DreamcatcheR Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Попаднах на един невероятен плъг-ин за тюнс-а. Малко скептично го изтеглих, но след пускане нямам думи. Имам чувството, че досега съм слушал на моно. При слушалки като че ли най-много се усеща, но и при високоговорителите на МБП има очевидна положителна разлика. Просто свалете и се уверете сами. официален сайт: https://www.srslabs.com/store/store/comersus_index.asp ЛИНК Инсталация: 1. затворете iTunes ако е включен. 2. разархивирайте файла 3. стартирайте Uninstall.аpp , като ви изпише, че намира инсталиран плъгина, просто затворете процореца. 4. копирайте или преместете iWow.plugin в папка /Library/Audio/Plug-Ins/HAL. Може да използвате тази в рар-а, която е направена за улеснение. Файлът ще си отиде на мястото. 5. като го стартирате за първи път по-добре изключете автоматичното търсене на ъпдейти от options=>about 1 Цитирай
juliangun4ev Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Пробвах го. Хубав plug-in, но има ли начин параметрите, които зададеш за една песен, да се прехвърлят автоматично на всичко останали ?! Според мен, обаче, equalizer-ът, който си идва с iTunes, е предостатъчен, ако не ползваш слушалки. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 2, 2010 Автор Публикувано Септември 2, 2010 Мисля, че няма начин засега. Може би ще го въведат като екстра в бъдещи ъпдейти.. На мен вграденият еквалайзър ми върши работа само ако съм свързал външни колони. Иначе за вградените високоговорители на лаптопа и слушалки този плъг-ин върши чудеса. 1 Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 С новия Тюнс не бачка, някакви идеи? Цитирай
apomarinov Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 При мен бачка, сигурно лъва го плаши Като го затворих обаче, в Window менюто на тюнса няма iWOW? Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 (редактирано) Върнах Снежния. С коя версия си? Свалям го от WTF MACOSX TEAM. Sent from my iPhone using Tapatalk SRS iWOW 3.1.1.255 Редактирано Юли 27, 2011 от Cyberman Цитирай
apomarinov Публикувано Юли 28, 2011 Публикувано Юли 28, 2011 (редактирано) С версията от първия пост съм, а и на мен ми дава същата грешка и след това се показва прозореца му. Само дето като не мога да го отворя вече и не правя разлика работи ли или не Редактирано Юли 28, 2011 от apodjeki Цитирай
bgdn Публикувано Юли 28, 2011 Публикувано Юли 28, 2011 В 10.7 iTunes е 64 битов изцяло. Ако искате направете експеримент. Намерете иконата на iTunes в /Applications. Десен бутон -> Show Info ИЛИ маркирате иконата и cmd-i. Кликате на "Open in 32-bit mode", затваряте. Сега iTunes ще се изпълнява в 32 битов режим (както на 10.6) и това МОЖЕ да ви реши проблема. Цитирай
apomarinov Публикувано Юли 28, 2011 Публикувано Юли 28, 2011 (редактирано) Така де, аз съм на 10.6, то си ми пише на профила и го има проблема, явно не е това решението Редактирано Юли 28, 2011 от apodjeki Цитирай
Cyberman Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Излезе нова версия на SRS iWow Premium 3.2 която работи с OS X Lion i iTunes 10.4. Трябва само да кажете на iTunes да работи 32битов режим. Тествах, работи. Deposit Files 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 24, 2011 Автор Публикувано Октомври 24, 2011 3.3: http://dox.bg/files/dw?a=922a43b775 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 3,3 тествана под лъвчетата. Изключете ауто - ъпдейта от options/about. Работи с iTunes 11 във всякакъв режим, вижда се във window менюто и т.н.: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.