започна първа. 17 Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ДАМИТЕ ВЪВ ФОРУМА! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 "Пу*ки" е тръба на финландски ВиК. Цитирай
Bobby_0923 Публикувано Декември 16, 2014 Публикувано Декември 16, 2014 Знам Алекс Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.