Sid Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 Здравейте, споделям с вас за тази симпатична програма за бележки навсякъде: Има версии за Мак и ПЦ, за няколко модела смартфони, възможност за online достъп до бележките. Естествено и за iPhone както и плъгин за WebClipping за Safari. Във версията за Мак, ми добавя възможността да правя screenshot на desktop-а и да го добавя в бележника си. Според мен е изключително функционална и удобна. Най-важното към момента е безплатна )) Ето повече информация по въпроса: iTunes link В iTunes има и една допълнителна програмка която се казва: Paint for Evernote тя обаче струва... Дано да съм бил полезен Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 тя обаче струва... Ако има интерес, може да се намери и free Цитирай
petyoyo Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Аз имам интерес...може ли да се намери Premium Code? Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 23, 2009 Публикувано Май 23, 2009 (редактирано) Paint for EverNote (Handwriting Notebook) Редактирано Март 22, 2010 от mupo Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 тя обаче струва... Ако има интерес, може да се намери и free А може ли да се намери Evernote за 2.2,тъй,като в AppStore е за 3.0 и не иска да тръгне през iTunes!Предварително благодаря! Цитирай
trader Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 Аз имам интерес...може ли да се намери Premium Code? Платения акаунт е ако правиш голям трафик. Иначе всичко останало е като в безплатната версия. На мен докато я ползвах, безплатния трафик ми беше достатъчен. Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 29, 2009 Публикувано Юни 29, 2009 Мнооооо добро А има ли начин да тръгне на 2.2?Файлът е вътре в телефона ,но не се показва апликацията.Иначе от Bossprefs се вижда чи апликацията е пусната и не е скрита! Цитирай
trader Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Мнооооо добро А има ли начин да тръгне на 2.2?Файлът е вътре в телефона ,но не се показва апликацията.Иначе от Bossprefs се вижда чи апликацията е пусната и не е скрита! Би трябвало да може поне аз я ползвах много преди да излезе 3.0. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 А може ли да се намери Evernote за 2.2,тъй,като в AppStore е за 3.0 и не иска да тръгне през iTunes! Предварително благодаря! Я опитай с тази версия за 2.х.х [download:2ksaj0no]http://4storing.com/45c74h/be853ab9c5c6ab968770cd2cf01cbcae.html[/download:2ksaj0no] Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Много благодаря, Grievous, тази тръгна .Искам само да запитам ,понеже сега нямам Уайърлес и връзка с интернет-нормално ли е програмката да ми иска Юзърнейм и Парола за логване? Цитирай
iphone_developer Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Да,но като ги въведеш и ще почва да се connect и няма да може защото нямаш Wi-Fi който е включен.Иначе всичко е нормално . Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Благодаря,ще се логна при възможност! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.