mustihellboy Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Странен проблем имам със iTunes. Може ли да ми помогнете? Значи проблема е там че не ми показва Photos и Applications. Пращам снимки да видите за какво става въпрос. Предварително благодаря за помогналите за моя случай. Цитирай
Adamov Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Edit > Preferences и от там маркираш Applications и даваш ОК... и си ток Цитирай
mustihellboy Публикувано Май 16, 2009 Автор Публикувано Май 16, 2009 Edit > Preferences и от там маркираш Applications и даваш ОК... и си ток Това което казваш е за LIBRARY. Ако можеш да видиш на снимката която съм постнал къде точно искам да се покаже това, а иначе под LIBRARY си има. И даже Photos не ми се появява. Цитирай
Adamov Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Бе не е само за Library... поне да беше казал с коя версия на iTunes си. Преинсталирал ли си, не си ли. Имам проблем и до там. Я малко по-подробно. Цитирай
mustihellboy Публикувано Май 16, 2009 Автор Публикувано Май 16, 2009 Бе не е само за Library... поне да беше казал с коя версия на iTunes си. Преинсталирал ли си, не си ли. Имам проблем и до там. Я малко по-подробно. Извинявай че не съм споменал по-подробна информация за проблема ми. Да преинсталирах си iTunes`а, в момента съм със версия "iTunes 8.1.1.10" И "Windows XP with SP3" съм пробвал и на "Windows Vista x64" един и същ проблем при двата Windows`а Не ми показва директорията за "Photos" и "Applications" Цитирай
climber4o Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Вземи 1 .ipa файл и го влачи и го пусни върху телефона трябва да ти излезе ... Цитирай
ggatwo Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Хъм... И аз съм със същия проблем: 2G с 2.2 и iTunes 8.2.0.23... Трикът с влаченето на файла не свърши работа... както и включване на опцията от ЕДИТ... Други идеи? Цитирай
mupo Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Напоследък нещо много взеха да изчезват тия табове viewtopic.php?p=7868 viewtopic.php?p=2282 В този вариант (Photos & Applications) май друг вариант освен рестор няма или поне аз не зная такъв :-/ Цитирай
ggatwo Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 При мен последно ъпгрейд до 2.2.1 помогна Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.