alessandros Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 (редактирано) Искам да ви представя един нов App Store различен от Cydia и Apple App Store. Макар, че има много iPhone и iPad магазини за приложения, като Cydia, проблема около тях е, че всички те изискват Jailbreak за iPhone и iPad. Въпреки, че вече е легален на 100 процента юридически, не е нещо, което всеки iPhone и iPad потребител ще направи. Така, че вече съществува OpenAppMkt, нов уеб-базирана App Store за всички IOS базирани устройства, който се състои от приложения, изцяло написани в HTML формат. OpenAppMkt работи в браузъра и инсталирането на приложения изисква просто да натиснете : "Аdd to home screen" бутона и приложението е инсталирано, а има и голям избор! Лично пробван от мен!!!! Ето и как изглежда: Просто въведете в сафари http://www.openappmkt.com/ за да го пробвате! Eто и едно видео. Редактирано Юли 30, 2010 от alessandros 2 Цитирай
trick_979 Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 крашва ми на 3гс с 4.0 джейбрейкнат. Цитирай
MtMCooLBG Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 И при мене така. 3GS jail-нат с PwnageTool. Цитирай
shano Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Работи без проблем на Iphone 4, OS 4.0 Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Така е!Работи с Iphone 4,но стора е доста празничък. Цитирай
netcomlan Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Аз стор си имам, джейл ми трябва! Цитирай
bianca Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 В този app store на utilities има jailbreakme някой пробвал ли го е Цитирай
Nixing Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Доста зле импровизиран AppStore. Приложенията се добавят чрез запазването на различни страници на homescreen-а и доста от тях са демо версии или зависими от интернет връзка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.