Aveliky Публикувано Август 1, 2010 Публикувано Август 1, 2010 (редактирано) Forum Runner е много приятно приложение подобно на Tapatalk, чрез което можете да преглеждате любимия си форум от iPhone, iPod Touch и iPad. За целта трябва да е регистриран в http://www.forumrunner.net/. Разбира се www.bgiphone.com вече е регистриран и можете да го преглеждате от програмата. Според мен тази програма е в пъти по-добра от Tapatalk. Ето какво може програмата: English: Български: - Пълен съпорт за Push известяване! Позволете на любимия си форум да ви изпраща Push известия, когато получавате ЛС или е отговорено на тема, за която сте абонирани- Пълна подръжка на iPad! - Нълна настройка на подредбата на заглавната страница ( Подобно на Springboard-а), на която можете да слагате любимите си форуми и подфоруми. - Черпи информация директно от форума, като ви показва броя на пропуснати събщения за абонирани теми, или просто мнения, които не сте прочели. - Прикачените файлове и снимки излизат в умален вид.За да ги видите в пълен размер просто цъкнете върху тях. - Можете дори да разглеждате снимките във вид на албум.Изключително подходящо за теми, в които има много изображения. - Можете да запазвате изображенията и да ги съхранявате във вашата библиотека. - Изцяло разработена търсачка във форумите, както и във под-форумите. - Линковете можете да ги преглеждате без да напускате приложението.Включително и клиповете в YouTube. - Поддръжка на 2та режима за преглеждане и писане на мнение : Portrait и Landscape режим. - Пълен контрол върху писането на мнения ( Цитати, ново мнение, нова тема...) - Можете да прикачвате неограничен брой снимки от библиотеката си директно или да снимате и да ъплоудвате снимката директно във форума. - Пълна поддръжка на личните ви съобщения (Папки и др.) - Пълна поддръжка на вашите теми с абонамент (следи любимите ви теми) - Каталог с форуми по категории - можете да намерите форуми, за които не сте и подозирали. *Push известията са безплатни за първия месец, а след това можете да ги получите чрез заплащане. Превод: uncivilized Download v1.2.0: скоро и v1.2.1 iTunes: iPhone screenshot: iPad screenshot: Ако ви харесва програмата си я купете, аз така направих Редактирано Август 1, 2010 от Aveliky 1 Цитирай
BANNN Публикувано Август 1, 2010 Публикувано Август 1, 2010 (редактирано) version 1.2.1 BGiPhone_Team http://itunes.apple.com/linkmaker/ Редактирано Август 1, 2010 от GPower Цитирай
BANNN Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Има нов ъпдейт 1.3.1, дали вече има подръжка? Ще помоля някой колега да го качи понеже нямам възможност в момента. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
John Digweed Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Forum Runner - vBulletin and phpBB Forum Reader 1.3.0.1 What's new in Version 1.3.0.1* Fixed major crash issue with forums with ads enabled running iOS 3.1.3 or below Цитирай
akoae Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Forum Runner - vBulletin and phpBB Forum Reader 1.3.0.1 Още няма поддръжка, пробвах с тази версия. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 21, 2010 Публикувано Септември 21, 2010 Version 1.3.2 http://itunes.apple.com/linkmaker/ * Fix issue with branded versions of Forum Runner not displaying proper badge* Fix issue with Private Message screen not refreshing on login Цитирай
GrimReaper Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Имам проблем, като потърся BGiPhone и ми пише че, има Parse Error и също така да се свържа с форум администратора и да ги предупредя че има проблем с Forum Runner plug-in. Пробвах с друг форум, него мога да го разглеждам.Надявам се да ми помогнете! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Тази не поддържа Invision Power Board, какъвто е форумът от месец насам. Свали от тюнса IPBoard Communities - безплатна е. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 22, 2010 Публикувано Септември 22, 2010 Или си ползвай мобилната тема на телефона. 1 Цитирай
turieca Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Излезе новата версия 1.5.4 пише, че подържа IPB, но на мен пак ми дава грешка като опитам да заредя форума. Не е изключено и аз да не съм доразбрал нещо де. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 What's new in 1.5.6:- Fix issue with resuming app - Clear logins speed up Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Удобна и лесна за ползване програмка.. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 7, 2011 Автор Публикувано Октомври 7, 2011 Платформата вече се поддържа и от това приложение. Форума е добавен и може да се ползва. Цитирай
turieca Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Много приятно приложение. Отдавна чаках да добавят платформата. Цитирай
Jack Sparrow Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Платформата вече се поддържа и от това приложение. Форума е добавен и може да се ползва. Когато ми открие BGiPhone през търсачката зарежда нещо и ми дава ерор и до там, не мога да отворя форума през програмката.. Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 В търсачката напиши пълния адрес и няма да ти даде грешка. Цитирай
turieca Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Не намирам форума в програмата. Използвам я понеже тапаталк ми дава грешка, на някои теми и не ги отваря изглежда е само при мен, защото гледам пишат други през тапаталк в теми, които аз не мога да отворя. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Тапаталк-а се бъгва понякога. Не съм намерил лек все още и си го търпя. Цитирай
turieca Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Аз за това ползвам тази, но след рестор не мога да намеря форума по никой начин. Айпада не е ресторван и си го има. Цитирай
Stanev Публикувано Март 24, 2012 Публикувано Март 24, 2012 Инсталирах си приложението за да видя дали ще ми работи по-добре от тапаталк, но за съжаление и аз не намирам форума. Да добавя, че пробвах с безплатната весия от ап стора. Цитирай
Aveliky Публикувано Март 26, 2012 Автор Публикувано Март 26, 2012 Програмата има страхотни бъгове откъм защита и за това я махнах. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.