ayl Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Ако пътя ви пресече черна мишка, след нея черна котка , след нея черно куче, а след него черно внуче, значи дядото е издърпал не ряпа, а кабел с високо напрежение. 9 Цитирай
matsan Публикувано Юли 26, 2015 Публикувано Юли 26, 2015 (редактирано) Шофьор се блъска в крайпътен стълб. Колата е изкривена, но той видимо не е ранен, седи зад волана със стъклен поглед. Пристига катаджия. - Браво, бе, много хубаво! Добре, че си бил с колана! Ето, сега, ти си седиш в колата и нищо ти няма, а приятелката ти се търкаля в канавката с някакъв чл@н в устата. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 26, 2015 от matsan 2 Цитирай
iHustle Публикувано Юли 27, 2015 Публикувано Юли 27, 2015 (редактирано) Мъж хваща жена си с любовник, вади пушката и хуква да го гони. Патроните свършили, а любовника се спрял и попитал - "И сега какво? Боц с рогата ли?" Направо го бях пейстнал преди Редактирано Юли 27, 2015 от iHustle 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 27, 2015 Публикувано Юли 27, 2015 Само не разбрах защо е гонил патроните? Те са свършили любовника или как? Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Прибира се мъж посред нощ пиян като кирка. Жена му чува шум от падане и надниква в кухнята. Гледа - в тъмното мъжът отворил хладилника и говори на светлината отвътре: - Такси, карай към Слънчев бряг! Безмълвно съпругата си ляга със злорада усмивка. След два часа става до тоалетната, пак надниква и заварва същата картина. - Такси, карай към Слънчев бряг! - продължава да настоява пред хладилника мъжът й. Жената отново безмълвно ляга да си доспи. На сутринта става, влиза в кухнята и гледа ни мъж, ни хладилник! - Егати! - възкликва тя - Кандърдисал го е! Мъж влиза в аптеката и иска презервативи. Продавачката: - Имаме няколко модела. Мога да ви предложа бели, черни и с картинки на Мики Маус... Мъжът си мисли: - "Да взема бели, обаче много тържествено, днес не е никакъв празник, тия с Мики Маус също не ме кефят, много детско изглежда..." - Искам черни. Минало известно време и жена му родила черно бебе. Пораснало детето и започнало да любопитства: - Тате, защо се получава така, ти си бял, мама е бяла, а аз съм черен? - Трай сине, трай и благодари на Господ, защото можеше и да си Мики Маус... 7 Цитирай
algor Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Globul става Telenor, Blizoo става Mtel, а от държавата нищо не става! 10 Цитирай
fidodido Публикувано Юли 30, 2015 Публикувано Юли 30, 2015 Той: Толкова си красива, магнетична... Тя: Да ме ч*каш ли искаш? Той: .... и умна! 6 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 30, 2015 Публикувано Юли 30, 2015 Учителката в час: - Деца, представете си света на обратно - кучетата мяукат, котките лаят, рибите летят, птиците плуват... Иванчо можеш ли да довършиш изречението? - Да госпожо! А на стената на училището с х*й е написано "тебешир"! 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 30, 2015 Публикувано Юли 30, 2015 Клетви между испански селянки: - Да те рисува Пикасо, мааа! Очите - в устата, ушите - в носа! 6 Цитирай
child Публикувано Юли 31, 2015 Публикувано Юли 31, 2015 http://manarche.com/nova-teen-droga-udari-ulicite/?fb_action_ids=10207210786093742&fb_action_types=og.likes Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
fidodido Публикувано Август 1, 2015 Публикувано Август 1, 2015 Пияни рибари през нощта хванали русалка. На сутринта се оказало, че това е сом, и всички много се срамували.... 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 1, 2015 Публикувано Август 1, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.