Sashom Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Здравейте, Подбоно на Летище София (Sofia Airport) ето още две приложения, които имат специална версия както за iPad, така и за iPhone и iPod Touch: Летище Варна: http://itunes.apple.com/bg/app/varna-airport/id386748242?mt=8 Летище Бургас: http://itunes.apple.com/bg/app/burgas-airport/id386759775?mt=8 Оставете добър рейтинг и хубави коментари! Поздрави! 4 Цитирай
BANNN Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Няма какво да кажа освен - БРАВО! Цитирай
Sashom Публикувано Август 21, 2010 Автор Публикувано Август 21, 2010 (редактирано) Благодаря ти за отговора. Това за Българските летища в едно отдавна го имам в плана, но ще видя кога ще имам време... може би след около 2 месеца... още не мога да кажа. За сега приложенията са безплатни за всички пазари и без това. Ако има някакво разделение на платени приложения/безплатни те ще са за чуждите аппсторове и Българския - безплатно. Не виждам причина да нямате акаунт в БГ Апстора... мисля, че можете да си смените държавата в настройките... Още е рано да се говори за това - като стигнем до там ще го мислим на място. :-) Редактирано Август 21, 2010 от gorgior Не се цитира предишно мнение Цитирай
Toni- Публикувано Август 21, 2010 Публикувано Август 21, 2010 Полезни приложения! Отдавна ми трябваше подобно нещо и би било чудесно наистина да е всичко в едно приложение. Цитирай
Sashom Публикувано Август 24, 2010 Автор Публикувано Август 24, 2010 За ваша информация, от днес има ъпдейти за варна и бургас, които поправят един евентуален проблем с първо стартиране при iPod Touch 1g, и някои iPhones при определени условия. Поздрави! Цитирай
Sashom Публикувано Март 26, 2020 Автор Публикувано Март 26, 2020 Варна е отново в играта тук: Varna Airport Очаквайте скоро актуализации, а също и Бургас Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.