asko44 Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Пиян мъж се прибира в 4:30 през нощта, влиза в спалнята и почва да буди жена си: - Чшш! Стаай! Аре! Чууъш ли ко ти каам! Тя: - Стииига беее…… Той: - Аре ма! Стаай! Стаай, че спичелих шистица от тотуту! Чу ли ма! Тя: - Стига бе! Колко е часа? Де ша ходим сега? Вече всичко е затворено! И кръчми и дискотеки! - Кви кръчми ма? Кви дискутеки??? Стаай и си заминавай ма!!;D Мъж в италиански ресторант иска да му донесат специалитета на заведението. Носят му миди. Мъжът: - Как да ги отварям? Сервитьорът: - Отваряте леко и засмуквате. Мъжът смуче, смуче, а нищо не излиза, поглежда в цепнатината, а от там мидата го гледа и му говори: - Ох, много е хубаво! Моля ти се не спирай да смучеш!! 8 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 http://img808.imageshack.us/img808/803/imageone.jpg 4 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Един перничанин разхожал кучето си. Друг перничанин го срещнал и го попитал: - Това куче какво е? - Самоед. - Да бе да, вертоед! 1 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Учителката казва на Иванчо: - Утре да дойде дядо ти в училишето! - Сигурно искате да кажете - баща ми? - Не, дядо ти. Искам да му покажа, какви грешки прави сина му в твоите домашни. Една жена се събужда през нощта и чува мъжа й да ридае в кухнята. Притеснена отива при него: - Скъпи, какво е станало? Мъжът започва още по - гласовито да плаче, да хълца… - Помниш ли кога... преди 20 години... баща ти ни хвана и ме заплаши... ... Или да се женим или ще ходя в затвора? - Да спомням си. И какво? Мъжът отново избухва в сълзи: - Днес щяха да ме пуснат. Двама приятели си говорят: - Абе, Иване, сега като преспах със жена ти, какви ставаме ние? А другият му отговаря: - Квит, Пешо, квит.. 6 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 http://img195.imageshack.us/img195/6776/imagegjo.jpg http://img717.imageshack.us/img717/7632/imageaju.jpg 2 Цитирай
algor Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Една баба е на преглед. Доктора: - Бабо, минете зад паравана, съблечете сe и легнете на кушетката. Като сте готова, ме повикайте! След 30-40 минути иззад паравана се чува: - Аре идвай бе, палавник! 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Иванчо пита учителката си: - Госпожо, химикалката е от женски род нали? - Да - отговаря тя. - Госпожо, пълнителя е от мъжки род нали? - Да. - Добре защо тогава като щракам с химикалката не падат малки химикалчета? Учителката се скарала на Иванчо, че говори само глупости, но той продължил да търси отговор на въпроса. Питал и майка си и баща си, но никой не му отговарял, а само му се карали. Седнал Иванчо разочарован на една пейка и се чуди. Тогава минал един полицай и го попитал какво му е. Той пак задал въпроса, а полицая се зачудил, защо наистина не падат малки химикалчета. Разглобил химикалката, разглеждал я докато накрая не паднала пружината от вътре. Тогава той казал: - Елементарно, тя е със спирала... 7 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/3431/imagebkju.jpg http://img249.imageshack.us/img249/9492/imageixz.jpg dd. - Докторе, зле съм! Инфаркт ли, инсулт ли - незнам какво ме чака! - Разкажете спокойно и ще преценим! - Преди месец - прибиррам се и кво да видя - жената с друг!Вадя пищова и викам: - "Е сега те застрелях жено!".Оня скочи и както си бе гол - вика: - Недей бе, човек!Ще я убиеш, аз ще си намеря друга, а ти ще идеш в затвора! я ела да пием по кафе, ще поговорим..... И прав е докторе. Ама, след седмица, пак се прибирам и онзи пак чука жената! - Ооо, сега теб ще застрелям тарикат такъв! - Недей бе, човек!Ще ме убиеш, ти ще идеш в затвора, а тя ще си намери някой друг! Я ела, ще пийнем по кафенце ще поговорим.... И прав е, докторе. Ама, след седмица, пак се прибирам и онзи пак чука жената! - Ооо, не издържам!Ще гръмна себе си!Вадя пищова, а оня пак вика: - Недей бе човек! Лесно, ще се гръмнеш! А ние ще продължим да се чукаме!Я, ела да пийнем по кафенце, остави тоя пищов... - И е прав човекът, докторе! Ама аз от толкова кафе дигнах кръвното! 5 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Летят си животните в самолета, а папагала скръстил крила и важно тропа. Минал заека и го питал: - Защо тропаш бе? - Щото съм отворен - казал папагалът. - И аз съм отворен - казал заека и той започнал да тропа. Минала лисицата: ... - Защо тропате бе? - Щото сме отворени. И тя отворена и тя взела да тропа. Минали вълкът, лъвът, жирафа и те отворени и те тропат. Минал слона и попитал: - Абе вие тука всичките, защо тропате бе? - Щото сме отворени - му отвърнали животните. Слона и той отворен и той взел да тропа. Като се включил и слона подът на самолета не издържал и се продънил. Животните взели да падат от самолета. Настанала паника и се чули викове: - Ааааааа... Папагалът важно попитал: - Що викате бе? - Щото не можем да летим. - Е тогава що се правите на отворени бе! 8 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 След новогодишно фирмено парти мъж изтрезнява и пита жена си: - Какво стана вчера? - Ти пак се напи и си изложи пред шефа си. - А, да му пикая на шефа! - Ти това и направи и той те уволни. - Да го ши`ат!!! - Това аз вече го направих. В понеделник си на работа. 7 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 http://img33.imageshack.us/img33/1879/imagexrd.jpg http://img716.imageshack.us/img716/9436/imageeuo.jpg 2 Цитирай
algor Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Няма как да продължаваме без такава тема. И откриваме сезона - естествено - с тоалетни нововъведения за маниаци. 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Айде, бе време беше, че щях да си забравя вицовете вече: Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:"Nescafe". Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe". "Удоволствие до последната капка",и много се зарадвала за дъщеря си. След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото. На седмицата получила писмо :"Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала. Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело: "Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления"! 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Отварям темата щото явно никой няма да се сети защо е била затворена. Много по-лесно ще ми е обаче да сложа под модераторски преглед някой от колкото да следя тема, в която така или иначе не влизам. Надявам се да почнем да правим разлика между смешно/комично и просташко. Поздрави. 5 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 (редактирано) Редактирано Януари 20, 2012 от asko44 Цитирай
algor Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Аз лично няма да се сетя и не мисля, че някой нарочно се дъни в темата. За мен много по-лесно е да се казва право куме в очи на този, който се е издънил. Ако съм аз - червя се, извинявам се и карам нататък. Ако е друг - той си знае дали може да се черви и има ли срама. Понякога си мисля, че модераторите очакват доста повече от прости юзери като мен (дали има други простаци нямам идея). А нещата са прости - някой се дъни и се наказва. Някой прави нещо красиво и възвишено - хвали се. Като се издъни някой три пъти - аре у лево без писане и няма шест-пет. Нито сме тук да се сърдим и цупим, нито обаче има смисъл да очакваме всеки да е безгрешен. Сигурен съм обаче, че 99% от хората в този форум бъркат неволно. Сори за офтопика. Няма да се повтори и лека на всички. пп. Честно казано си помислих, че темата е натежала с много мнения и затова е затворена. От което средва да се отвори друга. Което и направих. За което се извинявам... 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Тъй като темата беше заключена след последния ми пост, предполагам, че е заради мен. Ако съм обидил някого с просташките картинки, съжалявам. И наистина, по-лесно е да драснете едно лично, вместо да заключвате хубавата тема. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.