R.Stoychev Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 (редактирано) Редактирано Януари 30, 2012 от R.Stoychev Цитирай
rumboni Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OO4tYYSe0VI&feature=youtube_gdata_player Цитирай
rumboni Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 Бай Ганьо и американец се хванали на бас, кой пръв ще си построи къща. Американецът си отишъл в Америка, а Бай Ганьо - България. След две седмици разговарят: Американеца:: - Още пет дни и съм готов! Бай Ганьо: - Още пет документа и започвам!!! 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 Борбата продължи около 10 минути, само на тавана не се качваха за да тръгне, но не им се получи 5 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 Е с такова същото и точно на Банско преди 2 години влязохме в една кръчма, буквално. Добре, че щетите не бяха големи, но с тва задно стъпиш ли на лед по наклон си заминал. Цитирай
foxy Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 Двама мъже се разхождат нервно пред родилното. - Е, това вече не се издържа - казва единият. - Да бе, ще изпозатворят всички кръчми! ---------------------------------------------------------------------- Кондуктора: - Господине, качили сте се на скоростен влак, а билетът ви е за обикновен, пътнически… Ще трябва да доплатите… - А защо вие не намалите скоростта... Аз не бързам… ----------------------------------------------------------------------- -Ало, комисията за защита на животните ли е? -Да, комисията за защита на животните е. -Може ли да дойдете, че на дървото в градината ми се е качил некакъв пощальон и ми тормози питбула! --------------------------------------------------------------------------------------------- Умира един адвокат. Било обаче след 5ч, рая бил затворен и го настанили в хотел пред вратите на рая, в Президентски апартамент. По същото време умира и Папата. И него го настаняват в хотела, обаче му дават някакво килерче. Притеснен адвокатът отива на рецепцията и казва: - Станала е някаква грешка! Не може аз - един съвсем обикновен адвокат, да спя в Президентския апартамент, а Папата в някакво килерче. Рецепциониста отговаря: - Никаква грешка не е станала. Вие знаете ли колко папи има в рая - всичките са тук! А знаете ли колко адвокати има? Вие сте първия. -------------------------------------------------------------------------------- Бат Бойко спира един случаен човек и го пита: -Приятел ,ако увелича цените на всичко със 100%, как ще я караш? -Супер, ще мога да си позволя почивка в Кушадасъ - отговорил минувачът. -Ами ако ги увелича с 200% ? -Ооо ,ще мога да замина за Бахамите! ... ... -Амииииииииииии ...с 500% ? -Чудесно, тогава ще мога да живея в Дубай... -Браво бе, юнак - казал Бат Бойко и тупнал човека по рамото: -А ти к'во работиш? - го попитал. -Eми имам погребална агенция. 8 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 30, 2012 Публикувано Януари 30, 2012 С мотокар и един Господ знае защо. Цитирай
foxy Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 (редактирано) Надписи върху опаковки ------------------------------------- Те наистина са много тъпи! (американците, де) Не питайте кой ги чете тия указания по разните му там продукти, а по-скоро кой ги пише... Ето и някои от нобеловите лауреати. На сешоар: "Не ползвайте докато спите." (еб@си, това ми е единственото останало време да си суша косата!) На пакетче чипс: "Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета." (много специална оферта!) На луксозен сапун: "Упътване: Използвайте като обикновен сапун" (дано да не ви е първия сапун) На кутия със замразена храна. "Указания за употреба: Размразете." (хммммммммм, хитро) На пакетиран десерт (напечатано на дъното): "Не обръщайте" (късно е ,чадо!) На полуготов пудинг: "Продуктът ще бъде горещ след загряването" (не думай!) На ютия: "Не гладете дрехите върху тялото" (въпреки че спестява време) На детски сироп против кашлица: "Не карайте кола и не работете с машини след използването на лекарството" (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти, ако разкараме тия 5 годишни хлапета от багерите) На хапчета за сън: "Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост" (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!) На опаковки с коледни светлини: "За употреба само в помещения и извън тях" (а къде не може?!?) На кухненски робот: "Да не се ползва за другата цел" (тука вече неам думи!!!) На пакет с ядки: "Внимание: съдържа ядки" (ще го има и в новините!) На пакет с ядки: "Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки." (Дишайте. Издишайте.) На детски костюм Супермен: "Носенето на този костюм не ви позволява да летите." (тогава върнете ни парите!) На моторна резачка: "Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии " (значи е имало опити) Редактирано Февруари 1, 2012 от foxy 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 Снощи, след ожесточен бой в дискотека на над 50 човека с винкели, бе убита… една скучна пернишка вечер. *** Разговор в пернишка дискотека: - Извинете, това частен бой ли е или можем и ние да се включим? 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.