Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Forum Runner - vBulletin and phpBB Forum Reader

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Forum Runner е много приятно приложение подобно на Tapatalk, чрез което можете да преглеждате любимия си форум от iPhone, iPod Touch и iPad. За целта трябва да е регистриран в http://www.forumrunner.net/. Разбира се www.bgiphone.com вече е регистриран и можете да го преглеждате от програмата. Според мен тази програма е в пъти по-добра от Tapatalk.

Ето какво може програмата:

English:

00.png

Български:

- Пълен съпорт за Push известяване! Позволете на любимия си форум да ви изпраща Push известия, когато получавате ЛС или е отговорено на тема, за която сте абонирани

- Пълна подръжка на iPad!

- Нълна настройка на подредбата на заглавната страница ( Подобно на Springboard-а), на която можете да слагате любимите си форуми и подфоруми.

- Черпи информация директно от форума, като ви показва броя на пропуснати събщения за абонирани теми, или просто мнения, които не сте прочели.

- Прикачените файлове и снимки излизат в умален вид.За да ги видите в пълен размер просто цъкнете върху тях.

- Можете дори да разглеждате снимките във вид на албум.Изключително подходящо за теми, в които има много изображения.

- Можете да запазвате изображенията и да ги съхранявате във вашата библиотека.

- Изцяло разработена търсачка във форумите, както и във под-форумите.

- Линковете можете да ги преглеждате без да напускате приложението.Включително и клиповете в YouTube.

- Поддръжка на 2та режима за преглеждане и писане на мнение : Portrait и Landscape режим.

- Пълен контрол върху писането на мнения ( Цитати, ново мнение, нова тема...)

- Можете да прикачвате неограничен брой снимки от библиотеката си директно или да снимате и да ъплоудвате снимката директно във форума.

- Пълна поддръжка на личните ви съобщения (Папки и др.)

- Пълна поддръжка на вашите теми с абонамент (следи любимите ви теми)

- Каталог с форуми по категории - можете да намерите форуми, за които не сте и подозирали.

*Push известията са безплатни за първия месец, а след това можете да ги получите чрез заплащане.

Превод: uncivilized

Download v1.2.0: скоро и v1.2.1

Свали

iTunes:

0.png

iPhone screenshot:

1.PNG2.PNG3.PNG4.PNG5.PNG6.PNG7.PNG8.PNG

iPad screenshot:

1.PNG2.PNG3.PNG

4.PNG5.PNG6.PNG

7.PNG8.PNG

Ако ви харесва програмата си я купете, аз така направих :tooth:

Редактирано от Aveliky
  • 5 седмици по-късно...
Публикувано

Има нов ъпдейт 1.3.1, дали вече има подръжка? Ще помоля някой колега да го качи понеже нямам възможност в момента.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Forum Runner - vBulletin and phpBB Forum Reader 1.3.0.1

Свали

What's new in Version 1.3.0.1

* Fixed major crash issue with forums with ads enabled running iOS 3.1.3 or below

Публикувано

Forum Runner - vBulletin and phpBB Forum Reader 1.3.0.1

Свали

Още няма поддръжка, пробвах с тази версия.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Имам проблем, като потърся BGiPhone и ми пише че, има Parse Error и също така да се свържа с форум администратора и да ги предупредя че има проблем с Forum Runner plug-in. Пробвах с друг форум, него мога да го разглеждам.Надявам се да ми помогнете!

Публикувано

Тази не поддържа Invision Power Board, какъвто е форумът от месец насам. Свали от тюнса IPBoard Communities - безплатна е.

Публикувано

Или си ползвай мобилната тема на телефона. 

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Излезе новата версия 1.5.4 пише, че подържа IPB, но на мен пак ми дава грешка като опитам да заредя форума. Не е изключено и аз да не съм доразбрал нещо де.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
What's new in 1.5.6:

- Fix issue with resuming app

- Clear logins speed up

Публикувано

Платформата вече се поддържа и от това приложение. Форума е добавен и може да се ползва.

Публикувано

Много приятно приложение. Отдавна чаках да добавят платформата.

Публикувано

Платформата вече се поддържа и от това приложение. Форума е добавен и може да се ползва.

Когато ми открие BGiPhone през търсачката зарежда нещо и ми дава ерор и до там, не мога да отворя форума през програмката..

Публикувано

В търсачката напиши пълния адрес и няма да ти даде грешка.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Не намирам форума в програмата. Използвам я понеже тапаталк ми дава грешка, на някои теми и не ги отваря изглежда е само при мен, защото гледам пишат други през тапаталк в теми, които аз не мога да отворя.

Публикувано

Тапаталк-а се бъгва понякога.

Не съм намерил лек все още и си го търпя.

Публикувано

Аз за това ползвам тази, но след рестор не мога да намеря форума по никой начин. Айпада не е ресторван и си го има.

Публикувано

Инсталирах си приложението за да видя дали ще ми работи по-добре от тапаталк, но за съжаление и аз не намирам форума. Да добавя, че пробвах с безплатната весия от ап стора.

Публикувано

Програмата има страхотни бъгове откъм защита и за това я махнах.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...