joroiliev Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Здравейте, много се дразня като излезе нова версия на дадено приложение или игра и веднага в App Store се появява известие да си го ъпдейтна. Искам да попитам има ли настройка или някаква тънкост това подсещане да се спре. Цитирай
0 joroiliev Публикувано Юли 29, 2010 Автор Публикувано Юли 29, 2010 (редактирано) Инсталирах го но 1-ката си стои. Редактирано Юли 29, 2010 от joroiliev Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Виж в сетингс има ли настройки, кои беджове да маха. Също и в pop up blocker май имаше опция за махане на беджовете. Пиша малко наизуст в момента, че нямам нет на телефона - ще пиша пак към обяд кое точно ще свърши работа. Цитирай
0 mupo Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Влез в Settings -> Store и излез от акаунта си и няма как да ти показва ъпдейтите в AppStore. Цитирай
0 tonygti Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Ако не се лъжа това подсещане се появи от 3.x.x FW насам. Преди това не ми се появяваше. Цитирай
0 Grievous Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Не, просто кракването на приложения измени своя вид (стана по-легално). Ако сте забелязали дори ви иска и рейтинг на такова. Цитирай
0 joroiliev Публикувано Юли 29, 2010 Автор Публикувано Юли 29, 2010 Какво ли включвах и изключвах и не стана. Не искаше да се махне тази единичка от App Store. И накрая открих какво се преправя в приложението за да не се свързва с App Store и да си показва че има по нова версия. Ето сега съм с 2XL.TROPHYLITE.Rally-v1.01-most_uniQue и вече не ми подсказва че има нова версия 1.1 Цитирай
0 kawabiker Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Триеш метадата.плист-а и всичко свършва . Цитирай
0 joroiliev Публикувано Юли 29, 2010 Автор Публикувано Юли 29, 2010 (редактирано) Отваря се приложението с winrar или 7zip и с нодпад се редактира файла iTunesMetadata. Kато в него трябва да се намери следното нещо itemId и да се изтрие. След което да се запамети файла. Така в App Store не излиза че има нова версия. Редактирано Юли 29, 2010 от joroiliev Цитирай
0 victor11 Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Примерно чрез iFile влизаш във var/mobile/Applications, намираш приложението, искащо ъпдейт, и му изтриваш iTunesMetadata.plist. При следващото влизане в AppStore app нотификацията за ъпдейт ще изчезне. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Сетих се, м@мка му - инсталирате transparent badge от сидиа и активирате с уинтерборд Това маха ВСИЧКИ бедж-ове. Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 А вместо да се правят тия гимнастики не е ли по-добре с installous да си инсталираш ъпдейтите? Разбира се говоря за по-малките като размер приложения.. Цитирай
0 d3s7r0y3r Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 И това е идея, но не винаги върши работа. В момента имам 3 приложения, които искам да обновя от 3 седмици и все още ги няма в installous. Цитирай
0 sniperdage Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 Здравейте, В репото http://cydia.hackulo.us/ има едно приложение: Metadata Removr (версия 1.6), което върши чудесна работа с премахването на баджовете за ъпдейти от App Store. Има и "бутон" за възстановяване на изтритата информация.Пробвано лично от мен вече три или четири пъти работи безотказно.Не съм забелязал да създава някакви проблеми. Цитирай
0 loveapple Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 При мен на 4.0.1 на Айфон 4 - Метадата не функционира :/ Цитирай
0 DjeFF Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Много се извинявам за спама, но наистина ще съм ужасно благодарен ако ми кажете как се казва тази тема от снимката в първия пост. А ако я има и за iPhone 4 направо отиваме към почерпка ! Цитирай
0 delmondo Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Metadataremover Година на пускане: 2010 Версия: 1.6 Формат: .ipa Разработчик: fusen & neon Системни изисквания: 4.0 или по-нова Език на интерфейса: Английски Цитирай
Въпрос
joroiliev
Здравейте, много се дразня като излезе нова версия на дадено приложение или игра и веднага в App Store се появява известие да си го ъпдейтна.
Искам да попитам има ли настройка или някаква тънкост това подсещане да се спре.
19 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.