BANNN Публикувано Юли 24, 2010 Публикувано Юли 24, 2010 (редактирано) zToggle е ново безплатно приложение от репото на BigBoss достъпно в Cydia, само за iPhone 3G IOS 4x. Приложението, което позволява да изключите или активирате Multitasking или Wallpaper без да е необходимо да използвате Redsn0w и PwnageTool отново. Не е необходимо и ръчно да променяте файла N82.plist. Всичко става много лесно с zToggle . Редактирано Август 9, 2010 от GPower 2 Цитирай
BANNN Публикувано Август 15, 2010 Автор Публикувано Август 15, 2010 По-късно като се прибера ще дам линк към файла ако не го направи друг. Цитирай
PunkoHead Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 zToggle 3.0 Dox.bg - MultiUpload - Цитирай
blajko Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 След инсталиране лок скрийна ми стана черен и не мога да го променя. Махнах програмата, но проблема си остана. В сетигс ми показва, че имам сетната картинка, но си остава черен. Някави предложения? Цитирай
Grievous Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Инсталирай я пак, изключи опциите и тогава я деинсталирай, но преди това си задай свои тапети. Цитирай
mupo Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 След инсталиране лок скрийна ми стана черен и не мога да го променя. Махнах програмата, но проблема си остана. В сетигс ми показва, че имам сетната картинка, но си остава черен. Някави предложения? Надявам се слагаш версия 3.0 на приложението, тъй като в предните две версии iPhone 3GS не се поддържа! Цитирай
blajko Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Ако съм те разбрал правилно след като я инсталиран пак, сложих на off background и multitasking но сега въобще нямам тапет, като е на On поне имам на хоум скрийна. Цитирай
mupo Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Я отиди в /private/var/mobile/Library и изтрий LockBackground.jpg да видим к'во ще стане Цитирай
blajko Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Докато правех всички тези техники телефона се зареждаше в компа. След като му дръпнах кабела всичко се оправи - имам тапет на лок скрийна. П.П. Чак сега се усетих, че като се зарежда телефона от пред е батерията на черен фон. Много съм.... Цитирай
mupo Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Пази се, човече, малцина са като теб. Цитирай
kokobrise Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 А няма ли такава програма или адон,които да затварят отворените приложения с хоум бутона или чрез някой от начините,които предлага Activator.Тоест например:еднократно натискане на хоум бутона-излизане в бекграунд режим,два пъти натискане-затваряне на отвореното приложение.Става въпрос да се използва вградения мултитаскинг,а не този който предлагат Backgrounder,Proswicher и прочее Цитирай
kokobrise Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) Супер.Благодаря ти.Сега ще го пробвам P.S.Пробвах програмката и е много добра.Точно това е което искам.Има само едно дразнещо нещо.При всяко затваряне на приложение с нея се появява един информиращ надпис "Removed Background" Има ли начин това да се махне и да не се показва? Редактирано Септември 8, 2010 от kokobrise Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Младежи /и девойки /, това работи ли ви на 4.3.1? Цитирай
zera Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 (редактирано) според мен не на 4,2,1 не работи коректно пример отваряш приложения в началото налична 366 мв памет като затваряш приложенията с HOME-а паметта остава 288 мв от което си правя извода, че просто не се виждат отворените приложения. Редактирано Април 5, 2011 от zera Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.