papid4 Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 Battery Double $0.99 on iTunes Category: Utilities Aug 26, 2010 Version: 1.0 0.8 MB Seller: Spark So © 2010 Spark So LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.0 or later. С използването на това приложение във фонов режим (най-добро за работа с iOS 4+), можете да увеличите нивото на батерията с 200%! http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
dadada21 Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 интересно ми е как софтуерно приложение може да повлиае по такъв начин върху батерията .... Ако някой го е пробвал да сподели мнение Цитирай
The Shaman Публикувано Август 30, 2010 Публикувано Август 30, 2010 Намалява потреблението на ток от неактивните процеси. За да ви работи трябва да имате включен Мултитаск и да го оставите да работи в бакграун режим както е споменал по-горе papid4. Цитирай
pr0paganja Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 (редактирано) Само да попитам какво ще рече да го оставим да работи в бакграунд режим? Можете ли да ми обясните как точно да го направя? И се колебая дали да сваля това приложение или Battery Doctor Pro, кое върши по-добра работа? Редактирано Януари 3, 2011 от pr0paganja Цитирай
pr0paganja Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Ами в такъв случай, коя дренка е малко по-добра от другата? :Д и това за да си държим програмата в бакграунда чрез мултитаскинг не ми стана ясно как се прави? Цитирай
BANNN Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Щом е в мултитаска значи работи в бекграунд! Щом работи в бекраунд значи точи. Цитирай
joroiliev Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 (редактирано) Battery Double v.1.1 - Minor bug fixes with battery levels P.S. Колко ток харчи незнам, но ползва към 10 mb. ram. Какво точно прави с тях съм решил да изпробвам до следващото зареждане. Редактирано Януари 3, 2011 от joroiliev Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Ще чакам да споделиш, как и колко ти е повишило живота на батерията. Ако въобще има резултат. Цитирай
mirror Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 И с него и без него батерията ми издържа 5 часа на сърфиране през 3G Цитирай
B_A_D Публикувано Януари 3, 2011 Публикувано Януари 3, 2011 Ти май не четеш ... програмата увеличава живота на батерията, като понижава консумацията на ток във фонов режим ! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.