Alxx® Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 В дискотека пиян се прави, че стреля с лък по жените. Една му се усмихва и го пита: - Видях, че ме застреля, ти Купидон ли си? Стреляш със стрелите на любовта? А той й вика: -Не, аз съм Леголас. Убивам орки! "Ангела Меркел и eвропейски комисари, предвождани от Юнкер, отишли в индиански резерват в САЩ, за да поговорят с вожда за бъдещето на Европа. Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал: - Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос ....." 10 Цитирай
matsan Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Краднато от hardwarebg.com : В магазина: - Каква крушка да ви предложа:Енергоспестяваща за 10 лева или финансово спестяваща за 1 лев? С жена ми снощи достигнахме изключителна сексуална съвместимост!! И двамата едновременно ни болеше глава "Където има ябълка - няма слива." - тайландска поговорка. От северозапада: Едно време беше лесно...Целунем ли се и сме гаджета...Сега се сцепваме от мандръсане и пак не е ясно какви сме![ Български абсурд: Месечният доход на един катаджия е по-малък от дневния му![ Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2015 Публикувано Септември 9, 2015 Проверяващ на бургаския пазар: - Имате ли документи за тази риба? - А какво ви трябва? Смъртен акт лиииии?! Двама братя. Преди 9-ти единият бил член на "Бранник", другият - на "РМС". Естествено, не поддържат връзка помежду си, но се срещат случайно някъде чак 70-те... Бившият "Бранник" - охранен, излъскан, ухилен; бившият "Ремсист" - офрашкан, съсипан, унил. "Ремсиста" пита (реторично) брат си: "Защо стана така бе, Брат ми?", а другия отговаря: "Много ясно! В твоето досие пише - "Има брат - фашист", а в моето - "Има брат - комунист 7 Цитирай
rooibos Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 "Казват, че животът е сложен,... Обачееее, къде е сложен, кой го сложи, и на кого? Не става ясно!!!" 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Новата българска ПВО в условия на криза! 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 12, 2015 Публикувано Септември 12, 2015 За жалост казаното е истина, ама си е повод да се посмеем: 7 Цитирай
chayanne Публикувано Септември 12, 2015 Публикувано Септември 12, 2015 (редактирано) Редактирано Септември 12, 2015 от chayanne 1 Цитирай
newabv Публикувано Септември 13, 2015 Публикувано Септември 13, 2015 Тъжно е колко неграмотна стана нацията ни... Цитирай
iHustle Публикувано Септември 14, 2015 Публикувано Септември 14, 2015 Че тя от 6-7 десетилетия си е неграмотна! Просто в днешно време е много по-лесно да го разбереш https://www.facebook.com/prinzmarcus/videos/10153986846509179/?__mref=message_bubble 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 14, 2015 Публикувано Септември 14, 2015 Медицинска сестра бута легло с пациент по коридора - целият обезобразен. Разминава се с колежка, която пита: - Това ли е боксьора, който го блъснал моторист? - Не, това е моториста… - Как се запозна с жена си? - Ми седях си на бара, случайно срещнахме погледи и тя ми каза "ти ще бъдеш мой" - А ти, ти какво направи? - Много пуша, след 2 пресечки ме догони. 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 16, 2015 Публикувано Септември 16, 2015 Върхът на пиянството по сръбски: Прегръщаш душа и го молиш да спре да плаче Чопли ме от няколко дни: а, обяснете на тъпия, кое е смешното? Ако става дума за "ul" - ясно, ама подозирам, че на друго се хилите. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Ами то едното е свързано с другото. Или трябва да е bratia (например) или трябва да е st. Сега е нещо като табелите по магистралата Diavolska River и други такива простотии. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Имената като " Diavolska river " са така написани, защото не трябва да се превежда буквално името на река, област или друго. В случая с улицата, за мен е редно да не бъде съкратено, а да бъде изписано " Buxton Brothers str. ". ul. е шантаво съкращение, което никой чужденец няма да разбере, ама това е решение на някой учил английски в някой ускорен курс за три месеца и ползва Bros, защото му изглежда супер като гледа началото на филмите на Уорнър 2 Цитирай
algor Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Примерите са произволни, а разликите и сам ги виждаш. Отговора също го знаеш. 3 Цитирай
stangen Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Уилям Юарт Гладстон (на английски: William Ewart Gladstone) не виждам драма с последната снимка ..другите просто къртят Особено Баучър. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Санде, зачудих се, защото видях в нета коментари за изписването на името Бъкстон. Иначе "Брос." не е просто моден полъх, а си е масова практика на съкращаване. Макар, че за име на улица е малко... Иначе, Баучър ми разби мечтите Цитирай
Wayward Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Е и на 20ти е много скандално.Интересно ще ми е мнението на някой англоговорящ за 20-ti какво може да си помисли 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Twen-ti. Малко ми напомня на 1 кадър, който бях заснел по БТВ новините - "14-ет". 2 Цитирай
Wayward Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Както наскоро четох-"Ясно е че медиите в България нямат образователна функция,но поне да нямат и контраобразователна" Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 И аз редовно чета във форума за "моята айфон 5-та"(и 6-та също), ама... 6 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 17, 2015 Публикувано Септември 17, 2015 Саше, не е виц, двама братя. Единия за съжаление почина ( хирург, който ме е оперирал 88г.) негови са думите през 90-те години. Варили ракия и единия задрямал. След известно време, другия го побутва и казва: "Бате, ставай, че взе да ми надделява" 6 Цитирай
adept Публикувано Септември 18, 2015 Публикувано Септември 18, 2015 - Ей, маце, искаш ли як с*кс? - Не. - Значи аз съм твоя човек! 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.