chayanne Публикувано Август 31, 2010 Сподели Публикувано Август 31, 2010 (редактирано) В едно село, след поредната суха година, настанала голяма немотия. Всяка вечер, мъжете в кръчмата коментирали тежкото си финансово състояние. Веднъж, насред поредните такива разговори, се изправил един от селяните и решително заявил - ще ставам пират. Речено - сторено. Още на другата сутрин заминал. След има-няма година, вратата на кръчмата се отворила с трясък и на прага застанал нашия пират, ама съвсем като истински - дървен крак, кука на ръката и превръзка на мястото на едното око. Веднага всички го наобиколили, за да чуят за преживелиците му. - Как остана без крак? - питат го. - Ами веднъж, попаднахме на един английски военен кораб и при обстрела, гюле отнесе единия ми крак. - А какво се случи с ръката? - Ръката загубих при дуел с капитана на един испански военен кораб. - бре, бре, бре! - клатели разбиращо глави смаяните селяни. - А окото?! Как го загуби? -Окото ли? Ами... една муха ми кацна на носа и още не бях свикнал с куката... Редактирано Август 31, 2010 от chayanne Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
RHCP Публикувано Септември 1, 2010 Сподели Публикувано Септември 1, 2010 (редактирано) Един човек отишъл в цветарски магазин и вижда една ваза, обърната с отвора надолу. Той попитал цветарката: - К'ва е тази ваза без отвор, бе? Продавачката му казала: - Господине, вазата е обърната с отвора надолу. Той я обърнал и казва: - Малеее, ма те и дъно нямат! :mrgreen: ====================================================================================== Мъж отива на лекар и казва: - Докторе, едната ми топка е желязна, а другата дървена. Какво да правя? - А, вие имате ли деца? - Да, две, Терминатора е на три години, а Буратино скоро тръгва на училище http://vbox7.com/play:dbf10003 Редактирано Септември 2, 2010 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Септември 2, 2010 Сподели Публикувано Септември 2, 2010 Раздува, грънци! Тройката трудно понася седемнайски Раздува ги бате да ама е ходил в Перник май! А това дали ги понася трудно се съмнявам в думите ти, защото още утре ще ти покажа дали не ги понася. И по темата: Един си карал БМВто и изведнъж гледа в огледалото-полицейска кола с включени светлини зад него. Казал си:Аз съм с БМВ, тоя няма да ме хване. . . и натиснал газта. Да, ама и ченгето не отстъпвало. По едно време нашия човек си помислил:абе я да взема да спра, че куките така и така ще ме спрат, да не стане по-лошо. . . и спрял. Полицая приближил.–Такааа!Я да видим сега. . . Днес е петък, имах тежък ден, края на седмицата е и не ми се пишат разни актове и фишове. . . Ако ми дадеш някакво оригинално обяснение за превишената си скорост, ама такова, че да не съм го чувал, ще те пусна!Шофьорът помислил и казал:-Преди седмица жена ми избяга с полицай, и сега си помислих, че ме гони да ми я върне. -Ок, весел уйкенд! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Септември 3, 2010 Автор Сподели Публикувано Септември 3, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 3, 2010 Сподели Публикувано Септември 3, 2010 Специално за фена на пурите - Anthony: http://www.mnogozle.com/video4494_reklama-na-puri.html 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Септември 4, 2010 Сподели Публикувано Септември 4, 2010 Някаква пародия на True Romance, оригиналната сцена май беше с едно порше и този с "брашното" беше Bronson Pinchot Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 5, 2010 Сподели Публикувано Септември 5, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 9, 2010 Сподели Публикувано Септември 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2wM-Yvb8igI Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trick_979 Публикувано Септември 10, 2010 Сподели Публикувано Септември 10, 2010 Как се е***т със Стиви Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
adept Публикувано Септември 10, 2010 Сподели Публикувано Септември 10, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 10, 2010 Сподели Публикувано Септември 10, 2010 Сървър Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 11, 2010 Сподели Публикувано Септември 11, 2010 Защо iPad никога няма да замести вестника http://www.youtube.com/watch?v=YfFfqMR6uK0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 11, 2010 Сподели Публикувано Септември 11, 2010 Най-глупавият вратар на света (видео) http://www.sportal.bg/news.php?news=258607 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 11, 2010 Сподели Публикувано Септември 11, 2010 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 12, 2010 Сподели Публикувано Септември 12, 2010 Тренировъчния център на "тюлените" в Коронадо, Калифорния. Сградата наподобява свастика, а сградите до нея наподобяват самолети който се канят да бомбандират сградата-свастика http://bit.ly/d4RfX3 http://bit.ly/cxPrAY Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Септември 13, 2010 Сподели Публикувано Септември 13, 2010 С гаджето правихме секс вчера, когато изведнъж спрях по средата на всичко и застанах ужасно неподвижен. Тя ме попита какво правя. Казах й, че съм научил този трик от интернет- нарича се "Buffering" 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ndoe Публикувано Септември 14, 2010 Сподели Публикувано Септември 14, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Септември 14, 2010 Автор Сподели Публикувано Септември 14, 2010 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trick_979 Публикувано Септември 14, 2010 Сподели Публикувано Септември 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tQfjoOaFhC8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Септември 14, 2010 Автор Сподели Публикувано Септември 14, 2010 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 16, 2010 Сподели Публикувано Септември 16, 2010 "The best engine in the world is the vagina. It can be started with one finger. It is self-lubricating. It takes any size piston. And it changes its own oil every four weeks. It is only a pity that the management system is so fucking temperamental."/Austrian gynecologist Dr.Hermann Otto Kloepneckler/ или трябваше да го сложа в темата за бегачките 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 17, 2010 Сподели Публикувано Септември 17, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WolfDale Публикувано Септември 18, 2010 Сподели Публикувано Септември 18, 2010 Бог създал първо мъжа и си казъл: "Той е красив". После създал жената и си казал: "Ее, к'во пък, тя ще се гримира!"....... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 18, 2010 Сподели Публикувано Септември 18, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Септември 20, 2010 Сподели Публикувано Септември 20, 2010 От vicove.com: Как човек може да разбере, че някой има iPad? Ние сами си казваме без да ни питат Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.