Pe6o666 Публикувано Септември 19, 2011 Сподели Публикувано Септември 19, 2011 Ъъъъм, тоз верно ли го отстреля :blink: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Септември 19, 2011 Сподели Публикувано Септември 19, 2011 Не е смешно, ама е куриоз, с фатален край: Според мен, пистолета е газов. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 19, 2011 Сподели Публикувано Септември 19, 2011 По темата с пистолетите и малоумието... Гледах преди време едно видео от руските новини - на сватба си играят на руска рулетка и едното момче се застреля. Просто нямам какво да кажа относно липсата на каквато и да е мисъл. В коментара се разказва, че пред следователите инициатора се е заклел, че пълнителя бил празен, но естествено не са взели под внимание това и същия е изправен пред съда. 18+ http://www.youtube.com/watch?v=tYs8vBMIhj4 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 19, 2011 Сподели Публикувано Септември 19, 2011 Неотдавна бил открит “Магазин за жени”, в който те можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”. - Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя! Но тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но се преборила с чувствата си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин! А точно срещу този магазин бил открит “Магазин за мъже”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kpuc Публикувано Септември 20, 2011 Сподели Публикувано Септември 20, 2011 Катаджия спира шофьор за превишена скорост. -Господине, ще обясните ли защо карахте с 200 км/ч? -Г-н полицай, вижте сега, в колата имаше една пчела и аз настъпих газта, като си мислех, че пчелата не може да лети с 200 км./ч и ще се залепи на задното стъкло. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 21, 2011 Сподели Публикувано Септември 21, 2011 Анкета сред фолк певиците на 'Пайнер'... Бихте ли спали с Коко Динев? 2% - да 98%-никога повече. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 21, 2011 Сподели Публикувано Септември 21, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 22, 2011 Сподели Публикувано Септември 22, 2011 - Я очень рад вас видеть! - Ох! Опять бить будут.. --------------------------- Девушка, мы с вами рядом не лежали? ------------------------------------ Долой предрассудки! Женщина - она тоже человек! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 22, 2011 Сподели Публикувано Септември 22, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 22, 2011 Сподели Публикувано Септември 22, 2011 (редактирано) Нали знаете, който не е от СФ, да не стъпвате по релсите на трамвая като ходите по улиците :biggrin: http://www.vbox7.com/play:eb05c6cf това не е много за смях, ама като събереш плюс и минус така става... Редактирано Септември 22, 2011 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 23, 2011 Сподели Публикувано Септември 23, 2011 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
delmondo Публикувано Септември 24, 2011 Сподели Публикувано Септември 24, 2011 Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
jackrock Публикувано Септември 24, 2011 Сподели Публикувано Септември 24, 2011 Заворник избягал от затвора, където бил прекарал последните 15 години. Нахълтал в една къща, за да търси пари и оръжие и там заварил млада двойка в леглото. Казал на мъжа да стане от леглото и го завързал за един стол, завързал и жената за леглото и се качил върху нея. Целунал я по врата и отишъл в банята. Докато бил там, съпругът казал на жена си: - Слушай, скъпа, този човек е престъпник, виж му дрехите! Сигурно е прекарал дълго време в затвора и от години не е виждал жена. Видях го как те целуна. Ако иска секс, не се дърпай, не се оплаквай, прави каквото ти казва! Задоволи го по всякакъв начин, независимо колко отвратително ще е за теб! Сигурно е опасен и ако се ядоса, ще ни убие. Бъди силна! Обичам те. Съпругата му отговорила: - Не ме е целувал по врата. Шепнеше ми на ухото. Каза ми, че е гей и те смята за сладък. Попита ме дали имаме вазелин и аз му казах, че е в банята. Бъди силен, скъпи! Обичам те. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Септември 24, 2011 Сподели Публикувано Септември 24, 2011 Клиент се качва в такси. Таксиджията без да иска пръднал. Пътникът усетил неприятната миризма и тактично попитал: - Извинете, колко коня е вашият автомобил? - Ами, 75. - Май един от тях се е насрал! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 25, 2011 Сподели Публикувано Септември 25, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 25, 2011 Сподели Публикувано Септември 25, 2011 В шоуто на Милен Цветков зрител звъни по телефона: - Ало, МиУене, у Перник имаме гоУем пробУем с бездомните кучета.... - Ами защо не се обадите на някоя правозащитна организация, да ги кастрира.... - ...не, НЕ, МиУене, ти не ме разбра, ...не ни ебат, АПАТ ни!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 Син пише на майка си писмо: "Скъпа мамо! Роди ми се син. Жена ми няма мляко и бебето сучеше от една негърка. Затова за една седмица то почерня." Отговорът на майката: "Скъпи сине! Когато се роди ти, аз също нямах мляко и затова ти давах от крава, но рогата ти пораснаха на 30 години” Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 Яко...само дето, това тяхното само прилича на бира, нека тресне така литър Загорка и после ще си говорим......ако е в състояние Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 Wikipedia: Аз знам всичко ! Google: Аз знам всичко ! Интернет: Без мен вас нямаше да ви има ! Тока: Мечтай си..! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 Млад ветеринарен лекар кандидатства за свободно място в една ферма. Управителя го пита каква заплата иска. Докторчето заявил че ще се съгласи да започне работа срещу не по-малко от две хиляди лева. Управителя се засмял и казал че самия той взема два пъти по-малко, но полюбопитствал защо младежа се оценява толкова високо. Доктора обяснил че иска две хиляди лева защото разбира говора на животните. Управителя разбира се не повярвал и решил да се пошегува с младежа като проведе изпит. Завел младежа при овцете. Овцата като ги видяла изблеяла нещо. Управителя се засмял и попитал доктора какво е казала овцата. Доктора веднага превел. Овцата се оплакала че се е оагнила с две агънца, но управителя записал в документите само едното, а другото изяли с кмета. Управителя си спомнил че е станало точно така но решил че младежа е налучкал случайно и го завел при свинете. Там една свинемайка изгрухтяла нещо и младежа казал че според нея тя се е опрасила с десет прасенца, а управителя е записал само осем. Другите две си ги разделили с кмета. Кмета пребледнял защото и това било истина. Спрял с изпита и казал на доктора че е назначен. Трябвало само да отидат до офиса да оформят документите. Докато се връщали обратно минали покрай кравефермата и от там някаква крава измучала. Управителя бързо казал : - Абе не я слушай какво приказва. Ние с кмета тогава бяхме пияни. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 Яко...само дето, това тяхното само прилича на бира, нека тресне така литър Загорка и после ще си говорим......ако е в състояние Познавам и такива, които го правят Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sallie_e Публикувано Септември 26, 2011 Сподели Публикувано Септември 26, 2011 (редактирано) Реклама на динамит: " Едно парченце и си там ... и там ... и там ... и там..." Редактирано Септември 26, 2011 от sallie_e Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Септември 27, 2011 Сподели Публикувано Септември 27, 2011 Преди: След: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Септември 27, 2011 Сподели Публикувано Септември 27, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 28, 2011 Сподели Публикувано Септември 28, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.