DreamcatcheR Публикувано Септември 4, 2016 Публикувано Септември 4, 2016 Перфектният кейс за ноута:Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 4, 2016 Публикувано Септември 4, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
mirror Публикувано Септември 4, 2016 Публикувано Септември 4, 2016 Това е на батките от Бургас Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 4, 2016 Публикувано Септември 4, 2016 Бургадидас! Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 5, 2016 Публикувано Септември 5, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 7 Цитирай
localhost Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 "Когато се разделяха на гарата и двамата плакаха. Той заминаваше в командировка за 10 дни, а тя - на гости при майка си в Угърчин. Когато се засякоха на плажа в Анталия на следващия ден, гледката беше не по-малко трогателна." 10 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 9, 2016 Публикувано Септември 9, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 10, 2016 Публикувано Септември 10, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 10, 2016 Публикувано Септември 10, 2016 Да си купиш Galaxy Note 7, е като да отидеш на екскурзия в Сирия - всеки момент може да гръмнеш! 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Ползването на android "флагман", е като да чукаш дебела и потна леличка - има от всичко по много (рам-гъз / цици-cpu ядра / памет-косми), ама изживяването не е същото... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 В същия дух: Кола с предно предаване е като жена с малки цици - върши работа, ама няма кеф. 1 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 17, 2016 Публикувано Септември 17, 2016 Абе тоя лаф е за колите без турбо, ама да не захващаме темата за бенвенцата 1 Цитирай
ayl Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Обажда се Ц.Ц на Б.Б и му казва:- Шефе, след тия повсемесни успехи напоследък, дай да ти издигнеме кандидатурата и за Нобелова награда!- ОК, става.- Само се чудя в коя област да е.- Как в коя, бе?!?! Много ясно, че в Старозагорска - там най-много магистрали съм открил. 3 Цитирай
MMJ Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Един ден като гръмне някой айфон, феновете на самсунг ще кажат - самсунг има тая екстра от години 8 Цитирай
ayl Публикувано Септември 19, 2016 Публикувано Септември 19, 2016 В боксовата зала си говорят двама боксьори - единият свръхтежка, другият перо.- Моята ми изневерява! - казал свръхтежкия.- Моята също. Ти какво направи? - попитал перото.- Ами прибрах се и ги хванах на калъп в нашата спалня. Хванах го и го премазах от бой, на косъм да го убия и да го лежа. Ами ти?- И аз я хванах моята на калъп. Хванах го и започнах да го бия, и да го бия, ...- Ии?- Абе по едно време усещам, че печеля по точки... 5 Цитирай
Donchew Публикувано Септември 20, 2016 Публикувано Септември 20, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 21, 2016 Публикувано Септември 21, 2016 Spoiler Прибират се младежи в ранните часове от дискотека. Почерпани и весели. Гледат една баничарница свети и решили да погледнат как правят баничките. Погледнали вътре и що да видят, баничатя точи баниците с оная си работа. Ядоса ли се младежите и заблъскали по стъклото. Баничаря отворил и питал: -Какво става бе младежи? -Не те ли е срам бе?! Защо с оная си работа точиш баниците, точилка нямаш ли? -Точилка имам, сирене няма... 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2016 Публикувано Септември 23, 2016 Украйна е обявила, че ще отвори Чернобил за туристи ....нещо като Диснилед.Само дето двуметровата мишка и говорещата патица ще са истински. --------------------------------- Мече пита баща си: – Тате, ако срещна гъбар, мога ли да го изям? – Може. – А, ако срещна ловец? – Може! Даже е задължително! – А, ако срещна рибар? – Не трябва сине, от месо на рибар, порядъчните мечки стават алкохолици... ---------------------------------- Разговор с оператор: – Защо викате господине? – Викам, защото няма обхват... и тичам... като луда крава тичам... през полята... към магистралата... и в момента съм на магистрала 94 на едно дърво... докога ще ме правите на маймуна?... Смешничко ли ви е? А знаете ли как бодат борчетата?! ---------------------------------- Мъж пита съпругата си, какво изпитва към него. Отговорът бил: – Търпение, търпение... ----------------------------------- Когато бях дете, не бях вербуван да стана джедай. На 10, не получих Тамагочи или Покемон. На 11 не получих писмото си от Хогуортс. Ако на 50 не срещна 13 джуджета и вълшебник, които ме молят да отида на пътешествие с дракони и орки, или не получа Единствения Пръстен от чичо ми, тогава ще спра да чакам и ще си потърся работа. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.