R3trO Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 (редактирано) Темата е сглобена и модифицирана от мен, в момента съм с тази тема. Дано ви хареса ! Редактирано Юли 19, 2010 от Grievous 1 Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 И на мен ми хареса много. Изтеглих си я, обаче нещо не ми излиза в winterboard. Може би аз бъркам някъде... Цитирай
blajko Публикувано Септември 19, 2010 Публикувано Септември 19, 2010 След като я инсталирах долу дока ми е с 4 икони на старите си места и имам прозрачна лента за тях. Какво трябва да направя за да станат 5 и да се махне тази лента. Иначе темата е много яка. Цитирай
blajko Публикувано Септември 19, 2010 Публикувано Септември 19, 2010 (редактирано) И още нещо. Wifi ми е стандартен а не с това лого, което е на снимките. Редактирано Септември 19, 2010 от blajko Цитирай
R3trO Публикувано Септември 26, 2010 Автор Публикувано Септември 26, 2010 След като я инсталирах долу дока ми е с 4 икони на старите си места и имам прозрачна лента за тях. Какво трябва да направя за да станат 5 и да се махне тази лента. Иначе темата е много яка. За пет икони на дока , от Cydia си инсталирай "Five Icon Dock" ..., а за иконката на wi-fi, влез във WinterBoard и постави темата най отгоре. Би трябвало да няма проблеми Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.