Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Battery Double

Recommended Posts

Публикувано

Battery Double

b3e89f2d7b9b4bd7.jpg1468794ee29e6e98.jpg

$0.99 on iTunes

Category: Utilities

Aug 26, 2010

Version: 1.0

0.8 MB

Seller: Spark So © 2010 Spark So

LANGUAGES: English

REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.0 or later.

С използването на това приложение във фонов режим (най-добро за работа с iOS 4+), можете да увеличите нивото на батерията с 200%!

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Публикувано

интересно ми е как софтуерно приложение може да повлиае по такъв начин върху батерията .... Ако някой го е пробвал да сподели мнение

Публикувано

Намалява потреблението на ток от неактивните процеси. За да ви работи трябва да имате включен Мултитаск и да го оставите да работи в бакграун режим както е споменал по-горе papid4.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Само да попитам какво ще рече да го оставим да работи в бакграунд режим? Можете ли да ми обясните как точно да го направя? И се колебая дали да сваля това приложение или Battery Doctor Pro, кое върши по-добра работа?

Редактирано от pr0paganja
Публикувано

Ами в такъв случай, коя дренка е малко по-добра от другата? :Д и това за да си държим програмата в бакграунда чрез мултитаскинг не ми стана ясно как се прави?

Публикувано

Щом е в мултитаска значи работи в бекграунд! Щом работи в бекраунд значи точи.:biggrin:

Публикувано (редактирано)

Battery Double v.1.1

- Minor bug fixes with battery levels

Свали

P.S. Колко ток харчи незнам, но ползва към 10 mb. ram.

Какво точно прави с тях съм решил да изпробвам до следващото зареждане.

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Ще чакам да споделиш, как и колко ти е повишило живота на батерията. Ако въобще има резултат. :tooth:

Публикувано

И с него и без него батерията ми издържа 5 часа на сърфиране през 3G :angry:

Публикувано

Ти май не четеш ... програмата увеличава живота на батерията, като понижава консумацията на ток във фонов режим !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...