BANNN Публикувано Август 9, 2010 Публикувано Август 9, 2010 Version 1.6 http://itunes.apple.com/linkmaker/ MetadataRemovr е безплатен пакет на разположение в Cydia от репото на Hackulo.us. Тя ще Ви позволи да скриете баджа за уведомяването на актуализация. Цитирай
kikimor Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Извинявам се, но май трябваше така да го направя. На мене не ми се получава, излизами съобщението че "Fake metadatas removed successfully! - Dismiss",но си стоят уведомяванията за актуализация? Цитирай
DaDurty Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 ...след като инсталирах програмката и я активирах, ми заличи само ъпдейтите от AppStore, тези на Installous си останаха... не ми допадна... влязох пак в програмата, дадох на опцията да ми restor-не показването на ъпдейтите. Влязох в Cydia за да я деинсталирам и след като го направих забелязах, че нямам индикация за това че имам запазени SHSH-и... а аз имах такива Цитирай
Bretkata Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 ...след като инсталирах програмката и я активирах, ми заличи само ъпдейтите от AppStore, тези на Installous си останаха... не ми допадна... влязох пак в програмата, дадох на опцията да ми restor-не показването на ъпдейтите. Влязох в Cydia за да я деинсталирам и след като го направих забелязах, че нямам индикация за това че имам запазени SHSH-и... а аз имах такива При мен също не показва че имам запазени SHSH в Cydia... Някой да има някакви идеи какво се случва? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Идеята е да свикнете да четете регулярно и да ползвате и търсачката, и в никакъв случай да не цитирате предходно мнение, а още по- малко да пляскате оффтопици във всяка тема, особено по неща като горното, вече споменати и обсъдени в 2 други теми... Оххххх, кога ще излезе фадромата ми от ремонтааааааа...... Цитирай
kikimor Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Това имах предвид и аз това на "App Store" ми изчезна но на "Cydia" и "Installous" Си остават? Може би се отнася само за "App Store". Жалко защото ми харесваше идеята. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.