lomski Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 При мене Уинтъра ми е в версия 0.9.3211-1 ... и при мен е същата версия Цитирай
Anthony Публикувано Септември 10, 2010 Публикувано Септември 10, 2010 Явно за да имате фонетична кирилица, ще се наложе да се разделите с кича. Следващата версия ще ви трие и чалгата от телефоните 4 Цитирай
liomojo Публикувано Септември 10, 2010 Публикувано Септември 10, 2010 И при мен като махнах winterboard и нещата си дойдоха на мястото. Цитирай
enterfornone Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Странно но първия път ме прати в safe mode, но на втори опит (както е написал alxx горе) тръгна. Супер решение, докато дойте джейлбрейка за 4.1. Браво! Цитирай
sloncho Публикувано Септември 25, 2010 Публикувано Септември 25, 2010 Много сте добри. Всичко действа перфектно. Благодаря. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 26, 2010 Публикувано Септември 26, 2010 При мен нещо не сработва, не използвам и нямам Winterboard и все така ми седи руската клавиатура. Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 26, 2010 Автор Публикувано Септември 26, 2010 А рестартира ли телефона след като качи файла? Цитирай
Toni- Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Да, разбира се, направих му Reboot, даже сега го направих още веднъж за да съм сигурен, но пак нямам фонетика. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 В настройките на клавиатурата погледна ли? Длъжен съм да питам. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Нека го кажем така, следвал съм инструкциите изрично, направил съм всичко, което трябва, точно както трябва. Чудих се дали няма да е някакво неразбирателство с някоя програма, пробвах почти всички програми, като ги изтривах, но пак не се получи. Явно ще го правя отново след рестор, възможно най-скоро Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 27, 2010 Автор Публикувано Септември 27, 2010 Бе човек, опиши какви програми имаш инсталирани от cydia, за да се опитаме да ти помогнем. Това - не ми тръгва и пробваш всичко няма да ти помогне... Както вижваш се бие с Winterboard и не е изключено да се бие и с друга програма, но това можем да го разберем само ако ни кажеш какви програми ползваш. Преди всичко пробвай да преинсталираш Mobile Substrate. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Не мислих да се задълбочавам, но се радвам, че искаш да помогнеш. AttachmentSaver CyDelete Cyntact Extendet Call History Flashlight Hacktivation Patch iBlacklist iFile Infinidock Infinifolders iPhoneDelivery iPhoneFinder LibWeather LockInfo + няколко gadgets за него Mover Open Notifier Safari Download Manager SBSettings WeatherIcon WiFiFoFum YourTube 2 Имам инсталирани няколко теми за SBSettings, които не изискват Winterboard и MultiCleaner от днес. П.П.: Забравих да спомена, че преинсталирах MobileSubstrate, както посъветва, но няма резон Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 27, 2010 Автор Публикувано Септември 27, 2010 Инсталирах всички приложения без Hacktivation Patch(с ФО съм), gadgets за LockInfo и темите за SBSettings(незнам кои са). Клавиатурата си работи безпогрешно. Погледни правата на файла за клавиатурата, ако не са 755 ги направи. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 Пропуснал съм и Installous, аз махнах Hacktivation patch, джаджите за Lockinfo, темите за SBSettings и Installous, но клавиатурата пак не иска да тръгне. Правата също ги бях настроил на 755, всичко би трябвало да е добре, но не е. Явно има някакви аномалии, в темата споменават и други потребители, че не им тръгва, пък уж всичко правят. Като му направя рестор на чисто, ще пиша резултат. Цитирай
kokobrise Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Супер решение на проблема.Искам само да попитам има ли опция освен бг фонетиката да си работи и руската клавиатура,понеже често ми се налага да пиша и на руски.Или поне някак да се вкарат буквите ы,э,Э които всъщност липсват. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 1.Някой да напише sbs toggle за фонетиката. 2. Ръчно спиране - влизаш в sbs/more/mobile substrate ad ons и спираш Phonetic ad on. 3. Ръчно2: ако нямаш sbs - отваряш с iFile Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries и на файла phonetic.dylib , променяш разширението на .disabled, правиш респринг и имаш отново руска. Пускането е в обратния ред. Цитирай
bgdn Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 @kokobrise Уви няма да може понеже ние заменяме руската клавиатура с българска такава. Т.е. или ще имаш българска или руска, но не и двете едновременно. @alxx 1. Как се пише sbs toggle? и за час ще го имаш. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 @bgdn toggle-то си го има в SBSettings. Адаша е описал пътя по-горе: SBSettings/More/Mobile Substrate Addons/iPhonePhonetic Цитирай
TPEHEP Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Имах проблеми, видях че общата програма между мен и Toni-, който също имаше проблем, е iBlackList. Махнах iBlackList, и всичко тръгна. Според Aveliky няма конфликт с неговия iBlackList, а аз не погледнах моя коя версия беше ... Би било добре да се добави в първия пост, че е вероятно да конфликтира с iBlackList. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.