Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Anti Mosquito 3.1 -Анти комари

Recommended Posts

Публикувано

Anti Mosquito 3.1

anti_mosquito11.jpg

#$0.99

# Category: Utilities

# Updated:Jan 28, 2010

# Current Version:3.1

# 3.1

# 5.5 MB

Requirements:Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.1.2 or later.

Страхът от неприятните и досадни насекоми стигна дотам да се създава специален софтуер срещу комари.

Интернет-потребителите вече имат възможност да си изтеглят специалната програма Anti Mosquito 3.1, разработена за борба срещу мухи и комари.

Цялата тайна на програмата е в генерирането на звукови вълни, които отблъскват крилатите. Звуците, които се генерират,и се възпроизвеждат имат полезен радиус на действие 2 метра. Това гарантира, че ако сложите леглото си на два метра от устройството ви , никакъв комар няма да ви закача.

Комарите се отблъскват от високочестотни дзвукови вълни, които пречат на комарите да летят.

Свали

Публикувано

Интересно, че днес попаднах и аз на това приложение, обаче съдейки по коментарите в аппстор - то не действа и дори един се оплака, че е му е развалило говорителчето на телефона, следователно аз се отказах

Публикувано (редактирано)

Кой знае какво е правил за да му развали говорителчето. То звука почти не се чува.

Днес цял ден гоня бръмбари с него.

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Имах стара версия, когато бях на 2.x.x (смятайте кога е било) - вършеше работа отвсякъде. Комарите на Приморско са всеизвестни и не можаха да и се опрат.

Публикувано

На вас вярвам повече, така че ще я тествам ! Тая напаст като ми запищи покрай ушите ми иде да се самоубия нощем !

Публикувано

Аз те усетих ефект от нея преди.

Публикувано

Преди 4 години съм пробвал няколко такива програми и не помогнаха. Освен това беше невъзможно за мен да спя на тези "звуци, които не се чуват от човешкото ухо".

Публикувано

Мен ме боли главата адски от тея звуци, дето не се чуват - незнам за комарите обаче аз бих избягал ! ;D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...