RHCP Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 От много време си мечтая да можем да си слагаме теми в "любими". Както си слагаме разни сайтове във "Favorites", така и да си слагаме разни теми. Не съм чел да видя дали е задавал някой такова предложение. Благодаря.:razz: Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Може да се абонираш за дадена тема. За друго незнам дали е възможно :think: Цитирай
0 The Shaman Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Като си в някоя тема и копираш линка и във Фаворити, след като го кликнеш ще се отваря темата!!! Може и аз нещо да не те разбрах?! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Конбануа. Направи си абонамент от менюто на форума, за темите които те интересуват. В таб-а "Бързи връзки" има линк към темите за които ти си абониран. Ако съм разбрал правилно - питаш за теми във форума, да? Цитирай
0 BANNN Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Аз си мисля че пича говори за теми/ както в xsellise можеш да си добавяш своите теми в профила, които примерно си си правил!? Така и не може да стане ясно докато не се обоснове.:think: Цитирай
0 Anthony Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Ами той тръцна темата и повече не се появи. Това ми е любимото. Цитирай
0 RHCP Публикувано Юли 22, 2010 Автор Публикувано Юли 22, 2010 (редактирано) Здравейте. Понеже нямах дълго време връзка с интернет, не можех да пиша. Мисълта ми е да добавяш теми в ''любими'', както се добавят клипчета във Vbox7 и YouTube. Нещо такова имам впредвит. Това е. Редактирано Юли 22, 2010 от RHCP Цитирай
0 mupo Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Самата тема също е сайт, просто отвори темата и я добави във любими на browse-a си. Цитирай
0 Ради Аврамов Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Ако си със firefox можеш да си направиш папка "Любими теми" примерно и в нея да си добавяш темите. Цитирай
0 RHCP Публикувано Юли 22, 2010 Автор Публикувано Юли 22, 2010 Е да, но аз не съм с FireFox. Но аз искам да кажа да могат да се добавят в профила на потребителят. Както , като жъкнеш на любими във Vbox7 и да ти ги показва. Това имам в предвит. Цитирай
0 mupo Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Такова нещо аз не виждам смисъл да има. За какво ти е да виждаш кои са любимите теми на даден потребител? Ако става въпрос да ги виждаш само ти, то имаш възможност да се абонираш за теми. Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 да виждаш кои са любимите теми на даден потребител? :rolling: Това ми звучи като мерак за обществен контрол над работата на модовете – да следят дали наистина четем всеки нв пост във всяка тема... Цитирай
Въпрос
RHCP
От много време си мечтая да можем да си слагаме теми в "любими". Както си слагаме разни сайтове във "Favorites", така и да си слагаме разни теми. Не съм чел да видя дали е задавал някой такова предложение. Благодаря.:razz:
11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.