venelin111111 Публикувано Март 26, 2022 Сподели Публикувано Март 26, 2022 Пернишка конвенция:- Ако първият пол не бие втория пол, значи е... трети пол.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Април 8, 2022 Сподели Публикувано Април 8, 2022 Гледа се някаква жена в огледалото и си мисли:"Така му се пада на мъжа ми!"Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Април 16, 2022 Сподели Публикувано Април 16, 2022 Оплакват се македонците, пардон, северномакедонците, на Господ:- Що така направи, Боже... всички народи произлизат от маймуните, само ние - от българите!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turganay Публикувано Май 4, 2022 Сподели Публикувано Май 4, 2022 Любовница казва на половинката си да измисли оправдание пред жена си и да отиде при нея Той: - Жена, обадиха ми се, че чичо е починал и трябва да отида на погребение. Тя: - Добре, отивай. Отишъл нашия при любовницата и яли, пили и се веселили 3 дена и се прибрал. Вика на жена си: - Жена, какви времена настанаха, отивам аз, а те се измайтапили с мен и седнахме да пием за на чичо здравето. Жена му: - То и при мене стана една... отивам до магазина вечерта и на прибиране ме нападат двама пияни и ми викат или ще пееш или с*кс. Мъжа: - Ти пя нали? Тя: - Е как ще пея бе, нали чичо ти почина... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 26, 2022 Сподели Публикувано Май 26, 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 1, 2022 Сподели Публикувано Юни 1, 2022 В час по психология в университета. Професорът: – Днес ще ви покажа три ключови стадия на вълнение и емоции в човешката психика: * учудване * раздразнение * гняв. Взема телефона си и набира случаен номер: – Здравейте, търся Николай! – Имате грешка. – Ето! - усмихва се професорът и прекъсва връзката. Тук говорим за леко учудване. След известно време отново набира същият номер: – Ало, ..... Николай върна ли се вече? – Тук няма Николай, нали ви казах! – А това колеги, е раздразнение. Професорът намига на аудиторията си и за трети път набира номера: - Николай още ли го няма? –Абе, ти ... що не си ..... майката!? - гласът отсреща вече крещи. – Ето студенти, това вече е гняв! От аудиторията един студент вдига ръка: –Професоре, има още един последен стадий. – И какъв е той колега? – Пълно озверяване! Студентът се приближава към катедрата, взима телефона и отново набира номера: – Здравейте! Обажда се Николай. Някой да ме е търсил?” 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Юли 3, 2022 Сподели Публикувано Юли 3, 2022 Тая е култова .....Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Юли 30, 2022 Сподели Публикувано Юли 30, 2022 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
007Georgi Публикувано Август 3, 2022 Сподели Публикувано Август 3, 2022 Айфонът на Пепеляшка в полунощ се превърнал в Huawei…Sent from my iPhone XS Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Септември 16, 2022 Сподели Публикувано Септември 16, 2022 Не може човек с два бъбрека да ми казва, че няма пари за новия iPhone! 2 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Ноември 11, 2022 Сподели Публикувано Ноември 11, 2022 Кучето ми се изходи върху килима, и новата прахосмукачка-робот не спря... докато не го разнесе из цялата къща.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Декември 6, 2022 Сподели Публикувано Декември 6, 2022 ЧИД ! Всички носещи името Николай, Николина , Колю. Бъдете здрави.- Защо банкерите празнуват на Никулден? - Защото и те се изхранват с лов на шарани...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Декември 27, 2022 Сподели Публикувано Декември 27, 2022 Прекадила съм къщата, вместо с тамян, с канабис... По-весели празници не сме имали! 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Януари 6, 2023 Сподели Публикувано Януари 6, 2023 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Януари 14, 2023 Сподели Публикувано Януари 14, 2023 Най-важното, когато жена ти те попита: "Какво ще правиш без мен?", е да не се усмихваш!😂 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Февруари 5, 2023 Сподели Публикувано Февруари 5, 2023 Седят три блондинки и разговарят. - Утре ще е 40 градуса. - Не бее, утре ще вали сняг! - Леле, и кой ще чисти снега в тая жегааа?! 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Март 9, 2023 Сподели Публикувано Март 9, 2023 Това клипче е много смях.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Март 18, 2023 Сподели Публикувано Март 18, 2023 На студентски купон двама се усамотяват в една стая. След известно време от там се разнася весел кикот.Озадачените приятели отварят и виждат дамата да се тресе от смях,а младежа завит с одеяло. -Питам го- обяснява тя-кога ще свършиш, пък той вика: във втори курс съм!Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Април 2, 2023 Сподели Публикувано Април 2, 2023 Идеята на Трьмп да вдигне стена по границата с Мексико е гениална! Ето,kumaûuume om 2000 години имат стена инямат проблеми с мексиканситимигранти.Sent from my Айфон using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 14, 2023 Сподели Публикувано Май 14, 2023 Да попитам нещо важно: - Ако правя садо... с веган, мое ли да го шляпам с кожен колан или трябва с коприва?Sent from my Айфон using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 8, 2023 Сподели Публикувано Юни 8, 2023 https://www.youtube.com/watch?v=UVX6kxnJgMU 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 13, 2023 Сподели Публикувано Юни 13, 2023 Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юли 24, 2023 Сподели Публикувано Юли 24, 2023 Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Август 21, 2023 Сподели Публикувано Август 21, 2023 ~Огледалце, огледалце от стената коя е най-красива на земята?- Ти със здравето как си?- Много добре.- Е, това е най-важното!Sent from my Айфон using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 22, 2023 Сподели Публикувано Септември 22, 2023 Meanwhile, Google 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.