walker007 Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Колеги, моля за помощ. Нов съм в този раздел и ми е много трудно. http://inspiron.dell.laptopi.notebook.bg/laptop-dell-inspiron-1110-dell00230/specifications/ Ето това е машинката. Благодаря предварително. Цитирай
profusion Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Имам инспирон, за снежния леопард незнам дали ще стане но пробвай с iDeneb 10.5.5 (1.3), трябва да стане. Но с драйверите ще имаш зор - чети тук http://www.insanelymac.com/forum/. На мойто HP мини се отелих докато до направя, по принцип мини-тата трудно стават защото все нещо в тях е странно, не е като по разпространените модели. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 И за какво му е Client Server ? Цитирай
Баба Гана Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Виждам същият колега и в други форуми да отваря идентична тема, както и много други колеги се опитват да му помогнат с идеите си. За какво му е мнението на толкова много хора, което малко или много си прилича.?! Един съвет от мен: Вземи и напиши в "Гугъл" какво те интересува и го прочети внимателно. Повярвай ми, той ти е най-добрия приятел. 1 Цитирай
profusion Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Така е с писане на теми не става, аз докато направя първия хакинтош се попилях от четене в форумите за 5-6 дена, или поне с писане на нещо конкретно за грешки при инсталация или за кекстове. Така с общи прикаски си далече от истината, ако очакваш баш за твоята конфигурация да ти каже някой как точно става. Цитирай
walker007 Публикувано Август 10, 2010 Автор Публикувано Август 10, 2010 Това е проблема, че нито в Google нито никъде не пише дали моя Dell става за Хакинтош... За това питам насам-натам. Цитирай
Баба Гана Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Само не казвай, че не си чувал за този сайт-http://www.insanelymac.com/forum/. И какво се вижда посредата?- вижда се търсачка на Google. Я напиши в нея модела на твоя "Делл". Първото нещо, което направих е да проверя, дали има поддръжка. Но недей очаква някой да прави всичко вместо теб. Не е гот. Цитирай
profusion Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Гога, колко познато, още си пазя шпиндела с нанизани всички леопарди Цитирай
walker007 Публикувано Август 10, 2010 Автор Публикувано Август 10, 2010 Е OK, но този Dell няма оптично устройство... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 А, бре, колега - не разбра ли че имаш да четеш камара материал и те чакат купища експерименти? Шансът някой от нас да го е врътнал и да седне да ти обяснява наготово е нулев. Аз се мъча като грешен дявол, 6-ти месец , защото имам лаптоп с едно от най-врътканите дъна - vaio vgn серия. Давам жокер - версията описана в профилът ми, запали от воле, само че не съм догодил видеото на нейтив и уай-фай чипа не ми бачка. Свали си я от TPB и пробвай. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Що се пра'иш на ущипан? Линк към торента . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.