adept Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 Apple пак замазват гафа с новия iPhone 4, но все пак е нещо Ако сте си поръчали iPhone 4 преди 30 Септември, можете да поръчате iPhone 4 Bumper или Case на друг производител от Apple БЕЗПЛАТНО Трябва да направите следните стъпки: 1. Свалете iPhone 4 Case Program от App Store. 2. Стартирайте програмат от телефона си и влезте с iTunes Store акаунта си или с Apple ID. 3. Изберете си Bumper или Сase. * Ако вече сте си купили такъв, то Apple ще ви възстанови сумата по покупката + таксите и пощенските разходи повече инфо: Apple Цитирай
vasko1987 Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 Това е ясно от 2 седмици, малко късно за новина. Цитирай
mupo Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 Ясно е, но така никой не се намери да драсне някой ред Цитирай
prasko Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 И някой вече си получиха Bumper-рите Някой ако му трябва помощ, да пише на лична. За съжаление БГ не е в списъка на програмата. 1 Цитирай
turbocharged Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 То смее ли някой дума да отвори за iPhone 4 вече след патакламата от спорове и заключени безкрайни теми Моя бърмпер пристига утре. Цитирай
mupo Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 prasko, какво ти пречи да дадеш информация тук, а трябва да те търсят заинтересованите на лично и да чакат да им отговориш? Цитирай
prasko Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 @mupo мисля че е ясно как става, но адреса за пращане не може да е в БГ. Т.е. мога да дам моя, но не мисля че е редно да го поствам тук. Цитирай
prasko Публикувано Август 6, 2010 Публикувано Август 6, 2010 (редактирано) Не искам да спама, но трабва да отговоря. Личен адрес мисля, че е лична информация и затова мисля, че не е редно да се поства тук, а той е нужен. Затова бих го пратил на нуждаещите се на лична. А пари за тази услуга нямам намерения да искам. Разбира се да пратя Кейса до БГ няма да е за моя сметка! Пращането не мисля, че ще е повече от 2 до 4 EUR. Всеки ден съм в пощата, така че мога да постна точната цена още утре. П.С. Още в първия пост е описано как става поръчката. Програмата е за хамериканци. Стъпка едно - избираш си кейс, стъпка две даваш адрес за доставка. Понеже БГ не фигурира предлагам помощ. Програмата може да е свалите от американския АппСтор. За тези който са си купили Кейс от онлай Стор-а, Айпъл отдавна върнаха парите автоматично. За тези който са си купили Кейс от магазин (независимо как са платили) , с фактурата на място в някой магазин на Айпъл връщат сумата. Посленото не съм го пробвал и не мога да дам повече инфо. Edit: Вчера получих още един от поръчаните кейсове. Бях решил да разнообраза малко и поръчах кейс на Грифин. Да сподела - Бъмпара ми харесва много повече от кейса на Грифин. Т.е. ако някой си поръчва безплатен кейс, да не се двоуми. Да поръчва Бъмпар! Edit: Доставката излиза 6 EUR Редактирано Август 16, 2010 от prasko Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.