Vancuver Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Колеги, падна ми копчето за регулиране силата на звука! В мен е. По принцип телефонът е още в гаранция (1-годишната от Епъл изтече, имам още една година от магазина в България). В нета бях чел, че на някакъв с този проблем му сменили целия телефон, което ми звучи много налудничаво, но... Обаче аз реално нямам гаранция от Епъл. Според вас има ли смисъл да го давам гаранционно? По-скоро ако това наистина е така - бих го дал, но иначе кой знае къде ще решат те го правят - нямам вяра много много на всеки и за това си мисля, че ако ще се отремонтира в България - най-добре да го дам на Авелики. Според вас какво да правя? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Има и много лош вариант - да ти пробутат друг, ремонтиран(кой знае от какво) телефон. Ти си решаваш сам, не очаквай някой да го направи вместо теб - кой мислиш, може да поеме отговорност за думите си? Цитирай
zweistein Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 Ха , снощи разглеждах тази тема и днес сутринта и моя бутон беше паднал Ха-ха-аа. Бутона си работи , задържа се, но явно трябва да се залепи. Ако можеш сподели какво си направил със своя, и ако може и друг да даде съвет. Телефона е 3Г. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 На мен ми беше пропаднал Power бутона, но преди два дена смених панела собственоръчно и си го оправих сам като му подложих. Цитирай
zweistein Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Знам ли какво да го правя този бутон , да го лепя ли...Иначе панел за 3г колко върви, къде мога да намеря и дали да рискувам сам да го сменям ? Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 25, 2010 Автор Публикувано Септември 25, 2010 Ами на мен в момента телефона ми е в сервиз, че нещо получи "white screen of death", който не изчезна и с преинстал на софтуера... Та там трябва уж и копчето да оправят. Цитирай
Seaburn Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 На мен също преди малко ми падна този бутон. Бихте ли споделили как се справихте с този проблем? Благодаря! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 Не е ли очевидно от постовете - сервиз! Попълни си профила, имаш 15 минути. Цитирай
krakata123 Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 А само един въпрос-един проятел е с iPhone 2G и вече бутона за сайлент моде се движи свободно,Има ли оправия или сервиз? Цитирай
mupo Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Седя и се чудя какъв зор са видели та така ви падат копчетата? Като чета направо окапват, сякаш са презрели круши. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Аз пък моя го изпуснах и падна точно на това копче. Вече не може да се натиска, но съм го увеличил и така си стои без да го пипам. Като прибавим и факта, че Power бутона не ми бачка от доста време + счупено стъкло долу до Home бутона и общo взето целия телефон го смлях... Е все пак работи де... Цитирай
lambreto Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 И моето е паднало някъде по празниците. Т.е. нямам го копчето. Въпроса ми е могат ли само копче да ми сложат в някой сервиз или трябва цял панел ? В тоя ред на мисли панела варви ли с бутоните или те се продават отделно ? Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Нищо кой знае не се е случило, не е болка за умиране на времето като имах 3г ми падна само металната пластина на копчето за звука с каноконлит внимателно и леко го оправих. А за резервни части погледни в digitalen.org Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.