Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

имам проблем с мобилния интернет на 2 3GS-a в чужбина. Един на Мтел и един на Глобул. По никакъв начин немогат да се свържат. Не става със смяна на операторите, дейта роуминг копчето не играе също. Единия телефон е на 4.0, другия на 3.1.3. В други телефони с тези карти ИМА връзка. Пробвано е в Сърбия, Гърция и Германия.

Някой от вас ползвал ли е наскоро мобилен интернет в роуминг? Преди с първото поколение iPhone съм имал в цял свят...

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Определено повиши моето знание. :) Много ти благодаря ! Дано да сработи след промените.

• 0
Публикувано

Френдли адвайс :) : хвърляй по едно око на темите във форума и ще го повишиш сама, доста при това ;)

• 0
Публикувано

Аз прегледах диагонално и видях, че има доста интересни неща. Щом ми остане време, ще се поразровя. Факт е, че ползвам 1/12000 от възможностите на телефона, но го правя с любов. ;)

• 0
Публикувано

Така.. Не сработиха промените. Пак нямах нет. Обадих се в мтел, казаха ми да reset-на настройките, отново никакъв резултат.

• 0
Публикувано

Сериозно ме зачопли. Ако се уцелим онлайн - давай скайп на ЛС(когато НЕ СИ в България), да поразровим дружно проблема.

• 0
Публикувано

G22684 ми е скайп-името. Лошото е, че не знам дали ще изляза пак септември, още нямам планове. Вероятно пак трябва да им звънна на сладурите, защото сега след reset-а нямам настройки мисля и за MMS. Много се ядосвам вече :(

• 0
Публикувано

Аз, само да вметна, много рядко вече ползвам скайп, повече разчитам на мейли. Но за случая ще си го пусна. Just in case, мейлът ми е mgergana@gmail.com. Ще съм ти благодарна, ако се обозначиш и там. И мерси, че ми обърна внимание.

• 0
Публикувано

Здравейте . Рових се из темите не намерих решение , извинявам се предварително ако моя проблем е бил разглеждан. Значи първо телефона ми е Iphone 4 ФЗ с наскоро сложена версия 4.3.3 активиран и джейлбрейкнат чрез Redsnow отключен с UltraSnow. Проблема е следният имам активирана услуга интернет от Мтел , но интернет нямам след многократно ресетване на мрежовите настройки и рестартиране на телефона. Интересното е че в настройките на телефона в General\About срещу Carrier ми изписва Not Available и от Мтел на *88 ми казаха че това е проблема. Ще съм благодарен ако някой по запознат от мен помогне . Благодаря предварително.

• 0
Публикувано

Трябва някой услужлив, да ти предостави кериър ъпдейт-а за ментел и да го вкараш в телефона. Някъде из форума се мъдреше ръководство как става номерът, но не мога да се сетя името на темата. Порови се в "Трикове...".

П.П. Не е лошо, да пробваш реактивация със SAM и да не отказваш carrier update в тюнса при повторната активация ;)

• 0
Публикувано

Благодаря много :) Ще направя това което казваш . Важното е че има решение на проблема ще се поровя малко повече и ще го намеря :)

• 0
Публикувано (редактирано)

Привет група, имам проблем, който не мога да реша. Ползвам iPhone 4 S, Virsion 6.0 (10A403), Model MD235SN, Modem firmware 3.0.04. купен от чужбина . Тук в Бг всичко е окей, но като изляза извън страната не мога да ползвам мобилния интернет. В settings Enable 3G, Cellular data и Data roaming - всичко е ОN. В менюто Cellular data network от Виваком са написали какво да въведа ръчно :

1. Изберете Settings
  2. Изберете General
  3. Изберете Network
  4. Изберете Cellular Data Network
  5. Отидете на APN под Cellular Data и въведете internet.vivacom.bg
  6. Отидете на Username и въведете VIVACOM
  7. Отидете на Password и въведете VIVACOM
  8. Натиснете бутон Home, за да се върнете в главното меню

Обаче, когато съм в роуминг излиза едно съобщение от сорта, че " your Iphone is not connected to the internet". Моля някой да ми обясни как да се справя със ситуацията. Благодаря предварително. Поздрави

Привет група, проблема бе решен, всичко работи вече. Благодаря

Редактирано от prontobg
  • 0
Публикувано

Евентуално да споделиш с "групата"?

• 0
Публикувано (редактирано)

Можеше да напишеш КАК? Ако има някой със същият проблем, ще му е от полза.

:tooth: Застъпваме се тази вечер.

Редактирано от baronbg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...