algor Публикувано Октомври 28, 2015 Публикувано Октомври 28, 2015 Тя бе толкова ядосана на съпруга си, че не можа да го дочака и започна скандала без него... 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2015 Публикувано Октомври 28, 2015 Меркел звъни на Бойко: - Бойкооо, помагай!!! Имаме избори тази Неделя и има опасност да загубя!! Бойко: - Спокооойно!! Ще ти пратя Цецо Цветанов. Отива Цецо прави и избори и се чува с Бойко: Цецо кво стана бе??? Меркел би ли, на кое място е? - Не би бе шефе. Втора е. - Как втора бе!!! Кой е първи? - Ние бе шефе!! В един по-добър свят жените, които казват "ОХ, НАСТРЪХНАХ!!!", биха си показвали гърдите вместо космите на ръката... 14 Цитирай
sarmak Публикувано Октомври 29, 2015 Публикувано Октомври 29, 2015 В училище: - Иванчо, какво ни дава кокошката? - Еченца. - Браво! А какво още? - Още еченца. - Добре, ами ти на какво спиш? - На земята. - А под главата, какво слагаш? - Шъпите. - Хм... Да опитаме по друг начин - татко ти на какво ляга? - На мама. - А когато мама я няма? - На комшийката. - Ами ако и съседката я няма? - Тогава и татко го нема. - Бре... да сменим подхода - дядо ти на какво спи? - На кревато. - А под главата си какво слага? - Узлявница. - И ако ударим възглавницата, какво ще получим? - Прах! - Ами ако силно-силно я ударим? - Блъи! - Ами ако вземеш нож и разпориш възглавницата, какво ще получиш? - Як мариз от дедо! - Добре де, изял си мариза, какво още? - Перушина. - Е-е-е, най-накрая! И така, какво ни дава кокошката? - Е къ кво?!? Еченца.. Значи, действието се развива в едно от частните радиа в Перник. Върви някаква радио-игра, в която слушател трябва да предложи най-оригиналната употреба на дума, която я няма в речника (големия Български тълковен, един такъв тъмнокафяв, ако се сещате). Наградата е екскурзия до Слънчев Бряг. Предаването върви доста скучно до един момент, в които се обажда някакъв байно: - Алоо, радиото ли е? - Да радиото е – отговаря радио-водещия – коя дума ще предложите? - Ами думата е Тиго. - Тиго? Момент така – чува се прелистване на голям тълковен речник – тиго,тиго… Няма такава дума! И сега, за голямата награда – екскурзия до Слънчев Бряг – какво изречение ще предложите с тази дума? - Ми… Тиго навра у газо! Радиоводещия прекъсва линията, и след 5 секунди гробна тишина пуска музика. Предаването продължава да върви, обаждат се разни лелки със тъпи предложения,обажда се един дядо да каже, че оня, предния байно, е комунист,но общо взето – скука. И три минути преди края на предаването се обажда поредния…. - Алооо? - Добър ден, приятно ми е да ви чуя – веднага реагира водещия – коя дума ще предложите за участие в играта? - Ми… Пасъм! - Момент така – прелистване на тъмнокафявия речник…. – не, няма я! За екскурзия до Слънчев Бряг, какво изречение ще предложите? - Ми… Пасъм аз бе, тиго навра у газо! 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 29, 2015 Публикувано Октомври 29, 2015 Какво пеят на циганчетата в родилното: "Пак ще се срещнем, след десет години..." 10 Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 30, 2015 Публикувано Октомври 30, 2015 Две жени си говорят и едната се хвали: - Моят мъж вчера го пратих на баня и се изкъпал със сапун "Идеал". Вечерта като се прибра........ идеален секс правихме. - Непременно ще пробвам с моя- вика втората. След няколко дни пак се срещат. Кво стана- помогна ли? -Мани - мани. Пратих го моя хайванин на баня, а той да вземе , че да се изкъпе с шампоан "Бебе". - И кво стана после? - Прибира се, цяла вечер ми смука гърдите, накрая се оригна, напика се и заспа. :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
sarmak Публикувано Октомври 31, 2015 Публикувано Октомври 31, 2015 Водач на сафари заеква. Повежда групата из джунглата и изведнъж вижда хипопотам, готвещ се за атака. Ужасен, започва да вика: - Хип... Хип... Хип... - Ура! - дружно отговаря групата. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 1, 2015 Публикувано Ноември 1, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Цитирай
matsan Публикувано Ноември 2, 2015 Публикувано Ноември 2, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 2, 2015 Публикувано Ноември 2, 2015 Не вярвам доктор Борисов да е организирал покушение срещу доцент Петров. Все пак... учени хора са, нали? 6 Цитирай
plam4e Публикувано Ноември 2, 2015 Публикувано Ноември 2, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
sarmak Публикувано Ноември 3, 2015 Публикувано Ноември 3, 2015 Младо семейство в панелен блок правят секс, но жената е доста шумна. На сутринта съседът им, бай Иван прави забележка на мъжа: - Виж какво, не ви знам какво правите, но жена ти много вика! - И какво да направя? - Ами сложи й тиксо на устата! На следващата вечер младият мъж слага внимателно тиксо а устата на жена си и почва, като след първия тласък се провиква: - Бай Иване, така добре ли е? - Да! - отговаря Бай Иван. И така този диалог се води след всяко движение. По едно време Бай Иван се провиква: - Махни веднага тиксото! - Защо бе, Бай Иван, нали сега жена ми не вика! - А бе, тя не вика, ама целият блок мисли че чукаш мен! .. 5 Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 3, 2015 Публикувано Ноември 3, 2015 Нека носим йощ срама по стъклото, Останки от вирус, следи от теглото; Нека спомен лютий от дни на позор Да висне кат бъг в наший кръгозор; Нека ни отрича историята, века; Нека е трагично името ни, некащ Шестнайската стара и старий осмак В миналото наше фърлят своя мрак; Нека ни сочат с присмехи обидни, Файловете стрити и дирите стидни По диска ни още от вируса стар; Нека таз свобода да ни бъде дар! Нека! Но ний знаем, че в нащо недавно Свети нещо чудно, има нещо славно, Що гордо зазтупва наште гърди И в нас чувства силни, големи плоди; Защото там нейде, вдън кабинета, В един комп славен, нейде из нета, Намира се някой див, чутовен чип, Покрит от програми и от кървав zip, На безсмъртен подвиг паметник огромен; Защото на чипа има един спомен, Има едно име, що вечно живей, В световната мрежа кат легенда грей, Едно име голямо, антично, Като термопили славно, безгранично, Що отговор дава и смива срамът И на клеветата строшава зъбът. О, Intel ! Три деня смелите програми Как платката бранят. Bios-a и RAM-a Трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни. Дванайсети път Вируси лазят към платката жива И .exe я стеле, и .com я залива. Бури подир бури, рояк след рояк ! Хакерът безумний call-ва чипа пак И send-ва: “Търсете! Тамо са раите!” И вирусите тръгват с викове сърдити, И kill message платката разтресе. Чипа отговори: “Invalid process!” И с нов дъжд матрици и масиви мъртви Програмите наши, оплискани с кърви Пъшкат и отблъскват, без сигнал, без ред, Всяка гледа само да бъде напред И буфер геройски на dell да изложи, Един вирус повеч мъртъв да положи. Конзолата екне! Бластери реват! Спойки прегряват, топят се, гърмят! Идат като тигри, падат като овци И пак се копират! Програми-орловци Кат лъвове тичат по страшний редут, Не сещат ни жега, ни трансфер, ни труд. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, но помощ не иде, Отникъде взорът надежда не види И RAM-а препълнен не стига за тях. Нищо! Те ще паднат, но честно, без страх, Кат шъпа модемци, след сървъра-ресет. Assembler-а бранят с железни си гърди И фърлят се в RAM-а, в свирепата сеч, Като виждат харно: изтрити са веч... Но вълни от нови вируси дивашки Гълтат, потопяват орляка юнашки. Още миг – и ще падне заветният FAT... С трясък и гръм пристигна Format !!... И днес йоще Intel щом вирус зафаща Спомня тоз ден бурен, копира, препраща Спомена дивен кат архивен .zip От шина на шина, и от чип на чип !... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 5, 2015 Публикувано Ноември 5, 2015 "Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи." 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Ако кюфтета на английски е meatballs, значи ли, че кебапчета е meatdicks? 9 Цитирай
bboyg Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Жена решила да направи номер на мъжа си. Написала на една бележка - "Жоре, не мога повече. Това е всичко, край! Напускам те!" и я оставила на масата. Скрила се и зачакала мъжът и да се прибере за да му види реакцията. След малко той се прибрал, прочел бележката и извадил телефона си. -Ало скъпа, тая моята вещица решила да ме напусне. Трябваше да я оставя още преди 5 години, когато се запознахме с теб. Сега вече съм само твой. Чакай ме идвам до 10 мин. Приключил разговора, взел бележката, дописал нещо и излязъл. В този момент жена му излязла от скривалището си в пред инфарктно състояние, пребледняла и със сълзи на очи. Взела бележката и прочела - "Виждат ти се краката глупачке, отивам за хляб...". 18 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Малка бензиностанция в затънтено градче. Спира Мерцедес. Слиза Тайгър Уудс и започва да зарежда. След като приключва се отправя към касата. Без да подозира с кого разговаря, собственикът отегчено казва сумата. Тайгър бърка в джоба, вади два пина за голф и портфейл. Разплаща се. Бензинджията го пита: - Момче, за какво са тези пирони? - Ами на тях се слагат топките. Бензинджията замислено: - Даааа......тия момчета от Мерцедес са помислили за всичко! 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 6, 2015 Публикувано Ноември 6, 2015 Бърза проверка на Twitter за последната седмица-две: и легналите полицаи се присъединяват към протеста. писнало им постоянно, всички да ги газят. / @varnasummer Шофьори от столицата споделиха, че срещу 20 лв. преминават спокойно през блокадата на Орлов мост. @twitganda на цезар последните думи не са били "и ти ли, бруте", а "оная салата с айсберга на мен да я кръстите" / @niamatakav Музикалната летва в България е поставена прекалено Криско. / @sillentia кръгът ми от приятели е по-скоро точка / @grigovor БГ бой: -Кво,бе? -Кво искаш, бе? -Качи се горе,мишко! -Аре слез ти бе, боклук! -Леле,ако се качаа -Ейй педал,моли се да не сляза / @byStamat - Добър ден, ресторант 'Да Гама'? - Да, кажете. - Васко там ли е? / @hasawatermark Пояснете за жените и младите мъже: РПГ е ракетна противотанкова граната. / @PolomskiCvetpol Купуването и продаването на гласове е днес. / @dragolov Бисери на вота: Ромите в Сливен са против "електрическото гласуване", не харесват партията "референдум" / @iapostolov аз на твоите години бях на твоите години. / @rbljd Очите ѝ излъчваха светлина, топлина и други комунални услуги. / @qnys1 Не подценявай способностите си. Това е работа на шефа ти. / @qnys Набит на call @bozhobg всички губещи момиченца го приемат много драматично и реват. едно тука го утешават с 'не плачи, мами, ще ти дам 300 лв' / @vespertwine Баба и внуче в книжарница Баба: - Имате ли книгата Майн Кампф? Продавача: - Моля? Баба: - За детето е! Внучето: - Не бе, бабо, Майнкрафт! / @Coblin_King Продавам син хамелеон... Оп, момент - зелен хамелеон. Нее... червен хамелеон продавам! Егаси якото! НЕ ПРОДАВАМ! / @dilyan_kn Роднина, милиционер, русалка, вампир, извънземно Bozhidar Bozhanov колко много е загубила българската литература заради липсата на плод маракуя в географските ни ширини @varnasummer и че гювечът не се нарича рататуй @rpurop ромското бойно изкуство за самозащита - жиу жица @varnasummer Св.св.св.св.св.св.св. Седмочисленици Bozhidar Bozhanov - не е ли малко раничко за алкохол - не е ли малко никой не ти е искал мнението @nucahucu Истината е, че всичко е лъжа! @vpdhimself - Сандвича с какво хлебче? - ПЪЛНОЗЪРНЕСТТО РАЗБИРА СЕ !!! - И? - Майонеза,свински колбас,моцарела, сос тартар,кашкавал,пърж.лук и дресинг @MnogoZle 14 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 10, 2015 Публикувано Ноември 10, 2015 Всички медии съобщават, че Стоянка Мутафова и на 90-тия си рожден ден е на работа... Оказало се, че това са рекламни съобщения на НОИ във връзка с повишаването на възрастта за пенсиониране. Звъни телефонът в дома на възрастно американско семейство и съпругата го вдига: - Госпожа Смит? - На телефона. - Госпожо, обаждам ви се от медицинската лаборатория. Когато семейният ви лекар изпрати пробите на мъжа ви за изследване, в същия ден пристигнаха и други такива, на друг Господин Смит. Резултатите от изследванията и за двамата са лоши, но ние просто не сме наясно, кой точно от двамата има Спин и кой има Алцхаймер. - Това е ужасно! Не можете ли да направите нови изследвания? - За съжаление, те не са покрити от застраховката ви... а са скъпи. - И, какво по дяволите, мога аз да направя? - пита бабата. - Ами, хората от застрахователната ви компания посъветваха да закарате мъжа си на риба, някъде по-далеч и да го оставите там. Ако се прибере вкъщи... никакъв секс!!! 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2015 Публикувано Ноември 10, 2015 На светофара. - Извинете, а при престрояване сексуалната ориентация ли не ви позволява да дадете сигнал? - Какво, извинете? - ДАВАЙ МИГАЧ, П*Д*Р*СТ! 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.