Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В дискотека пиян се прави, че стреля с лък по жените.

Една му се усмихва и го пита:

- Видях, че ме застреля, ти Купидон ли си? Стреляш със стрелите на любовта?

А той й вика:

-Не, аз съм Леголас. Убивам орки!

"Ангела Меркел и eвропейски комисари, предвождани от Юнкер, отишли в индиански резерват в САЩ, за да поговорят с вожда за бъдещето на Европа.

Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:

- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос ....."

• Отговори 9,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

864

• alex.7777

663

• algor

449

• asko44

445

Публикувано

Краднато от hardwarebg.com :

В магазина:

- Каква крушка да ви предложа:Енергоспестяваща за 10 лева или финансово спестяваща за 1 лев?

С жена ми снощи достигнахме изключителна сексуална съвместимост!! И двамата едновременно ни болеше глава

"Където има ябълка - няма слива." - тайландска поговорка.

От северозапада:

Едно време беше лесно...Целунем ли се и сме гаджета...Сега се сцепваме от мандръсане и пак не е ясно какви сме![

Български абсурд: Месечният доход на един катаджия е по-малък от дневния му![

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Проверяващ на бургаския пазар:

- Имате ли документи за тази риба?

- А какво ви трябва? Смъртен акт лиииии?!

Двама братя. Преди 9-ти единият бил член на "Бранник", другият - на "РМС". Естествено, не поддържат връзка помежду си, но се срещат случайно някъде чак 70-те... Бившият "Бранник" - охранен, излъскан, ухилен; бившият "Ремсист" - офрашкан, съсипан, унил. "Ремсиста" пита (реторично) брат си: "Защо стана така бе, Брат ми?", а другия отговаря: "Много ясно! В твоето досие пише - "Има брат - фашист", а в моето - "Има брат - комунист

Публикувано

"Казват, че животът е сложен,... Обачееее, къде е сложен, кой го сложи, и на кого? Не става ясно!!!"

Публикувано

pcvd700.gif

Новата българска ПВО в условия на криза!

Публикувано

За жалост казаното е истина, ама си е повод да се посмеем:

Публикувано (редактирано)
Редактирано от chayanne
Публикувано

Че тя от 6-7 десетилетия си е неграмотна! Просто в днешно време е много по-лесно да го разбереш ;)

https://www.facebook.com/prinzmarcus/videos/10153986846509179/?__mref=message_bubble

Публикувано

Медицинска сестра бута легло с пациент по коридора - целият обезобразен. Разминава се с колежка, която пита:

- Това ли е боксьора, който го блъснал моторист?

- Не, това е моториста…

- Как се запозна с жена си?

- Ми седях си на бара, случайно срещнахме погледи и тя ми каза "ти ще бъдеш мой"

- А ти, ти какво направи?

- Много пуша, след 2 пресечки ме догони.

Публикувано

Върхът на пиянството по сръбски:

Прегръщаш душа и го молиш да спре да плаче :tooth:

11181708_10204918063051779_7052246808833069433_n.jpg?oh=5958b3dfef133077709385b0b893aca0&oe=56702EC8

:blink:

Чопли ме от няколко дни: а, обяснете на тъпия, кое е смешното? Ако става дума за "ul" - ясно, ама подозирам, че на друго се хилите.

Публикувано

Ами то едното е свързано с другото. Или трябва да е bratia (например) или трябва да е st.

Сега е нещо като табелите по магистралата Diavolska River и други такива простотии.

Публикувано

Имената като " Diavolska river " са така написани, защото не трябва да се превежда буквално името на река, област или друго. В случая с улицата, за мен е редно да не бъде съкратено, а да бъде изписано " Buxton Brothers str. ". ul. е шантаво съкращение, което никой чужденец няма да разбере, ама това е решение на някой учил английски в някой ускорен курс за три месеца и ползва Bros, защото му изглежда супер като гледа началото на филмите на Уорнър ;)

Публикувано

20april.jpg

untitled1(3).jpg

54112d69a2d46.jpg

Примерите са произволни, а разликите и сам ги виждаш.

Отговора също го знаеш.

Публикувано

Уилям Юарт Гладстон (на английски: William Ewart Gladstone) не виждам драма с последната снимка ..другите просто къртят ;) Особено Баучър.

Публикувано

Санде, зачудих се, защото видях в нета коментари за изписването на името Бъкстон. Иначе "Брос." не е просто моден полъх, а си е масова практика на съкращаване. Макар, че за име на улица е малко...

Иначе, Баучър ми разби мечтите :tooth:

Публикувано

Е и на 20ти е много скандално.Интересно ще ми е мнението на някой англоговорящ за 20-ti какво може да си помисли

Публикувано

Twen-ti. Малко ми напомня на 1 кадър, който бях заснел по БТВ новините - "14-ет".

10835338_10155094850460160_4920979602510549856_o.jpg

Публикувано

Както наскоро четох-"Ясно е че медиите в България нямат образователна функция,но поне да нямат и контраобразователна"

Публикувано

И аз редовно чета във форума за "моята айфон 5-та"(и 6-та също), ама... :afraid:

12036692_484816588310232_7993466257395610668_n.jpg?oh=77cab729124999d91a1d71733bfe8f79&oe=569D1FFA

Публикувано

Саше, не е виц, двама братя. Единия за съжаление почина ( хирург, който ме е оперирал 88г.) негови са думите през 90-те години.

Варили ракия и единия задрямал. След известно време, другия го побутва и казва: "Бате, ставай, че взе да ми надделява"

Публикувано
Публикувано

- Ей, маце, искаш ли як с*кс?

- Не.

- Значи аз съм твоя човек!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...