Toni- Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 Здравейте, изгоря ми дъното на компютъра с който си синхронизирах телефона и сега искам да попитам дали ще е възможно, ако си копирам всичките папки с музика, видео, снимки и приложения, които са били синхронизирани до сега на старият ми компютър да ги прехвърля на нов компютър и след синхронизацията да не се преинсталират? Идеята ми е iTunes-а на другият компютър да разпознае телефона така все едно до сега е бил синхронизирван вече, възможно ли е? Понеже имам доста приложения със зададени настройки и всякакви такива, и въвеждането им би отнело доста време... Принципно всичко си ми е подредено в папки и предполагам, че ако ги сложа в съответните места на iTunes-а не би трябвало да има проблем, но все пак преди да пробвам реших да потърся съвет. Благодаря предварително Цитирай
mupo Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 Трябва да сложиш папките на същите места на които са били на други компютър. Освен папките с музиката, видео, снимки и приложения ти трябват и файловете iTunes Library Extras.itdbiTunes Library Genius.itdbiTunes Library.itliTunes Music Library.xml както и цялата папка iTunes. На Windows XP по подразбиране се намират в /My Documents/My Music Цитирай
Toni- Публикувано Май 26, 2009 Автор Публикувано Май 26, 2009 Главно ме интересуват приложенията....музиката, снимки и видео ще си ги сложа наново....но приложенията. Ще пробвам по начина, който ми описа и ще пиша за резултата ПС: Благодаря за наистина бързият отговор ! ! ! Втората процедура едва ли ще стане....понеже е изгорял компа и за да включа хардовете трябва да преинсталирам OS, което е равносилно на ресинхронизация... Цитирай
mupo Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 Приложенията се намират точно в тази папка iTunes, по-точно в /My Music/iTunes/Mobile Applications но освен нея има и други файлове и папки които също са нужни, затова ти казах да запасиш цялата папка. Цитирай
Toni- Публикувано Май 26, 2009 Автор Публикувано Май 26, 2009 Приложенията се намират точно в тази папка iTunes, по-точно в /My Music/iTunes/Mobile Applications Да, това ми е ясно, това което не ми е ясно е дали ще стане синхронизирането без преинсталиране, но ще го разбера по-късно Цитирай
mupo Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 Би трябвало да нямаш проблем и да ти се сихронизират приложенията които си бил качил преди това на стария компютър. Мисля iTunes взима информация за това какво е качено точно от другите файлове в папката /My Music/iTunes Цитирай
Toni- Публикувано Май 27, 2009 Автор Публикувано Май 27, 2009 Би трябвало да нямаш проблем и да ти се сихронизират приложенията които си бил качил преди това на стария компютър.Мисля iTunes взима информация за това какво е качено точно от другите файлове в папката /My Music/iTunes Направих го по този начин и всичко стана, телефона се синхронизира сякаш на стария компютър! Благодаря много mupo Цитирай
noother Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 За да не отварям нова тема искам да попитам как процедирам при преминаване от Windows 7 към OS X 10.6.6. Не ми се експериментира излишно, за да не се обърка нещо по ОС-а или файловата система. А и с МАК-а се гледаме едно умно и двамата и се чудим кой кого. С други думи съм нов в работата с него и тепърва започвам да се уча. Благодаря предварително! Цитирай
stefanstoev Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 noother, аз имах същия проблем преди известно време. И с моя Мак се гледахме умно Направих нещо доса просто, не знам дали това е метода, защото продължавам с умното гледане на Мака Направих си Home Sharing между двата iTunes на ПЦто и Мак. И от Мака просто завлачваш всичко, което ти трябва от папките на шернатото ПЦ. Така се сдобиваш с файловете, а ако имаш плейлисти, после в ПЦто даваш Export Playlist от файл менюто и програмата ти прави малък файл. Този файл го импортваш в iTunes на Мака. И си имаш и плейлистите. Ако някой има по-добро решение ще ми е интересно да го сподели, че такива рокади ми се налагат постоянно. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 Това е най - лесният и сигурен начин. Другият възможен е с ръчно копиране на файловете от MyMusic/iTunes в папките на мак-а. Обаче там после трябва да се проверяват и правата на файловете, а с шеринга си спестяваш всички разправии. Цитирай
noother Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 Аз го направих с преместването на папката ръчно - Mobile Applications от My Music на седмицата в /Users/xxxx/Music/iTunes и се получи. Неудобството беше, че приложенията ми бяха на две странички в 5-6 папки, а се преинсталираха и се наложи да ги намествам наново иначе няма нищо загубено. А аз преминах тотално на МАК, така че трябваше да намеря решение. Остана само на приятелката ми лаптопа с ХП, но аз него не го използвам за мениджмънта на телефона си. Благодаря Ви за съдействието! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 Ти си копирал съдържанието, но не и библиотеката(барабар с настройките). Трябвало е и тези: iTunes Library Extras.itdb iTunes Library Genius.itdb iTunes Library.itl iTunes Music Library.xml и нещата са щели да станат аутоматиш. Капиш? Цитирай
noother Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 (редактирано) Капиш! Мислех заедно с тях, но се притесних да не стане някаква каша. Все пак се получи. Дано при следващи синхронизации да няма проблеми. Редактирано Април 7, 2011 от noother Цитирай
skpavlov Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Мога ли да попитам къде се намират в Windows 7 iTunes Library Extras.itdb iTunes Library Genius.itdb iTunes Library.itl iTunes Music Library.xml Благодаря Цитирай
Alxx® Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 ApplicationData/Roam и в MyDocuments/MyMusic. Пусни една търсачка в експлорера(дай отметка на show hidden files обаче)?! Цитирай
uomoto Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Бутона Start>Music . Трява да видиш папката iTunes. Цитирай
skpavlov Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Специални БЛАГОДАРНОСТИ на форума и съфорумници. По описания начин от Windows 7 на Windows 7 в iTunes всичко си е на място и устройството се синхронизира като със стария. Цитирай
rusiarony Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 Аз също се справих,форума е Златен!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.