BANNN Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Version: 1.0 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Уоки Токи Най-привлекателни характеристики на това приложение ви помагат да: Включете устройството в уоки токи много лесно. Говорете с приятелите си за неограничено време, попадащи в обхвата Bluetooth. Задръжте разговора, когато имате нужда. ФОТО SHARE Тази опция ви дава възможност да: Споделете неограничен брой снимки / изображения с устройството на вашия приятел Получавате снимки / Снимки от другите. Записвате снимки / изображения в фотоалбум. iFART Най-забавен вариант. Ползвайте смешно и Prankster с приятелите си! Учудете приятелите си с различни смешни Fart звуци. Направете ги жертва, като изберете смешен звук Fart, които той / тя ще чуе в собствения си апарат! EASY ЧАТ Чат много лесно с приятели от устройствата Използвайте emoji в чата. Изпрати илиполучи снимки с чата функцията. SHARE Свържете се с приятелите си, като изберете опцията Сподели контакти. Можете също така: Споделяте всякакви контакти от вашия iPhone до iPhone с приятелите си Да ги запишете във вашия списък с контакти. Вие и вашия приятел трябва да изтеглите "Bluetooth MANIA" за да използвате функциите. Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Дали става за iPhone 4?На снимката е той,но може и да бъркам. Цитирай
BANNN Публикувано Август 24, 2010 Автор Публикувано Август 24, 2010 Дай поне една причина да не става! Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Ами логична причина няма,факта е друг обаче.Инсталирах я и ме изхвърля веднага след стартирането и Цитирай
turieca Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Това едва ли е защото телефона е 4-ка. Виж това- Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 24, 2010 Публикувано Август 24, 2010 Намерих проблема,просто бях истеглил кофти кракната версия от инсталус.С тази на GPower тръгна отраз Цитирай
ypetrov Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 При мен излиза съобщение : Not supported on this iPhone Инсталирана е от тук Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 По принцип не открих да има ограничение за модела на телефона. Изисква от 3.0 нагоре, но съдейки по профила ти и това не би трябвало да е проблем. Цитирай
ypetrov Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 Пробвах с 2 различни версии, свалени от Инсталос и от тук и дава едно и също. В АппСтора я дават като Фри , но и от там ми дава същото съобщение. А иначе Блутута си работи, щото ползвам Рокито за свързване с външен приемник и навигацията работи. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2010 Публикувано Октомври 2, 2010 Всички приложения от апстор, касаещи ползването на блутуут, стават само от 3GS - нагоре. Някои се инсталират и на 2G/3G, но не им работят блутуут функциите(пример - lightsaber). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.