The Shaman Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 http://www.iphonecaze.com/iphone-3g-cases/style-series/iphone-4-zero5-ultra-thin-case.html Цитирай
DjeFF Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 Ако някой ще поръчва да ме пише и мен! Цитирай
hrelas Публикувано Август 16, 2010 Публикувано Август 16, 2010 Супер изглежда , може би най- доброто което съм виждал до момента ! Ако някой поръчва ще помоля да ме имате впредвид и мен! Цитирай
LUBECA Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 (редактирано) преди няколко дена си купих Swicheasy Nude, който е почти същото. Взех си го от Айстайл на "Славейков" за 49лв. Изглежда добре и е доста тънък. Телефона се вижда изцяло. Но проблема е че при този вид кейсове, след 1 час употреба, на задната част на кейса се забелязват драскотинки . Другото е, че този тип кейсове не затварят плътно телефона отпред и може да влизат прашинки и тн. Редактирано Август 17, 2010 от LUBECA Цитирай
The Shaman Публикувано Август 17, 2010 Автор Публикувано Август 17, 2010 Swicheasy Nude, е 1 мм а Zero 5(както говори и името му) 0,5 мм Цитирай
Vancuver Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Но проблема е че при този вид кейсове, след 1 час употреба, на задната част на кейса се забелязват драскотинки . Другото е, че този тип кейсове не затварят плътно телефона отпред и може да влизат прашинки и тн. Да ти кажа по-добре да се надере кейсът, отколкото да стане така (за една година): Сега поне имам причина да сложа бял панел, но не е там въпросът. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Ооо да, определено, по добре кейса Цитирай
Alxx® Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Кейсът е лесен за полиране на ръка, за разлика от стъклото... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.