korn3 Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Има ли друг плеър в други цветове или пак да има такива дето подскачат като музиката свири както при плеъри за по 100 лв Цитирай
mariankata Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Аз въобще не мога да разбера какво говориш. Цитирай
korn3 Публикувано Май 16, 2009 Автор Публикувано Май 16, 2009 Хехе това е защото не живея в България и ми е трудно да се изразя по интернет. Има плеъри на други фирми много евтини дето като пуснеш песента и на дисплея ти подскачат такива по ритъм на музиката,както го има и WinAmp като си пуснеш песен. Въпроса ми е такъв,Айфон си има вграден плеър за слушане на музика.нали? Има ли приложение дето да го замени и да си пусна музика през приложението но да има такива чертички дето подскачат,също и да е в други цветове,че оригиналното само с тази нотичка и е в бяло,взе да писва(знам,че може да се слага снимка,но е много играчка за мен). Та,ако има такова приложение споделето го моля,ако не-не Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2009 Публикувано Май 17, 2009 yxflash от bigboss сорса в сидиа. Безплатната версия плейва DivX,Xvid и mp3, като за .mp3 има вграден визуализатор(visualizer)- това което търсиш. Цитирай
Grievous Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 yxflash от bigboss сорса в сидиа. Безплатната версия плейва DivX,Xvid и mp3, като за .mp3 има вграден визуализатор(visualizer)- това което търсиш. Не върши никаква работа, пълна боза е и как насича не е истина. Да не говорим че трябва да си вградиш и субтитрите за да може да схванеш за какво става дума. Ако ще е така по добре конверт в mp4, има доста варианти. korn3, как ще смогваш на батерия с тази визуализация. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 Grievous е абсолютно прав, ама нали това искаш Цитирай
Grievous Публикувано Май 23, 2009 Публикувано Май 23, 2009 Той не е казал че е лош, просто си иска визуализация човека. Цитирай
Headoff Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Никакви други плеъри ли няма, като махнем желанието за визуашизация? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Ако си направиш труда да потърсиш, вместо да съживяваш спамерски теми, ще се изненадаш! Не ме карай да ти обяснявам официално какво да правиш! Цитирай
Bombagi Публикувано Май 21, 2010 Публикувано Май 21, 2010 Никакви други плеъри ли няма, като махнем желанието за визуашизация? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 21, 2010 Публикувано Май 21, 2010 Какво целиш с този цитат? :twisted: Приведи си профила според изискванията, имаш 10 мин. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.