PunkoHead Публикувано Май 17, 2009 Публикувано Май 17, 2009 Както сигурно се досещате с това нещо можете да избутате всички рождени дни на контактите си в календара и ще може да ви съобщава, когато някой от контактите има рожден ден. Много ползотворно, според мен Може да намерите приложението в репото на BigBoss Цитирай
Lililita Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 При мен не действа. Тествах вече 2-3 пъти, откакто я открих преди време. Въвеждам за тест рожден ден на някой контакт. Стартирам Cal Push, то се затваря само и след това отивам в календара, а там няма нищо. Цитирай
zviara Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Опитай с РД в самия календар, може би от там трябва да се започне. Цитирай
Lililita Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Toва не го разбрах. Какво имаш предвид? Цитирай
Zaro Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 И при мен не действа, а ако взема да въвеждам РД-тата директно в календара, мисля че се губи смисъла от тази програма. Явно нещо не е в ред. :confused: Цитирай
Lililita Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Добре де, няма ли някой при когото работи? Цитирай
mupo Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Това чудо го пробвах веднага щом се появи в Cydia, прехвърли ми само 1 рожден ден в Calendar.app и то на съвсем различна дата и месец и при опит да отида на него месец ми крашваше Calendar.app. Не зная има ли излязла нова версия, но дори и да има като гледам при никой от тук изказалите се неработи. Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 И аз го пробвах веднага щом излезна, но при мен няма проблеми - сложи си ми всички рожденни дни в календара (аз трябваше после само да ги настроя да звънят). Всичките са си с правилните дати. На мен всичко ми е на латиница. Ако ползвате български превод, може там да има някакви неразбирателства. Цитирай
Lililita Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Нищо на български не ползвам по телефона. Рождените ти дни бяха вече въведени в контактите, след това пусна Cal Push и ги вкара в календара, така ли? Цитирай
PunkoHead Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 При мен си беше на кирилица и цъкнах програмата и всичко протече като по мед и масло FW 2.2.1 Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Нищо на български не ползвам по телефона. Рождените ти дни бяха вече въведени в контактите, след това пусна Cal Push и ги вкара в календара, така ли? Да, това направих. Цитирай
hill72 Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 При мен прехвърли само някой рожденни дни, да речем около 10-на. Иначе всички са въвеждани по един и същи начин. А дайте обяснение на това?? Цитирай
BANNN Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Някоя нова версия или подобна работеща на 3.0? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.